Jump to content
Naimisiin.info

Mohnblume'n blogi

  • merkintää
    6
  • kommenttia
    0
  • katselua
    17856

Aloitin!


Mohnblume

436 katselua

Jihuu! Päätin avata blogin, minne saan purkaa häähumuani rauhassa, eikä kukaan tule hulluksi selityksistäni! :D(Äiti on sitä mieltä, että teen puolisoni hulluksi jauhamalla häistä. Mutta eihän niihin ole kuin vuosi aikaa, joten pakko tässä on jo hieman päästellä!)

Eli, häitä vietetään 14.8.2010 meidän molempien entisellä kotipaikkakunnalla, minun koko lapsuuteni ja nuoruuteni kotipaikkakunnalla ja Jarkon (Puoliso) nuoruuden kotipaikkakunnalla. Kirkko ja juhlapaikka sekä majoitukset on jo varattu. Emme voineet edes harkita suuremmin nykyistä kotipaikkakuntaamme, sillä täältä oli kaikki varattu jo viime kesänä ensi kesää ajatellen! Hullua.. Mutta siis homma kariutui sitten siihen. Luulen kyllä, että tuo entinen kotikunta on parempi kuin huippu! :) Eikä vieraiden majoituskaan tule suureksi ongelmaksi, kun omat vanhemmat asuvat paikkakunnalla.

Ollaan jo mietitty vieraslistaa, teemaa ja värimaailmaa, ja melkeinpä nuo asiat ovat jo "kunnossa". Olen askarrellut korttiprototyypin ;) ja kokeillut miten kynttilöitä voi koristella itse. Ajattelimme vetää homman mahdollisimman edullisesti, mutta tyylikkäästi läpi. En haluaisi millään pitopalvelun ruokia, mutta tarjoilijat kylläkin. Hääkakku tulisi olemaan Tuorejuustokakku, joka on molempien himo.. :) Eli tällaisia pieniä asioita on tullut jo pohdittua. :)

Vaatteet ovat dilemma itsessään. Jarkolle löytyi jo paita ja kravatti, itselläni on laukku ja mahdolliset kengät. En tosin tiedä, jaksanko vuoden säilyttää kenkiä kävelemättä, sillä ne ovat kovin hauskat ja retrot, eikä kuitenkaan täysin käyttämättömän näköiset. Haluaisin ehkä uunituoreet kengät häihin. En varmaan monellekaan tuttavalleni ole kertonut, että ne ovat sitten vihreät. :D Samoin kuin moni muu asia häissämme. Kun häät ovat elokuussa, halusimme raikkaan tunnelman. Hääpaikkakin on hieman synkkä sisältä, joten raikkaus on vain plussaa. Tarkka sävy on limetti. :) Hääpukuni sisältää myös sitten limetinvihreän yksityiskohdan, kunhan keksin mikä se voisi olla.. Himoitsen lyhyttä pukua, mutta soraääniä olen siitä kuullut, muutama ystäväni on sitä mieltä, että lyhyessä en saa missään nimessä kävellä alttarille! Mutta mikäs sen estää, jos päivä on kaunis ja jalkahoidossa on käyty.. ;) Onhan pitkä tietysti juhlallisempi kuin lyhyt, mutta silti. Lyhyt on enemmän Minä. En koe olevani pitkän puvun prinsessamorsian. Enemmänkin se rento ja rock-henkinen lyyli.. :) Kuten miehenikin. Ei smokkia eikä frakkia, vaan rento ja siisti puku. :)

Hääkukatkin ovat mielellään raikkaan vihreää ja valkoista, EI RUUSUJA. :) Ei mitään yltiöperinteistä. Ajattelin tehdä äidin kukkapenkeille syysleikkauksen jo hieman ajoissa ja leikata kurjenmiekkojen lehdet vaaseihin. Tyylikästä, modernia ja vihreää. Toinen idea oli onnenbambut, eli ne "koristebambut", joita saa kukkakaupoista edullisesti.. :) Ja sitten jotain raikasta valkeaa siihen joukkoon. Morsiuskimppu saa myös olla raikas vihreän ja valkoisen sekoitus, kuten samalla miesten vieheet.

Ehkä mieleen tulvii jatkuvasti lisää ajatuksia, mutta tässä nyt nämä alkupään ideat, joita lähdetään toteuttamaan sitten tässä vuoden mittaan. :) Kutsut olisi tarkoitus saada postiin jo alkuvuodesta, sillä puolet suvusta tulee paikalle Lapista, toinen puoli eteläsuomesta, eli kaikille pitäisi antaa hyvä aikataulu ilmoittaa tulostaan tai tulematta jättämisestään. Haluamme vastaukset ajoissa, jotta osaamme sitten laskea tarkkaa budjettia.. :)

Näissä merkeissä! Palailen kun tulee jotain mieleen, laitan nyt samalla muutamia kuvia "suunnitelmista" tänne.. :)

0 kommenttia


Recommended Comments

Ei kommentteja.

Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...