Jump to content
Naimisiin.info

Tähtäimessä 9.7.2011

  • merkintää
    14
  • kommenttia
    4
  • katselua
    27543

Tähän mennessä -asiat


Elien

372 katselua

Hääsuunnittelut ei ole alkaneet mun kohdalla vielä kunnolla jos joihinkin muihin vertaa, mutta eiköhän se tästä. Häät on siis 9.7.2011 ja päätös päivämäärästä tehtiin ehkä kuukausi sitten eli 11 kuukautta ennen. Tärkeintä oli varata paikka ja sen sain hoidettuakin ajattelemassani aikataulussa ja se määräsi päivämäärän. Varausmaksu on maksettu joten paikan suhteen olen saanut sielunrauhan.

Siskon häät vei vielä viime viikonloppuun asti huomiota ja resursseja mutta heti tällä viikolla aloin selvitellä bändejä ja sainkin niistä hetkellisesti stressin aikaan kun oli niin monta hyvää vielä jäljellä, joka oli todellinen yllätys! Mutta kannattaa olla siis ajoissa näköjään. Valitsin sitten bändin jonka näin tänä kesänä kaverini häissä esiintymässä. Viimemetreille oli tarjolla lähes identtinen toinen vaihtoehto samalla hinnalla, mutta kun valinta oli tehtävä, totesin että saan siitäkin sielunrauhan kun olen nähnyt bändin livenä ja tiedän henkilökohtaisesti että se saa yleisön mukaansa. Vaikka toinen on varmaan yhtä hyvä, mutta kaikki epävarmuustekijät on siis blokattu.

Kampaus ja meikki on melko suurella todennäköisyydellä hoidossa. Alustavasti tuttu ammattilainen lupautui tuolle päivälle, ja sanoi että palataan vielä keväänä asiaan. Siitä en siis taida nyt enempää stressata.

Kuvaaja on kysymysmerkki. Sain alustavan "tarjouksen" yhdeltä tutulta, ja voisin häneltä pyytää kuvanäytteitä ja vakavammin kysellä olisiko oikeasti messissä. Tämän ajattelin tehdä seuraavaksi.

Meille tulee siviilivihkiminen paikan päällä ja vihkijää ei kaiketi kannata kysellä ennen ens vuotta. Paikan päälle ei tarvitse koristeita, lähinnä kukkia. Ajattelin että jotkut valkoiset voisi sopia sinne. Muutenkin en ole tarkemmin miettinyt värimaailmaa, mutta sen pienen verran mitä olen ajatuksen tasolla käynyt, näkisin valko-hopean hyvänä värimaailmana, mutta täytyy sekin vielä miettiä tarkemmin.

Bestman on vielä epäselvä, koska sulhanen ei ole kysynyt vielä haluamaansa henkilöä. En näkisi kuitenkaan sitä ongelmana. Asia hoituu muuten sitten jos ei niin kuin ollaan ajateltu.

Miljoona asiaa on siis vielä hoitamatta näiden lisäksi, mutta ajattelin otaa yhden asian kerrallaan. Kaveri joka just pääsi naimisiin oli sanonut toiselle kaverille ettei yhtään kadehdi mua kun mulla on tää hääjärjestely edessä. No, ymmärrän kyllä että se käy raskaaksi jossain vaiheessa, mutta tällä hetkellä ainakin koen että IHANAA!! Ja siis ihanaa asiaa vartenhan tässä sitten stressataan, niin uskon että on todellakin kaiken sen arvoista! <3

0 kommenttia


Recommended Comments

Ei kommentteja.

Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...