Janetsu

Morsian
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Janetsu

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 12/18/84

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Etelä-pohjanmaa
 1. Meillä on perjantai 11.7 klo.12.00
 2. Mulla 120€ kampaus ja meikki. Kampaus on "hääkampaus" nimellä,mutta meikki menee juhlameikin hinnalla,oli vähän halvempi,toki mulla meikataan selkä,kuulostaa aika hassulta että selkä meikataan,mutta se on aika kamala tällä hetkellä. Raskaus on tehnyt tehtävänsä... Eikä se haittaa muuten mut hääpäivänä haluan ne piiloon. Kampaamo on siis vantaalla ja siihen ei sisälly koekampausta,kun en sitä tahdo tulee vain suunnittelu.
 3. Tulee pieni pisara kimppu ja miehelle viehe. Mulle on kans jotenki tärkee toi kimppu,myöskin valokuvaa. Juhlat on myöhemin,mut sinne ei varmaankaan tuu kimppua. Toki kyllä muutenki tulee koko helahoito,meilläkään ei maistraatti sillälilla vaikuta asiaan..
 4. Mun toinen kaaso on häiren aikaa 24v ja toinen 23v että toinen on vuoren vanhempi ja toinen vuoren nuorempi...tai no puoli vuotta.. ;D
 5. Minä myös Yö fani ja meinattiin eka tätä häävalsiksi ja mieski tykkäs mut vaihrettiin sitte toiseen,ku mies näki satuhäis(se ohjelma) hääparin tanssivan helloweeniä...
 6. Meillä piti olla Yön satukirjan sankari,mutta päädyimme helloweenin Forever and one! vaikkei se olekkaan mikää valssi,mutta hidas kuitenki. Ja kyseessä on vielä molempien lempi bändi.
 7. Me kysyttiin kans sitä koivurannan kartanoa,mut se oli varattu. Olitte siis kerinny ensiks.
 8. Meirät vihitää klo 13,mut se saattaa muuttua konfirmaatioiren takia kello 14 mut toivotaa et yhreltä. ;D Mihnä teil on juhlat? hyvän päivän ootta valinnu.
 9. Ny vasta hokasin että täällä on tälläänen. : Minä ilmottaurun. Meirät vihitään Nurmon kirkos 19.07.2008 (varmaan kuulun tänne??) ja Joupiskalla on juhlat. ;D
 10. Näillä näkymin se on 100e ja siihen kuuluu pöytäliinat,henkilökunta,juhlapaikan valmiiksi laitto yms. Et ei kallis mutta siihen kestitys päälle,nii johan on... :
 11. Kyllä mä selitin aivan onnessani miehelleni että netissä on tällääne hieno hääfoorumi,jossa voi keskustella muiden ihmisten kanssa hääjutuista ;D
 12. Mua jännitää se kirkko! Mitä jos sanon "tahdon" liian hiljaa niin ettei kukaan kuule,unohran sormusvalan sanat. Sit mua jännittää et jos rupian itkee tai nauraa siinä vaiheessa ku pitäs sanoa se "tahdon" tai muuta vastaavaa. Olen kaiken lisäks vielä sellaane että jännitän ihmisten eressä. :-[ Mua jännittää kans se että kuinka vieraat viihtyy. Kampaus ja meikki ei muakaa jännitä, :)mutta sit taas kuvaus jännittää :-/ Toki häihin on vielä reilu vuosi,mutta kuitenki kyllä mua jo nyt jännittää.