Tähtäimessä 9.7.2011

  • merkintää
    14
  • kommenttia
    4
  • katselua
    27531

Varje dag

Elien

435 katselua

Sellasen jutun tänään vaan tajusin, että luultavasti ollaan siinä tilanteessa, että ei tule menemään yhtäkään päivää ilman että ajattelis häitä - häihin asti tästä hetkestä lähtien - tai on jo mennyt varmaan parisen viikkoakin, en ole oikeataan pistänyt merkille mistä lähtien näin on ollut. Koska joka ikinen päivä mulla tulee mieleen häät ja asiat joita en ole vielä saanut hoidettua, osaa niistä toki ei vielä voikkaan hoitaa, esim. vihkijää varata sille päivälle.

Ei mua stressaa - vielä - vaan olen lähinnä malttamaton ja innoissani ja sitä kautta hivenen harmistunut kunnes jokin asia on hoidettu, koska sitä ennen ei ole varmuutta että se menee putkeen. Esimerkiksi hääpuku. Saako sellaisen unelman, josta on lumoutunut? Saako sen kohtuuhinnalla, helposti, joutuuko teettämään, vaiko maksamaan valmiista puvusta ittensä kipeeksi?!?

Mutta ihanaa aikaa tämä kuitenkin on. :grin: Ei tule ainakaan tylsäks elämä, niin kuin tahtoi vähän olla tän vuoden alussa, kun joutui uhrautumaan töitä varten koko vapaa-aikansa mitalla...tai liikaa kuitenkin meni aikaa töihin...no nyt on asiat paremmin. :girl_smile:




0 kommenttia


Ei kommentteja.

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään