Jump to content
Naimisiin.info

Janetsu

Morsian
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Janetsu

  • Syntymäpäivä 12/18/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Etelä-pohjanmaa

Janetsu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mulla 120€ kampaus ja meikki. Kampaus on "hääkampaus" nimellä,mutta meikki menee juhlameikin hinnalla,oli vähän halvempi,toki mulla meikataan selkä,kuulostaa aika hassulta että selkä meikataan,mutta se on aika kamala tällä hetkellä. Raskaus on tehnyt tehtävänsä... Eikä se haittaa muuten mut hääpäivänä haluan ne piiloon. Kampaamo on siis vantaalla ja siihen ei sisälly koekampausta,kun en sitä tahdo tulee vain suunnittelu.
  2. Tulee pieni pisara kimppu ja miehelle viehe. Mulle on kans jotenki tärkee toi kimppu,myöskin valokuvaa. Juhlat on myöhemin,mut sinne ei varmaankaan tuu kimppua. Toki kyllä muutenki tulee koko helahoito,meilläkään ei maistraatti sillälilla vaikuta asiaan..
  3. Janetsu

    Kaason ikä

    Mun toinen kaaso on häiren aikaa 24v ja toinen 23v että toinen on vuoren vanhempi ja toinen vuoren nuorempi...tai no puoli vuotta.. ;D
  4. Janetsu

    Yö & Satukirjan sankari

    Minä myös Yö fani ja meinattiin eka tätä häävalsiksi ja mieski tykkäs mut vaihrettiin sitte toiseen,ku mies näki satuhäis(se ohjelma) hääparin tanssivan helloweeniä...
  5. Meillä piti olla Yön satukirjan sankari,mutta päädyimme helloweenin Forever and one! vaikkei se olekkaan mikää valssi,mutta hidas kuitenki. Ja kyseessä on vielä molempien lempi bändi.
  6. Janetsu

    Seinäjoki

    Me kysyttiin kans sitä koivurannan kartanoa,mut se oli varattu. Olitte siis kerinny ensiks.
  7. Janetsu

    Seinäjoki

    Meirät vihitää klo 13,mut se saattaa muuttua konfirmaatioiren takia kello 14 mut toivotaa et yhreltä. ;D Mihnä teil on juhlat? hyvän päivän ootta valinnu.
  8. Janetsu

    Seinäjoki

    Ny vasta hokasin että täällä on tälläänen. : Minä ilmottaurun. Meirät vihitään Nurmon kirkos 19.07.2008 (varmaan kuulun tänne??) ja Joupiskalla on juhlat. ;D
  9. Näillä näkymin se on 100e ja siihen kuuluu pöytäliinat,henkilökunta,juhlapaikan valmiiksi laitto yms. Et ei kallis mutta siihen kestitys päälle,nii johan on... :
  10. Kyllä mä selitin aivan onnessani miehelleni että netissä on tällääne hieno hääfoorumi,jossa voi keskustella muiden ihmisten kanssa hääjutuista ;D
  11. Mua jännitää se kirkko! Mitä jos sanon "tahdon" liian hiljaa niin ettei kukaan kuule,unohran sormusvalan sanat. Sit mua jännittää et jos rupian itkee tai nauraa siinä vaiheessa ku pitäs sanoa se "tahdon" tai muuta vastaavaa. Olen kaiken lisäks vielä sellaane että jännitän ihmisten eressä. :-[ Mua jännittää kans se että kuinka vieraat viihtyy. Kampaus ja meikki ei muakaa jännitä, :)mutta sit taas kuvaus jännittää :-/ Toki häihin on vielä reilu vuosi,mutta kuitenki kyllä mua jo nyt jännittää.
×
×
  • Create New...