jennna

Rouva
 • Content count

  389
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jennna

 1. Mä en odottais merkkipäivinä mitään. : D Suomessa ei taida olla kauhean yleistä edes et merkki-/juhlapäivinä kositaan. : D Todennäköisempää on huomata miehen käytöksestä. ; ) Meillä ei ois ollut puhettakaan, että parin vuoden kohdalla ois kosinut. : D
 2. Kampaus meni vituiksi heti alkuunsa, kun juuri kampauksen teon jälkeen ja kuvauksiin matkalla alkoi sataa kaatamalla ja sade jatkui vaan... Omaa sateenvajoahan mulla ei tietysti ollut, kun unohdin kiireessä. Vaikutti omaan mielialaan kyllä miinusmerkkisesti ja kitisin aika lahjakkaasti kuvauksissa. Oltiin niin myöhässä kuvauksista ja vi****sta ei helpottanut, että mieheni oli odottanut first look -kuvia sateessa puoli tuntia. Ei muistettu ottaa kuvia musta yksin eikä sormuskuvaa enkä ottanut edes yhtään selfietä koko päivänä, mulla ei oo hääprofiilikuvaa! Rahat ei ihan loppumetreille riittäneet, joten palkoista menee. Pääruoan kastikeosuus oli pielessä, kun liha ei ollut tarpeeksi kauan muhitellut ja oli hiukan sitkeää, piti olla suuhun hajoavaa ja reilusti ylikypsää, mitä oli maistelussa. Sain meltdownin koristeluiltana, kun sulhanen alkoi ehdottaa, että alkoholittomat juomat haetaan kaapista eikä tule esille niinkuin alkoholit. Mulle tämä ei käynyt, koska vieraamme ovat samanarvoisia eikä vain viinapäillä ole oikeus saada juomiaan nätisti esille. Juhlapaikka ei maininnut, että meidän aikanamme on helvetin rumat rakennustelineet tukkimassa tien takapihalle, jonne meidän piti saapua joten hitn äkkiä uusi suunnitelma... Unohdin myös tärkeän laukkuni automme juhlapaikalle... Siellä oli mm. harja, naamanpesuaine, E-PILLERIT HERRANJESTAS yms yms ja olisi todella kaivatu sitä. Vieraita oli myöhässä kirkosta, koska samaan aikaan oli isot festarit, josta tiesivät. Autot oli tilattu ajoissa, mutta taksifirmalla oli tullut jotain sekaannusta, joten isä ei koskaan saattanut minua vaan kävelimme yhdessä. Lisäksi isälle oli merkattu hotelliyö vain yhdeksi yöksi vaikka samaan aikaan varatulle pariskunnalle oli laitettu kahdeksi yöksi ja eivät meinanneet millään päästä huoneeseensa (isä siis varasi hotellit samalla aikaa itselleen ja mun veljelle samaan huoneeseen ja mun veljelle kihlattuineen toiseen huoneeseen, veli ja kihlattu pääsi kyllä huoneeseen mut isä ja toinen veli ei). Juhlat oli kuitenkin kaikesta huolimatta ihanat ja rakkaudentäyteiset, enkä muuttaisi itse juhlissa mitään.
 3. Että isä osasi ottaa iisisti ja oli oikein valmistautunut siihen, että nyt ei örvelletä. Hän on siis alkoholisti ja pelkäsin, että menee yli.
 4. Hyvin toteutui miehen hääpukufantasia. ; P Aamulla sitten vielä uudelleen ilman mitään vaatteita. : D Väysymys ei siis ottanut valtaa, kun valvoimme vielä pari tuntia tuon yösession jälkeenkin.
 5. Hotellissa heräiltiin ja käytiin läpi sitä, miten hieno päivä meillä oli takana. Jokaisen euron, stressin ja siihen käytetyn suunnitteluminuutin arvoinen. Käytiin vielä kylvyssä lillumassa ja sitten kotiin. Purettiin auto tavaroista ja availtiin lahjat ja korit sekä luettiin "terveiset hääparille" -laput. Sitten katseltiin leffaa onnessaan suu hymyssä ja pakattiin uudelleen kylpyläreissua varten. Mökkisuunnitelma ei siis toteutunut.
