Jump to content
Naimisiin.info

pupuska

Rouva
  • Viestit

    772
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän pupuska kaikki viestit

  1. ^On edullinen ja palvelu on ollut erinomaista joka kerta kun on siellä käyty. Olen nähnyt siellä tehdyn hautavihon ja muutaman pöytäkoristeen ja ainakin itse pidin niistä. Kellokukalla on nettisivut missä on jonkin verran kuvia heidän tekemistä töistä.
  2. pupuska

    Joensuun seutu

    Taitaa tulla myöhässä. Kaupunginteatterin näyttelijöillä on ainakin yksi improja tekevä ryhmä. Ihan hyvä porukka, hintaa en kyllä tiedä.
  3. Tänne ei ole tullut kirjoitettua mutta kirjoitetaan nyt. Gradu on hyvällä alulla, jos olen tosi ahkera (pitääkin olla) niin saisin annettua opettajalle jotain luettavaa taas loppuviikosta. Olisi kyllä syytä saada tuo työ nippuun jos aikoo valmistua kesällä. Tai edes yrittää valmistumista koska on muutama muukin juttu vielä tekemättä ennenkuin paperit käteeni voin saada. Välillä väsyttää kyllä tosi paljon ja paha ahdistus iskee. Välillä tekisi mieli jättää opinnot kokonaan kesken, mutta tässä vaiheessa se taitaisi olla jo sulaa typeryyttä. (Mutta sitä minulla kyllä riittää)
  4. pupuska

    hidas alku

    Sillähän minä yritän saada jotain tehtyäkin kun tiedän teidän kyttäävän saanko mitään tehtyä. Kuitenkin odotatte, että valmistumisen kunniaksi tarjoaisin alkoholipitoisia juomia.
  5. pupuska

    Häämatkalle Italiaan

    Kolme vuotta sitten oltiin Gardajärvellä. Minä ostin Rivasta laukkuja, ei siis mitään merkki tai feikkimerkkilaukkuja vaan ei merkittömiä nahkalaukkuja, useamman kappaleen kun olivat niin ihania. Jos lapsia olisi ollut tai edes tilauksessa olisi pitänyt varmaan ostaa lasten vaatteita, Rivassa oli muutamia merkkiliikkeitä vain lapsille. Tuliaisiksi tuli raahattua, kivikoruja, pastaa ja mausteöljyjä, sekä saippuaa ja viiniä. Venetsiasta taas löytyi silkkisolmioita ja huiveja. Nahkatuotteet ovat Italiassa edullisia ja niitä laukkuja on vieläkin ikävä.
  6. pupuska

    hidas alku

    Joo, huolii ne jos joku huolii minutkin. Tai onhan mulla tuo yksi firma joka on huolinut tähänkin asti, voin varmaan jäädä sitten loppuiäksi sinne.
  7. pupuska

    hidas alku

    Joo, mulla on nyt tällainen pahe. Tämmöinen opiskelublogin pitäminen on hyvä tapa vältellä opiskelua.
  8. pupuska

