Sign in to follow this  
Followers 0
*Keijukimppu*

Lahjapöytä ja postilaatikko

8 posts in this topic

Hei, me olemme miettineet, että laittaisimme lahjapöytään sievän postilaatikon kirjekuoria varten. Aika yleistä näyttää olevan lintuhäkin käyttö, mutta enemmän meidän tyylistä olisi tuo "arkinen" sievä postilaatikko.

Tämä laitettaisiin sen takia, ettei kaason ilta mene siihen, että hän kollaa läpi mahdollisia raha- tai shekkikuoria, joita lienee tulee jokaisissa häissä ihan väistämättä.

Millaisen tekstin postilaatikkoon voisi laittaa, että ihmiset huomaisivat laittaa kirjekuoret ja miksi ei kortitkin sinne?

Eikä mitään "ruokithan nälkäistä postilaatikkoa" tms. Vaan jotain hauskaa, mutta ei kuitenkaan mautonta.

"Herra ja Rouva Pliiplaalle osoitetulle postille"?

" Kirjepostille, ole hyvä"?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mietin itse ihan samaa, mutta ajattelin myös että bestman voisi kertoa missä on lahjapöytä ja että pöydällä on myös Herra ja Rouva Sukunimen yhteinen postilaatikko.. ja postilaatikossa tosiaan meidän yhteinen sukunimi..

Meillä siis pyydetty ainoastaan häämatka-avustusta, joten todennäköisesti suurinosa lahjoista on kuoriin mahtuvia..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ootko löytänyt postilaatikon jo? Mien meinaa mistään löytää tarpeeksi sievää :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja eihän kukaan voi ottaa tuota loukkauksena? Tai osoituksena siitä, ettei luota itse kutsumiinsa ihmisiin? Minusta se vain olisi hyvä olla, kun paikalla on kuitenkin toistakymmentä leikki-ikäistä lastakin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä tulee lahjapöytään semmonen kirjelaatikko minkä tein itse.

Ostin ikeasta setin (3kpl) pahvisia pyöreitä laatikoita kannellisia. Niistä laitoin pari päällekkäin ja siis alemmasta paperiveitsellä leikkasin ylemmän laatikon kokoisen ympyrän kannesta pois ja ylemmästä vastaavasti sen pohjan pois. Menee nuo kirjeet sitten alempaan asti. Ne laatikot sitten teipattiin tiukasti sisäpuolelta kiinni toisiinsa jollain ilmastointiteipillä ja sitten laatikko spray-maalattiin ulkopuolelta teemavärillä ja lastunauhasta pari kierrosta koristenauhaa ympäri ja risetti vielä koristeeksi. Tuli aika kiva mielestäni.

Ehkäpä semmosen postilaatikko mallisen vois tehdä ite kanssa pahvista? Tietty riippuu millasta haluaa... :girl_smile:

Meidän kirjelaatikon käy joku viemässä kokonaisena jossain alkuillasta autoon talteen ja sitten myöhemmin ihmetellään sen kanssa. Ei sillä etteikö vieraisiin luotettaisi mutta eihän sitä ikinä tiedä jos paikalle pölähtää esim. kuokkavieraita tai jotain...

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Mäkin ostin Stockalta valkoisen pyöreän hatturasian, josta ajattelin kehitellä kanssa kuorilaatikon.

Laitan siihen nauhan ympärille, vähän tähän tyyliin:

LaceyClaire.jpg

Toi aukko siinä onkin jo valmiina.

Kannattaa googlata wedding card box, löytyy paljon kivoja ideoita! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me löydettiin aitan perukoilta Isännän perheen vanha postilaatikko - peltinen, ruosteinen ja ruma. :lol: Ensin hiottiin ruosteet pois ja maalattiin laatikko spraylla valkoiseksi. Sitten tehtiin sabluuna, jossa luki koristeellisesti meidän tuleva sukunimi ja töpsöteltiin se vihreällä laatikon kylkeen. (Valkoinen ja limenvihreä siis häiden teemavärit.)

Laatikko tulee pienelle pöydällä juhlapaikalle. Myöhemmin sitten kun muutetaan isännöimään appisten maatilaa, tulee tuo postilaatikko sinne meidän käyttöön ja postia hakiessa voi sitten aina fiilistellä hääpäivää. :girl_pinkglassesf:

MUOKS: Ja aloittajan kysymykseen; me ei laiteta mitään "hääparin posti" -ohjetta laatikon viereen vaan luotetaan siihen, että ihmiset ymmärtää mitä varten se laatikko siinä on.

Edited by NeNNi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika kuolleen oloinen topikki jo, mutta olenpas silti ajatellut käyttäväni myös tämän idean häissäni. 

 

Pinterestistä olen kollannut miljoonia erilaisia postilaatikoita, mutta en ole vielä jämähtänyt mihinkään tietyn tyyppiseen. Tämä on vain ideana niin ihana ja poistaa selvää stressiä kaasolta/bestmanilta, kun ei tarvitse vahtia kirjeitä, vaan voi vain kuljettaa onnittelujen jälkeen postilaatikon hääparin autoon lukkojen taakse. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0