 6. Kaaso, joka veti hernepellot häiden jälkeen, kun kysyimme onko kaikki ok, kun juhlissa oli niin vaisu eikä paria omaa tehtäväänsä tehnyt. Jäi harmittamaan, että ihmisille jäi hänestä sellainen kuva, kun ei oikeasti ole sellainen. Nyt vain on jotain muuta meneillään. Siskoni mies.. Oli ihan naamat ja oli uhoillut jotain vessassa, kunnes isäni pyysi rauhoittumaan ja joutui hieman pitämään silmällä tätä sankaria. Otti omiakin mukaan, vaikka meillä oli ihan reilusti alkoholia tarjolla. Oli rommipulloa ja omenamehu-viinaa... Onneksi ei alkanut rähisemään kuitenkaan. Eräs kaveri alkoi avautumaan oman suhteensa ongelmista miehelleni... Joka joutui sitten lohduttelemaan tätä eukkoa, kun ei tajua, että nyt on rakkauden juhla eikä (taas) häneen keskittyvä episodi. Vihkimistilaisuudessa oli miehen isä läsnä ja alkoi siellä avautumaan. Heillä siis miehen äidin kanssa huonot välit ollut jo 10 vuotta. Alkoi siellä avautumaan, että äidin pitäisi olla uhkailematta ja lähettämättä miehiä hänen kimppuunsa (ja näin ei ole 99 % varmuudella edes tapahtunut).. Oli kyllä taas oikea paikka setviä asiaa, kun toiset on juuri onnellisesti vihitty avioliittoon. Myöhemmin vielä kieltäytyi illalliskutsusta, kun olimme varanneet pöydän. Huoh... Veti herneet, kun emme (juuri tämän takia!) kutsuneet häntä juhlaan.
 7. Kutsussa ilmaistun toiveen mukaan, eli sellaiset jossa viihtyy, muistaen kuitenkin häiden olevan juhla. Täysmusta ja täysvalkoinen eivät häirinneet, koska pyysin kaasojakin laittamaan mustaa ja mekkoni ei edes ollut valkoinen.
 8. Pizzaa tilattuna ja salaatit. Hyvin kelpasi. : D Saatiin kommentti: "KENEN HÄISSÄ ON MUKA PIZZAA?! IHAN PARASTA!".
 9. Toimivat: - stand up. Rentoutti loputkin porukasta ja oli erittäin onnistunut valinta siihen kohtaan, että pari viimeistä tuntia biletetään. - juomajärjestely, että nimet kirjoitetaan tuoppiin ja juoma kaadetaan siihen, tölkki heti roskiin. Ei tarvinnut vetää herneitä alkoholin tuhlauksesta ja puolityhjistä tölkeistä joka paikassa. - pizzaa iltapalana. Oli sopivan suolainen juttu siihen kohtaan iltaa, ennen stand upia. Kaikki meni. ; ) - kuvaajaan panostaminen. Jo 5 esikatselukuvan perusteella tämä oli täysin oikea valinta meille, kuvaaja oli ihana ja otti kivoja kuvia ja saamme psyvät hienor muistot. - polaroid-terveiset. Vieraat saavat oman kuvansa kiitoskortin mukana. - pikä suunnitteluaika. Kaiken sai hioa rauhassa täydelliseksi. - paljon alkoholittomiakin juomia, kuvaaja, mun veli ja eräs toinen vieras menivät täysin ilman alkoholia. Näitä oli varattu riittävästi, limsaa ja vissyä. Turhat: - Bilemusiikki illalla, kun porukka keskittyi enemmän seurustelemaan ukotiloissa, kun sade päättyi. - tuolit takapihalle, kun lähes kaikki seisoskelivat kuitenkin, ihan turhaan revin ressiä niistä. : D - stressi tunnelmasta. Meidän rakkautemme ja rentous olivat avainsanat, vaikka leikkejäkin pari nähtiin.
 10. Ennen vihkimistä suht rennosti pitkät yöunet, ennen juhlia vähän levottomasti sen noin 6 h mitä sain unta.
 11. Ei. Pitkällä suunnitteluajalla ja hössäämisellä juhlista saatiin onnistuneet, kun kellekään ei ollut omat tehtävät epäselviä ja myös avustajien roolissa olevat ottivat tehtävänsä vakavasti. Näin meidän ei tarvinnut stressata juhlan kulusta yms. Ja moni juttu ois jäänyt saamatta jos en olis hössännyt. ; )
 12. Pystyin ruokailun jälkeen. Kaikki vaikuttivat rentoutuvan siinä välissä, joten itsekin osasi höllätä.
 13. Onnea paljon Tauriel! Odottelit jo epätoivonkin partaalla, niin tuntuu vielä paremmalta sun puolesta! : ') Nyt vaan nautit siitä tunteesta. <3
 14. Onnea tuhannesti! : )
 15. Itselle ei tullut mieleenkään laittaa valkoista. Ei pue mua enkä tykkää valkoisesta, joten lempivärillä mennään. Puku tällä hetkellä juuri muokkauksessa eli sydänpääntietä syvennetään ja alle olen hommannut vannehameen, hieman myös lyehennetään. Olkaimet ei kuulu kauppaan. : DDD
 16. Ite tehty. : DDD
 17. Miten ihmeessä lisään kuvia niin ettei albumin rajat pauku ja joudu poistelemaan koko ajan jotain ja niin, että ne näkyy kuitenkin muille?! Jos lisään kyvan FB näkymään vain itselleni ja sitte "LIsää liitteitä" > "LIsää kuva linkistä", niin näkyykö se kenellekään kun kuva on näkyvissä FB vain itselle? Vai miten hitossa saa nuo kuvat näkymään?! Tuun ihan just hulluksi..
 18. Vanha tulitikkutehdas on erikoinen ja moderni miljöö.
 19. Amerikassa vihki menee lähemmäs sydäntä, eli vihki menee tyhjään sormeen ensin ja sen jälkeen eteen siirretään kihla. Suomessa aika perinteisesti taas kihla eka ja sit vihki, mutta ei tähän mitään sääntöä ole. Mulla eka kihla ja sit vihki. Vihkimisessä on myös kihla sormessa. Kolmen sormuksen kanssa kaveri teki niin, että oli kihla johon yksi vihki kirkossa, jonka jälkeen sakastissa toinen vihki vielä mukaan ja oikeeseen järjestykseen.
 20. Itselläni mies meni tosi hellyyttäväksi ja rakastavaksi muutama päivä ennen kosintaa ja alkoi puhumaan paljon enemmän tyyliin "Meidän häissä sitten...". Luulen, että tämä on miehille aika luontainen reaktio mutten itsekään uskaltanut silti toivoa mitään kun välillä muutenkin tulee noita hellyyskohtauksia. : D Jokainen tuntee omansa parhaiten, mutta jos tuollaisia hellyyspuuskia ei kauhean usein tule, niin siitä ehkä voi jotain päätellä jos sitä rupeaa enemmän näkymään. Vinkiksi vain. : )
 21. Oletko maininnut, että sinulle olisi tärkeää olla naimisissa ja virallinen perhe? Auttaisiko, jos sanoisit miehellesi, että se myös turvaa teidät mikäli jotain sattuu. Leskeneläkettä kun ei saa avoparina ja se taas auttaa, jos jotain sattuu. Myös lain edessä ette ole virallisesti pari tai perhe ennen kuin naimisiin on menty. Se on myös siis järkevää kaiken muun kivan lisäksi, etenkin jos on perhettä.
 22. Meillä Kristalli. Järkkäsivät maisteluillan ja oli hyvää ruokaa, yrittäjä on rempseä ja menun muokkaus onnistuu. Saimme vielä tarjouksen niin, että vedetään 2015 hinnoilla, koska olimme niin ajoissa. Toistaiseksi voin suositella, sillä on suht hyvänhintainen laskien mitä kaikkea siihen kuuluu (juomat, leivät, tarjoilu, ruoat, kakut, astiat..). Kokemukseni häiden jälkeen 5/5! Kaikki sujui todella malliikkaasti, palvelu oli upeaa ja tekivät paljon ns. ekstraa, mikä ei edes kuulunut heille mutteivät silti ota ylimääräistä maksua.
 23. Puoli vuotta vielä! Haluan, että NYT JO! Toivottavasti aika menee tosi nopeasti...
 24. Kohdattiin töissä kun hän oli kouluttajana, sen piti olla eräs toinen, mutta hän sairastui. Heti kolahti huumorit. Hän, koska on hyvännäköinen, tietysti sekä niin kuuma, että ei käsiään malta erossa pitää luotettava rehellinen paras ystävä, jolle voi puhua kaikesta eikä se johda riitaan, vaikka aihe olisi mikä huumorintaju, yhtä idiootteja sanoo ja tekee kauniita asioita, yllättää arjessa ei pelkää näyttää ja sanoa tunteitaan, vaikka suomiköriläs onkin on vaan paras, uskomattomin mies, mitä koskaan voisin saada kenenkään kanssa en ole koskaan tuntenut näin vahvasti ja varmasti Onnekas olen.