    hidas alku

    Miksi ihmeessä aika menee niin nopeasti silloin kun ei tarvitsisi? Kohta pitää hakea lapsonen pois hoidosta ja minä en ole saanut luettua juuri muuta kuin päivän lehden. Tänään yritin lukea muutaman artikkelin, joiden kuvittelen jotenkin käyvän aineistoksi graduuni mutta juuri alkua pitemmälle en ole vieläkään päässyt. Minulla on huono tapa tehdä montaa asiaa yhtäaikaa ja jokainen niistä on sitten pahasti levällään. Samalla kun yritin lukea artikkeleita, selasin tarjolla olevia kursseja ja mietin pitäisikö jollekin kurssille vielä osallistua, yritin myös muistella mitä koulutehtäviä on kesken ja milloin saisin ne tehtyä. Taitaa olla liikaa tekemistä, enkä sitten osaa valita mitä teen milloinkin. Auttaisikohan lukujärjestyksen laatiminen? Sen tekemiseen voisi ainakin käyttää hyvin aikaansa, eikä tarvitsisi tehdä mitään järkevää koulun eteen. Jos joku miettiin onnistuuko lapsen ja opiskelun yhdistäminen niin tervetuloa vaan avuksi. Sitä nimittäin tarvitsee. Mies asuu vielä pari viikkoa toisella paikkakunnalla ja tuntuu, että tämä yh-äidin leikkiminen, töissäkäynti ja opiskelu ovat aika haastava yhdistelmä, turhan haastava ainakin minulle. Aamulla yritän viedä muksun hoitoon ja palaan kotiin tai koululle opiskelemaan tai vaihtoehtoisesti menen töihin. Yritän käyttää aikani tehokkaasti mutta välillä päätön surffailu tai päiväunet vievät voiton. Sitten taas kiireesti hakemaan lasta hoidosta ja vauhdilla kotiin tekemään tai lämmittämään ruokaa, pesemään pyykkiä, leikkimään jne. Siihen asti kunnes alkaa suuri nukutusoperaatio jos hyvä tuuri käy lapsukainen nukahtaa ajoissa jos ei niin minua alkaa väsyttämään tosi paljon. Sitten olisikin vielä aikaa tehdä koulutehtäviä mutta en oikein enää jaksa. Auttaisikohan jos työskentelisi öisin, silloin voisi saada pidemmän yhtäjaksoisen työskentelyrauhan, päivällä voisi sitten nukkua?
  9. Nyt se alkaa, opintoblogi. Pitää kai sitä pitää, että voi sanoa kokeilleensa, opintoblogia nimittäin. Tämä ei ole uuden vuoden lupauksen tulos, kaukana siitä, tämä on vain pienen ihmisen yritys olla aktiivisempi opiskelija ja yritys seurata alaa. Ala ei ole tällä kertaa kuitenkaan naikkarit, tai sitä en ainakaan suostu tunnustamaan. Nämä opiskeluaiheiset blogit vain tuntuvat olevan suurta muotia opinnoissa. Tietotekniikka, vuorovaikutus, interaktiivisuus ja kongnitiivinen ajattelu sekä reflektointi ovat avainsanoja. Just, just. Sitten itse asiaan. Minun pitäisi valmistua joskus. Olen kuluttanut aikaani yliopistossa jo hyvin monta vuotta, kuka jaksaa laskea jos siihen eivät riitä enää yhden käden sormet. Kahden käden sormet riittävät vielä juuri ja juuri, sentään. Voisi sanoa, että olen ollut hyvin hidas opiskelija mutta en sano niin, olen vain tehnyt kaikkea muuta kuin opiskellut, töitä ja yhden lapsen muun muassa. Yritän olla tuntematta suurta syyllisyyttä verovarojen haaskamisesta ja hitaasta valmistumisesta mutta en oikein osaa. Nyt siis uudistusten myötä yritän valmistua, siis ennen niitä. Suoritan opettajan pedagogisia opintoja ja yritän aloittaa gradun. Gradu piti aloittaa jo syksyllä mutta perhesyistä se vain aina jäi. Kirjoja odottaa pino lukijaansa tuossa pöydällä ja kirjanmerkeissä on valtavasti artikkeleitä, sekä koneen muistissa. Yhtään en ole vielä vaan saanut luettua mutta jotain kuitenkin on tehty. Tässä kuussa alkaa soveltavaharjoittelu ja toivon, että saan siitä hieman enemmän irti kuin aiemmista harjoitteluista. Huomenna pitäisi siis ottaa härkää kiinni sarvista ja ryhtyä Opiskelemaan ahkerasti.
  10. Jos ei oman paikkakunnan liikkeistä löydy niin figleaves myy ainakin useampiakin vaihtoehtoja. Chantellella on olkaimetonta E koossa ja Maidenformillakin muistaakseni. En minä muuten puuttuisi asiaan, mutta kun itselläni on 75E:n olkaimettomia liivejä ja ne on ostettu ihan pieneltä paikkakunnalta niin tiedän, että niitä on olemassa, vaihtoehtoja tietysti ei ole ihan niin paljoa.
  11. Käy toisessa liiviliikkeessä, kyllä olkaimettomia liivejä pitäisi löytyä koossa 75E, eihän se ole mikään mahdottoman iso.
  12. pupuska

    Gardajärvi, Italia

    Me olimme lomalla Riva del Gardassa, joka sijaitsee Gardajärven pohjoisosassa. Järven kylissä/kaupungeissä on kyllä suuriakin eroja keskenään, itse pidimme tuosta Rivasta. Tekemistä oli paljon ja moneen makuun. Itse kävelimme vuorenrinteillä, shoppailimme ja kävimme museossa sekä luontonähtävyyskohteissa. Rivastakin oli suhteellisen lyhyt matka Veronaan ja Venetsiaan joissa myös kävimme. Meidän hotellissa ei juuri nuoria näkynyt ja osa eläkeläisistä tuntui olevan sitä mieltä, ettei muuta tekemistä voi olla kuin käydä matkanjärjestäjän retkillä mutta me ainakin pidimme matkastamme.
  13. En minäkään vaihtanut aiempaa mielipidettäni kun "todellinen" paikka oli. Aika vähän tuota nimiasiaa mietittiin kun asiaa ainakin minä olin miettinyt jo joskus aiemmin. Ja onhan tästä oman nimen pitämisestä etuja kun ei tarvitse opetella uutta nimeä tai uusia mitään kortteja.
  14. pupuska

    Häätöppäyksiä?

