pupuska

Rouva
 • Content count

  755
 • Joined

 • Last visited

About pupuska

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1700 profile views
 1. Piti laskea sormin, mutta tosiaan kymmenen vuotta on jo kasassa. Huolestuisin jos jaksaisin mutta en jaksa.
 2. From the album pupuska

 3. ^On edullinen ja palvelu on ollut erinomaista joka kerta kun on siellä käyty. Olen nähnyt siellä tehdyn hautavihon ja muutaman pöytäkoristeen ja ainakin itse pidin niistä. Kellokukalla on nettisivut missä on jonkin verran kuvia heidän tekemistä töistä.
 4. Taitaa tulla myöhässä. Kaupunginteatterin näyttelijöillä on ainakin yksi improja tekevä ryhmä. Ihan hyvä porukka, hintaa en kyllä tiedä.
 5. Tänne ei ole tullut kirjoitettua mutta kirjoitetaan nyt. Gradu on hyvällä alulla, jos olen tosi ahkera (pitääkin olla) niin saisin annettua opettajalle jotain luettavaa taas loppuviikosta. Olisi kyllä syytä saada tuo työ nippuun jos aikoo valmistua kesällä. Tai edes yrittää valmistumista koska on muutama muukin juttu vielä tekemättä ennenkuin paperit käteeni voin saada. Välillä väsyttää kyllä tosi paljon ja paha ahdistus iskee. Välillä tekisi mieli jättää opinnot kokonaan kesken, mutta tässä vaiheessa se taitaisi olla jo sulaa typeryyttä. (Mutta sitä minulla kyllä riittää)
 6. Sillähän minä yritän saada jotain tehtyäkin kun tiedän teidän kyttäävän saanko mitään tehtyä. Kuitenkin odotatte, että valmistumisen kunniaksi tarjoaisin alkoholipitoisia juomia.
 7. Kolme vuotta sitten oltiin Gardajärvellä. Minä ostin Rivasta laukkuja, ei siis mitään merkki tai feikkimerkkilaukkuja vaan ei merkittömiä nahkalaukkuja, useamman kappaleen kun olivat niin ihania. Jos lapsia olisi ollut tai edes tilauksessa olisi pitänyt varmaan ostaa lasten vaatteita, Rivassa oli muutamia merkkiliikkeitä vain lapsille. Tuliaisiksi tuli raahattua, kivikoruja, pastaa ja mausteöljyjä, sekä saippuaa ja viiniä. Venetsiasta taas löytyi silkkisolmioita ja huiveja. Nahkatuotteet ovat Italiassa edullisia ja niitä laukkuja on vieläkin ikävä.
 8. Joo, huolii ne jos joku huolii minutkin. Tai onhan mulla tuo yksi firma joka on huolinut tähänkin asti, voin varmaan jäädä sitten loppuiäksi sinne.
 9. Joo, mulla on nyt tällainen pahe. Tämmöinen opiskelublogin pitäminen on hyvä tapa vältellä opiskelua.
 10. Miksi ihmeessä aika menee niin nopeasti silloin kun ei tarvitsisi? Kohta pitää hakea lapsonen pois hoidosta ja minä en ole saanut luettua juuri muuta kuin päivän lehden. Tänään yritin lukea muutaman artikkelin, joiden kuvittelen jotenkin käyvän aineistoksi graduuni mutta juuri alkua pitemmälle en ole vieläkään päässyt. Minulla on huono tapa tehdä montaa asiaa yhtäaikaa ja jokainen niistä on sitten pahasti levällään. Samalla kun yritin lukea artikkeleita, selasin tarjolla olevia kursseja ja mietin pitäisikö jollekin kurssille vielä osallistua, yritin myös muistella mitä koulutehtäviä on kesken ja milloin saisin ne tehtyä. Taitaa olla liikaa tekemistä, enkä sitten osaa valita mitä teen milloinkin. Auttaisikohan lukujärjestyksen laatiminen? Sen tekemiseen voisi ainakin käyttää hyvin aikaansa, eikä tarvitsisi tehdä mitään järkevää koulun eteen. Jos joku miettiin onnistuuko lapsen ja opiskelun yhdistäminen niin tervetuloa vaan avuksi. Sitä nimittäin tarvitsee. Mies asuu vielä pari viikkoa toisella paikkakunnalla ja tuntuu, että tämä yh-äidin leikkiminen, töissäkäynti ja opiskelu ovat aika haastava yhdistelmä, turhan haastava ainakin minulle. Aamulla yritän viedä muksun hoitoon ja palaan kotiin tai koululle opiskelemaan tai vaihtoehtoisesti menen töihin. Yritän käyttää aikani tehokkaasti mutta välillä päätön surffailu tai päiväunet vievät voiton. Sitten taas kiireesti hakemaan lasta hoidosta ja vauhdilla kotiin tekemään tai lämmittämään ruokaa, pesemään pyykkiä, leikkimään jne. Siihen asti kunnes alkaa suuri nukutusoperaatio jos hyvä tuuri käy lapsukainen nukahtaa ajoissa jos ei niin minua alkaa väsyttämään tosi paljon. Sitten olisikin vielä aikaa tehdä koulutehtäviä mutta en oikein enää jaksa. Auttaisikohan jos työskentelisi öisin, silloin voisi saada pidemmän yhtäjaksoisen työskentelyrauhan, päivällä voisi sitten nukkua?
 11. Nyt se alkaa, opintoblogi. Pitää kai sitä pitää, että voi sanoa kokeilleensa, opintoblogia nimittäin. Tämä ei ole uuden vuoden lupauksen tulos, kaukana siitä, tämä on vain pienen ihmisen yritys olla aktiivisempi opiskelija ja yritys seurata alaa. Ala ei ole tällä kertaa kuitenkaan naikkarit, tai sitä en ainakaan suostu tunnustamaan. Nämä opiskeluaiheiset blogit vain tuntuvat olevan suurta muotia opinnoissa. Tietotekniikka, vuorovaikutus, interaktiivisuus ja kongnitiivinen ajattelu sekä reflektointi ovat avainsanoja. Just, just. Sitten itse asiaan. Minun pitäisi valmistua joskus. Olen kuluttanut aikaani yliopistossa jo hyvin monta vuotta, kuka jaksaa laskea jos siihen eivät riitä enää yhden käden sormet. Kahden käden sormet riittävät vielä juuri ja juuri, sentään. Voisi sanoa, että olen ollut hyvin hidas opiskelija mutta en sano niin, olen vain tehnyt kaikkea muuta kuin opiskellut, töitä ja yhden lapsen muun muassa. Yritän olla tuntematta suurta syyllisyyttä verovarojen haaskamisesta ja hitaasta valmistumisesta mutta en oikein osaa. Nyt siis uudistusten myötä yritän valmistua, siis ennen niitä. Suoritan opettajan pedagogisia opintoja ja yritän aloittaa gradun. Gradu piti aloittaa jo syksyllä mutta perhesyistä se vain aina jäi. Kirjoja odottaa pino lukijaansa tuossa pöydällä ja kirjanmerkeissä on valtavasti artikkeleitä, sekä koneen muistissa. Yhtään en ole vielä vaan saanut luettua mutta jotain kuitenkin on tehty. Tässä kuussa alkaa soveltavaharjoittelu ja toivon, että saan siitä hieman enemmän irti kuin aiemmista harjoitteluista. Huomenna pitäisi siis ottaa härkää kiinni sarvista ja ryhtyä Opiskelemaan ahkerasti.
 12. Jos ei oman paikkakunnan liikkeistä löydy niin figleaves myy ainakin useampiakin vaihtoehtoja. Chantellella on olkaimetonta E koossa ja Maidenformillakin muistaakseni. En minä muuten puuttuisi asiaan, mutta kun itselläni on 75E:n olkaimettomia liivejä ja ne on ostettu ihan pieneltä paikkakunnalta niin tiedän, että niitä on olemassa, vaihtoehtoja tietysti ei ole ihan niin paljoa.
 13. Käy toisessa liiviliikkeessä, kyllä olkaimettomia liivejä pitäisi löytyä koossa 75E, eihän se ole mikään mahdottoman iso.
 14. Me olimme lomalla Riva del Gardassa, joka sijaitsee Gardajärven pohjoisosassa. Järven kylissä/kaupungeissä on kyllä suuriakin eroja keskenään, itse pidimme tuosta Rivasta. Tekemistä oli paljon ja moneen makuun. Itse kävelimme vuorenrinteillä, shoppailimme ja kävimme museossa sekä luontonähtävyyskohteissa. Rivastakin oli suhteellisen lyhyt matka Veronaan ja Venetsiaan joissa myös kävimme. Meidän hotellissa ei juuri nuoria näkynyt ja osa eläkeläisistä tuntui olevan sitä mieltä, ettei muuta tekemistä voi olla kuin käydä matkanjärjestäjän retkillä mutta me ainakin pidimme matkastamme.
 15. En minäkään vaihtanut aiempaa mielipidettäni kun "todellinen" paikka oli. Aika vähän tuota nimiasiaa mietittiin kun asiaa ainakin minä olin miettinyt jo joskus aiemmin. Ja onhan tästä oman nimen pitämisestä etuja kun ei tarvitse opetella uutta nimeä tai uusia mitään kortteja.