Jump to content
Naimisiin.info

Mohnblume'n blogi

  • merkintää
    6
  • kommenttia
    0
  • katselua
    17852

Vaikeaakin vaikeampi majoituspulma...


Mohnblume

710 katselua

Olen nyt pohtinut äidin kanssa tätä majoituspuolta.. Ihana olisi saada ystäviä ja ihmisiä viipymään paikalla niin pitkään kuin mahdollista, ja päästä nauttimaan ystävien seurasta vielä sitten kun "viralliset" juhlat ovat ohi. (En kyllä tiedä, miten käytännössä toteutuu tämä "virallisista" "vapaisiin" siirtyminen.. x))

Siispä: Vieraille on varattu huoneita/mökkejä, ja halukaat yöpyjät voivat niistä itselleen kustantaa huoneen/mökin. Paikkakunnalla asuvat pääsevät omiin koteihinsa yöksi, oli kello mitä tahansa, taksi kulkee. :D (Ja seuraavana aamuna pääsee aina takaisin meidän luoksemme, jos ajokyky sallii, ja TAKSIT LIKKUU! :D ) Mutta totuus on se, että vaikka olen lukenut sata blogia (en ihan niin montaa..), niin missään ei ole lukenut, että hääpari olisi kustantanut vieraiden yöpymisen. Tämä on ollut kuulemma vieraille aina itsestään selvää. Silloin siis todella yöpymishalukkaat jäävät yöksi, ja ne jotka eivät välitä yöpyä, lähtevät aikaisemmin kotiin. Uskon, että tällainen järjestely olisi enemmän kuin hyvä. Ja silloin voisimme käyttää senkin rahan johonkin "tärkeämpään". Itse yövymme tietysti romanttisessa mökissä hääpaikalla, ja nautimme juhlista aamuun saakka. :)

Hääpaikkakin taitaa muuttua nyt alunperin olleesta valinnasta.. :D Sain vihiä veljeni ystävältä, että paikka, jossa he häänsä viettivät, oli ihana ja ideaali paikka pitää kesähäät. :) Ja kaiken hyvän päälle meidän majoituskin oli jo kyseisestä paikasta varattu... ;)

Sellaista tällä kertaa. Kaasot, jos luette tätä, älkää pyörtykö! :D

0 kommenttia


Recommended Comments

Ei kommentteja.

Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...