Jump to content
Naimisiin.info

Mistä hääauto Tampereen seudulla?


Guest titi-05

Recommended Posts

  • 2 months later...
  • 3 years later...

Nostetaas tätä vähän ylöspäin.

Heinäkuun 12. päivä (2014) tarvittais jotain vanhaa, kivannäköstä, 50-60-luvun ameriikan rautaa hääautoksi. Kuski tarttettais mielellään kanssa, mutta hätätapauksessa kuski järjestyy meidänkin puolesta. Onko ideoita, tuttuja, sukulaisia keneltä voi kysellä?

Ja olen kyllä googlettanut hääautot Tampere ja katsastanut tarjonnan, ettei sitä tarttee ekana ehdottaa. ;) Nyt kyselenkin siis lähinnä yksityisten perään. :) Vastaukset mielellään yksityisviestillä miulle suoraan (tulee helpointen perille silleen).

Muokattu: , käyttäjä: Päästäinen
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 1 year later...

Foorumilla usea hääpari näyttää tuskailevan kuinka saada yhteyttä vanhojen autojen harrastajiin hääautoasioissa. No, päätin tarjota vanhaa Kupla-Volkkariani halukkaille hääautoksi ja laitoin tähän topikkiin ilmoituksen. Nyt ylläpito on poistanut postaukseni.

Olen tavallinen autoharrastaja. Tämä ei todellakaan ole liiketoimintaa. Tiedän kokemuksesta, miten työlästä on yrittää tavoittaa vanhojen autojen omistajia, esim. Volkkariyhdistyksen kautta. Niinpä halusin helpottaa hääparien juhlavalmisteluita ja tarjota mahdollisuuden ottaa minuun suoraan yhteyttä ilman välikäsiä. Tämä ei ilmeisesti ole sallittua. En tosin löytänyt mistään foorumin sääntöjä, joissa tämä kiellettäisiin.

Näyttää slltä, että ylläpito on poistanut tästä ketjusta kaikki hääautoja tarjoavien postaukset. Vain kyselyt on jäljellä. Foorumilla on siis sallittua kysellä hääautoa, mutta ei tarjota sitä. No, kaksi onnellista hääparia ehti ilmoitukseni nähdä ja sopia hääkuljetuksen ennen kuin ilmoitukseni poistettiin. Jatkossa voin auttaa hääpareja vain toivottamalla onnea hääauton etsintään

:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...