Sign in to follow this  
Followers 0
  • entries
    12
  • comments
    7
  • views
    53584

Lusikka sopassa

Sign in to follow this  
Followers 0
pupuska

525 views

Nyt se alkaa, opintoblogi. Pitää kai sitä pitää, että voi sanoa kokeilleensa, opintoblogia nimittäin. Tämä ei ole uuden vuoden lupauksen tulos, kaukana siitä, tämä on vain pienen ihmisen yritys olla aktiivisempi opiskelija ja yritys seurata alaa. Ala ei ole tällä kertaa kuitenkaan naikkarit, tai sitä en ainakaan suostu tunnustamaan. Nämä opiskeluaiheiset blogit vain tuntuvat olevan suurta muotia opinnoissa. Tietotekniikka, vuorovaikutus, interaktiivisuus ja kongnitiivinen ajattelu sekä reflektointi ovat avainsanoja. :);)

Just, just. Sitten itse asiaan. Minun pitäisi valmistua joskus. Olen kuluttanut aikaani yliopistossa jo hyvin monta vuotta, kuka jaksaa laskea jos siihen eivät riitä enää yhden käden sormet. Kahden käden sormet riittävät vielä juuri ja juuri, sentään. Voisi sanoa, että olen ollut hyvin hidas opiskelija mutta en sano niin, olen vain tehnyt kaikkea muuta kuin opiskellut, töitä ja yhden lapsen muun muassa. Yritän olla tuntematta suurta syyllisyyttä verovarojen haaskamisesta ja hitaasta valmistumisesta mutta en oikein osaa. :( Nyt siis uudistusten myötä yritän valmistua, siis ennen niitä.

Suoritan opettajan pedagogisia opintoja ja yritän aloittaa gradun. Gradu piti aloittaa jo syksyllä mutta perhesyistä se vain aina jäi. Kirjoja odottaa pino lukijaansa tuossa pöydällä ja kirjanmerkeissä on valtavasti artikkeleitä, sekä koneen muistissa. Yhtään en ole vielä vaan saanut luettua mutta jotain kuitenkin on tehty. :rolleyes:

Tässä kuussa alkaa soveltavaharjoittelu ja toivon, että saan siitä hieman enemmän irti kuin aiemmista harjoitteluista. Huomenna pitäisi siis ottaa härkää kiinni sarvista ja ryhtyä Opiskelemaan ahkerasti.


Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now