Tixa's Blog

  • merkintä
    1
  • kommenttia
    0
  • katselua
    32997

Kuvaus

Häihin valmistautumista

Blogimerkinnät

tixuh

Vielä äsken oli 9 kk ja nyt hieman reilu 7 kk. Niin se aika rientää ohitse ihan huomaamatta. Vai vaikuttaisiko kenties nämä hääsuunnittelut asiaan, jotain ihanaa odotettavaa. :gpari:

Muistan sen päivän, kun luin internetin sivuilta, että haluamaani kirkkoon varaukset keväälle 2012 alkavat toukokuun lopussa. Odotin päivää kuin kuuta nousevaa. Ja vihdoin koitti edellinen iltapäivä, tarkistin vielä internetistä oikean puhelinnumeron.. Ja kauhukseni huomasin, että aikojen varausta oli aikaistettu viikolla. Joten… Paljon kävi ajatuksia mielessä, miten mahtaisi käydä oman suunnitellun hääpäivän.

Aamu valkeni ja heti, ja hieman etuajassakin, soittelin jo varausnumeroon. Onnekseni mukava naisihminen ilmoitti, että haluamalleni päivälle oli edelleen vapaita vihkiaikoja. Sain tehtyä varaukseni ja siitä se sitten lähti…

Nyt on kaikenkaikkiaan varattuna kirkko, pappi, juhlapaikka ja tänään uusimpana hääkuvaus. Vielä siis isoimmista puuttuisi vihki- ja juhlatilaisuuden kuvaaja.

Kesälomani alkaa ensi viikolla, joten sitten on hyvää aikaa kiertää morsiuspukuliikkeitä :girl_smile: Arvelisin, että tuo aika tulee menemään hyvästä kuntoilusta, mikäli helteisiä päiviä riittää.

Myös koristelusta on jo hyvä idea.. Talvi ja pimeät illat antavat hyvät puitteet kynttilöille ja talvisille viileille väreille.

Ihanissa häätunnelmissa..

H :-X