Jump to content
Naimisiin.info
  • merkintää
    3
  • kommenttia
    0
  • katselua
    8841

Piu Pau aloittaa


Piu Pau Naimisiin

1338 katselua

Ja näin käynnistyi Piu Pau:n naimisiin blogi... :gpari:

Jotta pääsette hieman kärryille siitä missä mennään, niin valaisen menneisyyden verhoa... Olen siis jo toista kertaa elämässäni menossa naimisiin. Lyhyestä virsi kaunis: edelliset häät olivat pienet ja liitto lyhyt. Nyt vierellä on mies, joka kestää myrskyjä ja tahtoo yhtä paljon kuin minäkin.... mennä naimisiin ja jakaa niin elämän ilot kuin surutkin. :girl_pinkglassesf:

Kihloissa ollaan oltu 12.7.2010 asti ja sen jälkeen ollaan kypsytelty ajatuksia häistä. Virallinen päätös hääpäivän sopimiselle tuli syksyllä 2011. Ja siitä asti ollaan innokkaan kaason kanssa järjestelty asioita ja haaveiltu. Satuhäät on katsottu telkusta ja häämessuilla käyty Tampereella talvella 2012. Häälehtiä on tullut selailtua ja netistä haettu vinkkejä.

Suuri päivämme on 1.12.2012. Kyllä, se on pian se. Joten jo oli aikakin perustaa blogi aiheesta jos sitä kerta aikoi. Blogin tarkoituksena on jakaa omia ajatuksia ja kuulla muiden kokemuksia ja ajatuksia. Ja myös saada tukea. Vaikka ulkoisesti vaikutan tällä hetkellä hyvin rauhalliselta ja varmalta, niin tuhat asiaa on listalta tekemättä. :girl_sigh:

Katsotaan miten Piu Paun ja tulevan miekkosen käy....

0 kommenttia


Recommended Comments

Ei kommentteja.

Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...