• entries
    14
  • comments
    4
  • views
    26645

Projekti

Sign in to follow this  
Followers 0
Elien

278 views

Nyt on taas kerran rekkauduttu kalorilaskuriin eli tiukka vääntö alkaa kaloreiden kanssa taistellessa! Tiedän aiemmasta kokemuksesta että tulokset ei näy heti, ja tiedän sen toki muutenkin kun olen nyt esim. harrastanut 3 kertaa viikossa liikuntaa (kevään yhden kerran sijaan), joten ihan hyvä alkaa nyt jo tarkkailemaan että ehtii jotain tapahtua. Eli liikunta jatkuu, tällä hetkellä sitä on 4 harrastusta viikkoon, jumpat tosin loppuu olikohan 3 viikon päästä, niin sitten jatkuu joko 2 kertaa viikossa tai enempi, jos sais itsensä salille raahattua.

Mut tosiaan, kiinteytymisessä tai yleensä laihtumisessa kun vaan 20 % vaikuttaa liikunta, niin sen takia kalorilaskurin otin käyttöön. Tuntuu just nyt hyvältä kontrolloida itseään ja liikunta ja liikunnan jälkeiset lihaskivut tekee todella hyvää. :girl_smile: Pitää vaan jatkaa tähän malliin sinne heinäkuuhun asti, ettei ainakaan tarvi myöhemmin murehtia miksei laittanut itseään sitä tärkeää päivää varteen parhaaseen mahdolliseen kuntoon. Tietty ois hienoa jos vois aina olla unelmamitoissaan, mut ei sitä aina jaksa nipottaa.

En viitsi ihan heti tilata pukua kun pelkään jos niitä tuloksia tulee, joten se jää nyt tuonnemmaksi ihan väkisin. Mutta onhan sitä aikaa onneksi vaikka helmikuussa vasta tilaa. Ja sillon saa luvan olla kiinteytystäkin tapahtunut! :grin:


Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now