Jump to content
Naimisiin.info

Mohnblume'n blogi

  • merkintää
    6
  • kommenttia
    0
  • katselua
    17852

Viisi kuukautta


Mohnblume

825 katselua

Huhhuh! Aika rientää! :D

Kutsut on tehty, kuoret on tehty. Lähetystä vaille valmista niiden kanssa. Tosin, ei ehkä vielä kuitenkaan laiteta menemään, odotellaan huhtikuun loppuun, tai toukokuulle. Ü Ei olla sit ihan liian ajoissa...

Hääpuvusta tulee nyt lyhyt. Fiftarimekko pienillä mausteilla. Ompelijakin löytyi! :D Ja juuri sellainen, jota olin kaavaillutkin. Yksityishenkilö, jolla oma ompelimo omassa kodissaan, pääsen mitä varmimmin käymään usein ja sovittelemaan unelmieni pukua. :D (Unelma siis muuttui viime kerrasta aika rajusti..!)

Sormus on myös custom. Valkokultaa kolmella timantilla, yksi värjätty ja vihreä. <3 Ei löytynyt vaan mitään sopivaa kaupoista ja samalla hinnalla saan juuri sitä mitä haluan, joten fair play. Miehelle timantti kihlaan, kuten on kaavailtu.

Koristeasiat etenee myös, on jo selkeä visio siitä, miten asiat hoidetaan. Tahdon kovasti luoda mahdollisimman kivat ja meidännäköiset häät järkeenkäyvällä budjetilla, ja näillä näkymin onnistutaan aika kivasti. Äidin ja isän takapihalle kukkaplantaasit tulemaan, kukka-asia hoituu sillä. Ja samalla saadaan kynnettyä äidin kukkapenkit syyskuntoon elokuussa. :'D Kätevää.

Lähestulkoon kaikki on työn alla, miehelle löytyi kengät. Pukua lähdetään kokeilemaan ylioppilaspukualennusmyynnin kautta. Turon puvut ovat ainakin silloin alennuksessa, ja tähtäimessä sellainen Turon nuorekas malli onkin.

Ihana odottava ja jännittynyt fiilis on. Nopeasti menee aika, todella reilu vuosi on kaventunut jo viiteen kuukauteen! Apua! :D

Kuulemiin taas! :)

0 kommenttia


Recommended Comments

Ei kommentteja.

Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...