Jump to content
Naimisiin.info

Helsingin Kaivohuone


Guest Annika

Recommended Posts

Löysin valokuvaajia selatessani kuvia Helsingin Kaivohuoneella järjestetyistä syyshäistä. Kaivohuoneen nettisivut eivät kerro oikeastaan mitään. Siellä on tähän aikaan vuodesta pelkät yhteystiedot, joten kysyn nyt: osaisiko joku teistä kertoa Kaivohuoneesta hääpaikkana enemmän?

Olen siellä pari kertaa käynyt ihan opiskelijaporukalla bilettämässä ja paikkahan on hieno ja tietysti Kaivopuisto ympäristönä ihana, merikin lähellä. Julkiset kulkuyhteydet loistavat, keskusta vieressä jne.

Ajatuksena joko kevät- tai syyshäät, vilkkaimman lomakauden ulkopuolella. Ja kesällä ei Kaivohuoneen varaaminen varmaan edes onnistu, sehän on kaikille avoin yökerho joka sen siunaaman lauantain, kun kesähäitä vietettäisiin.

Joten kokemuksia, mielipiteitä, käytännön vinkkejä? Onko joku viettänyt häitä tai muuta yksityistilaisuutta / ollut vieraana Helsingin Kaivohuoneella?

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Nyt on häät vietetty :) Kaivohuone toimi erittäin hienosti juhlapaikkana; henkilökunta oli huippu, tilasta sai kauniin pienellä koristelulla, sijainti täydellinen, bändille oli kunnolliset tilat ym... Suosittelen!

Kaivohuone on tosiaan avoinna kaikille muistaakseni vapusta syyskuun puoleenväliin, joten tämän kauden ulkopuolella se on varattavissa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...