Sign in to follow this  
Followers 0
  • entries
    3
  • comments
    0
  • views
    8709

Mietiskelyä ja pohdiskelua

Sign in to follow this  
Followers 0
Norde

1248 views

Moi Hei!

Olen useastikkin miettinyt, että pitäisi kirjoittaa, mutta en ole vain löytänyt sitä hetkeä että kirjoittaisin. :girl_cleanglasses:

Tämän viikon alussa saimme paketin jota olen odotellut, eli vieraslahjat tulivat. :girl_dance: Tilasimme pirteä paketti verkkokaupasta käsintehdyt valkoiset vanilijan tuoksuiset sydän saippuat, niitä sitten innostuin väsertämään sellofaaniin. Olin ostanut täältä "kirpputorilta" (nykyiseltä rouvalta jo) heidän häistään jääneitä organza pusseja ja sitten ostin niitä vielä ebayn kautta lisää, no jossain on ollu mulla hieman laskuvirhe paholainen ne pussit ei nyt sit vieläkään riitänyt. Eikun sitten lisää tilaamaan. Joten koska nämä saippuat olivat aivan irrallaan ei siis mihinkään muoviin käärittynä jouduin ne ensin laittamaan sellofaaniin jonka jälkeen laitoin ne organzapussiin ja siihen sulkijaan sitten tulee kiva pieni runo. Ensin ajattelin että jokaiseen pussiin tulee erillainen runo, mutta sittenpä keksin mieheni joka on aikamoinen runohirmu saa rustata sellaisen runon jossa vähän vihjaillaan paketissa olevaa yllätystä. Lapsille ajattelin laittaa karkit vieraslahjaksi koska kovin pienet eivät varmaan siitä saippuasta ymmärrä ja jos lapset kuitenkin sen saippuan haluaa sen myös he saavat eli varaamme niitä juhlapaikalle joita voidaan sitte heille antaa. Muuten tuo askartelu puoli on nyt jäänyt hieman taka alalle ihan senkin takia että jää vähän puuhaa loppu vuodelle, mutta myös senkin takia että tuli yhtenä iltana puuska että ne kaikki askartelu vermeet työhuoneen nurkista on saatava jonnekin muualle vähäksi aikaa. Nyt olen sitten taas löytänyt sisäisen askartelijan että saa nähdä mitä lomaviikolla tulee tehtyä :girl_haha: .

En olekaan vielä kertonut meidän hääteemasta/väristä. Eli värinä meillä tulee olemaan turkoosi pääosassa ja siihen rinnalle sitten valkoinen sekä hopea. Teemaa ei näkyvää ole, mutta mies halusi itselleen hieman mafia/gangsteri oloa itselleen joten hänellä sitten mafia hattu ja puku katsottuna että muistuttaa saman tyyppistä kun aikanaan italiaanot käyttivät. Sehän saattaa tässä vuoden aikana vielä muuttua koska tämä mies nyt sattuu muuttamaan mielensä milloin sattuu :girl_pinkglassesf: .

Olimme viime viikonloppuna juhlimassa ystäviemme häitä josta näin loistavasti mitä pitää muistaa omissa häissä ja mikä oli turhaa. Nytpä sitten vaan lisää suunnitelmia tekemään.

Kunhan saan noita valokuvia kaikista askarteluista pienenettyä (ovat liian isoja lisättäväksi tänne) laittelen ja lisäilen niitä sitten tänne.

Ihanan paljon ihmiset käynyt lukemassa ensimmäistä kirjoitusta joka oli hyvin niukkasanainen verrattuna tähän tekstiin, mutta kiva että joku edes lukee, enkä omaksi iloksi tätä tänne vain kirjoittele kiitos teille! :girl_in_love:

-tuleva rouva-


Sign in to follow this  
Followers 0


0 Comments


There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now