    Ilmaisimme kai itsemme todella epäselvästi kuvaamossa kun kuvia tilattiin. Kiitoskortti kuvien piti tulla ilman korttipohjaa, kun haluttiin tehdä ne itse ja ehkä vähän säästääkin. Kuvaamossa vielä niin puhuivat, että kun tekee itse niin saahan siitä persoonallisen. Nyt siis on persoonalliset kultakukkakorttipohjat (ja aika hinnakkaat) Lisäksi kaksi kuvaa mitkä olisi haluttu puuttuvat, ei niitä kyllä taida laskussakaan olla. Ymmärrän, että virheitä sattuu mutta miksi aina minun kohdalle???
  15. Hyvin nuorena olin sitä mieltä, etten vaihda nimeä jos naimisiin joskus menen. Sukunimeni on vähän harvinaisempi ja usein sitä joutuu tavaamaan, mutta siihen tottuu. Joskus olin myös sitä mieltä että "tavis" sukunimellä varustettu mies voisi ottaa minun nimen. Kun nimiasia oli oikeasti ajankohtainen asiaa mietti vähän lisää. Miehen sukunimi on harvinaisempi kuin minun (mutta vain vähän) jostain syystä hän ei halunnut minun nimeä, eikä innostunut yhdistelmästäkään. Yhdistelmä nimi miehelläni olisi ollut ihan kiva, mutta hivenen hankala hirvitys, minulla se olisi ollut lähes mahdoton lausua. Ongelmaa en tästä erinimisyydestä ole kokenut, mutta olen kyllä miettinyt minkä nimisiä lapsista tulisi jos niitä olisi. Minähän en tahdo ainoa perheessä, jolla on eri sukunimi ja taas luulen, että mies tahtoisi oman sukunimensä. Mies tosiaan vetoaa tähän, että heidän sukunimi säilyisi, minulla taas olisi vähän kansainvälisempi nimi. Taitaa olla niin, ettei kissaa kummempaa asukasta tarvitse meille harkitakaan.
  16. pupuska

    Kuopio

    Olen ollut Jätkänkämpällä talvihäissä vieraana. Vieraita oli aika paljon ja tunnelma siis tiivis. Henkilökunnasta ainakin yksi mies oli pukeutunut jotenkin "tukkijätkä"-tyyliin. Pirttipöytien pitkät penkit, eivät olleet hameessa mukavin vaihtoehto mutta oma oli vikani, mitäs laitoin kapean hameen. Ruoka oli ihan hyvää, kakku oli kyllä vähän jäätynyt, ulkona kun oli kovasti pakkasta. Paikka oli tosiaan nimensä veroisesti jätkänkämppä, seinillä taisi olla joitain työkaluja tms. ehkä tuonne tilaan juhlienkin pitää olla tosi rennot ja hyvin maalaismaiset.
  17. Me varattiin juotavaa kohtuudella ja valtavasti jäi 30 vierasta ei saanut juotua edes yhtä 3litran viinilaatikkoa pois. Boolin tuhoamisessa avusti orkesteri, onneksi. Rajoittavaksi tekijäksi paljastui, ei onneksi juomien maku, vaan sulhon mummo, joka "ystävällisesti" piti kirjaa siitä kuinka monta viinilasia/boolimukia vieraat nauttivat ja huomautteli asiasta. Olisi pitänyt huomioida tämä seikka ennekuin lähti hakemaan juomia virosta, näitä viinejä yms juodaan vielä kauan.
  18. pupuska

    Mitä annoitte huomenlahjaksi?

    Annoin Mauri Kunnas kirjoja pinon, itse sain korvikset.
  19. Joensuun maistraatin esitteessä mainitaan, että on mahdollista saada vihkiminen virka-ajan ulkopuolellakin ja muissa tiloissa. Käytännöstä en mene enää vannomaan kun ainakin yksi vihkijöistä on vaihtunut ja näin käytönnöt joiltain osin kyllä muuttuneet, näemmä. Ennen vihkijä esim. oli pitänyt jonkin pienen puheen, tämä uusi ei sanonut kuin pakolliset, ei myöskään käyttänyt "kaapua" kuten entinen vihkijä mutta suoritti hommansa, joten ei kai voi valittaakaan.
  20. 17,5 ja 17 vihki on pienempi, toivottavasti menee sormeen juhlapäivänä kun jännityksestä on sormet kuitenkin turvoksissa. Yhdessä kultaliikkeessä yrittivät tyrkyttää paria kokoa isompaa sormusta, näppärä liikeidea: myydään liian isoja sormuksia, kyllä ne tulee ostamaan uudet kun entiset hukkaavat
  21. Minäkin tahtoisin tulla vihkihuoneeseen marssin soidessa (orkesteri versio levyltä) pitää kai kysyä vihkijältä miten tämä käy. Elävää musiikkiakin kai saisi mutta juhlatila on pieni niin herkkäkorvaisten takia taitaa levyn volyymin säätely olla parempi vaihtoehto.
  22. pupuska

    Passoa-booli?

    Hyvää tulee myös kun Passoan ja kirkkaan viinan sekaan laittaa puolet appelsiinimehua ja puolet soodavettä (vichy-vesi käy myös hyvin). Jos tykkää makeammasta sopii viinan ja Passoan kanssa sooda ja limu (tai pelkkä limu).
  23. pupuska

    Kaason ikä

    Tämä kaaso on häiden aikaan 26 ja paaaaljon morsianta vanhempi.
×
×
  • Create New...