Jump to content
Naimisiin.info

MinttuMaaria

Rouva
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

683 profiilin katselua

MinttuMaaria's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meidän häissä Pito-Piikojen tekemä hääkakku oli maukas ja kaunis kokonaisuus. Myös äitini 50-vuotissyntymäpäivillä kesällä kakku oli mitä mainioin. Minulla ei ainakaan ole mitään pahaa sanottavaa Pito-Piioista, ruoka oli todella hyvää.
  2. Meillekkin tulee Pito-Piiat ja olen ollut ainakin tähän asti todella tyytyväinen heidän toimintaansa.
  3. Hämeenlinnassa mekin Palokunnantalolla ja päivämäärähän oli se 14.2
  4. Meidän menu onpi seuraavanlainen: Alkupalat * munaveneet * sillitartar * sinappisilli * lohirullat * mätihyytelö * savukirjolohifile * pariisinperunat * fetasalaatti ja kastike * italiansalaatti * broilersalaatti ja currykastike * lyöppijuusto * kalkkunaleike ja pihlajanmarjahyytelö * suolakurkkulohkot * pororullat Pääruoka * punaviinipaisti ja -kastike * lämmin smetanabroiler (suikaleesta) * täytetyt tomaatit * kasvisgratiini * kermaperunat Lisukkeet * hapan- ja hiivaleipä, voi * karjalanpiirakat ja munavoi * kotikalja, maito ja vesi Jälkiruoka * hääkakku * sacherneliöt * hillosilmät * moccavohvelit * kahvi, tee ja mehu Hintaa menulle tulee 27,50€/aikuinen, hintaan sisältyy tarjoilu, servetit ja astiat.
  5. Meillä maksaa Turengin vanha VPK:n talo 300 € ja hintaan sisältyy astiat sekä paikan siivous. Avaimet saadaan perjantaina ja paikka pitää luovuttaa sunnuntaina iltaan mennessä.
  6. Meillä minä kuulun kirkkoon (ja minunkin eroamiseni on ajan kysymys) ja sulho ei. Päätimme heti kättelyssä, että meille riittää siviilivihkiminen ja ollaankin saatu vihkijä sitten kyseisenä päivänä paikan päälle. Meidän häämme tuntuvat ihan yhtä aidoilta omasta mielestämme, vaikka kirkko-osuus jääkin pois. Vanhempien puolesta onkin sitten ihmetelty oikein olan takaa tuota kirkko-osuuden pois jäämistä, sillä _kaikkihan_ sellaisen haluaa.. ???
×
×
  • Create New...