Jump to content
Naimisiin.info

Piu Pau Naimisiin

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Kangasala

Piu Pau Naimisiin's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hip Hei! Aurinko paistaa häämaailmassa. Yllätin itsenikin soittamalla keskellä kiireistä työpäivää papille, joka vietti parhaillaan lomaansa keskellä sienimetsää. Mukavan tuntoinen mies, joka pyysi olemaan paremmalla ajalla yhteydessä. Kun olin jo vauhdissa, niin otin tilanteesta kaiken ilon irti ja soitin kanttorille. Äänen perusteella vaikutti nuorelta. Kertoikin itse, että toimii kuulemma keikkalaisena. Viimeisen ripauksen nuoruuteen toi, kun käski googlettaa musat ja soittaa sitten perään. Mahtaako olla yleinenkin käytäntö? Noh. Oli miten oli. Kiireiselle ihmiselle helppo nakki. Jos vain tietäisi mitä haluaa... Haaveena olis tällä viikolla saada promoversiot nimikylteitä tehtyä. Idea muhii päässä, toteutus vielä ajatuksen asteella. Mihinköhän sitä itsensä vielä saisi venymään lähi päivinä?
  2. Jep... tänään se tunne taas iski. Saamattomuus. Tiedätte varmaan sen tunteen, kun mitään ei meinaa saada aikaiseksi. Mitään hätäähän ei siis vielä ole, mutta yksi olennainen asia on unohtunut jo useamman viikon ajan. Soitto papille ja kanttorille. Puhelinnumero on ja naisella pitäis löytyä muutama minuutti aikaa työpäivän lomassa, mutta kun ei niin ei. Huomenna. Huomenna. Tätä tuntuu vain olevan ilmassa. Asiat siirtyvät hamaan tulevaisuuteen, kun niitä alkaa siirtämään. Niskasta tiukka ote ja tuumasta toimeen. Ajatuksen tasolla päätös toimii illalla, mutta päivällä tuntuu olevan vain pirun vaikea toteuttaa illan pyhät lupaukset. Oh no! Bridezilla... takaisin piiloon.
  3. Ja näin käynnistyi Piu Pau:n naimisiin blogi... Jotta pääsette hieman kärryille siitä missä mennään, niin valaisen menneisyyden verhoa... Olen siis jo toista kertaa elämässäni menossa naimisiin. Lyhyestä virsi kaunis: edelliset häät olivat pienet ja liitto lyhyt. Nyt vierellä on mies, joka kestää myrskyjä ja tahtoo yhtä paljon kuin minäkin.... mennä naimisiin ja jakaa niin elämän ilot kuin surutkin. Kihloissa ollaan oltu 12.7.2010 asti ja sen jälkeen ollaan kypsytelty ajatuksia häistä. Virallinen päätös hääpäivän sopimiselle tuli syksyllä 2011. Ja siitä asti ollaan innokkaan kaason kanssa järjestelty asioita ja haaveiltu. Satuhäät on katsottu telkusta ja häämessuilla käyty Tampereella talvella 2012. Häälehtiä on tullut selailtua ja netistä haettu vinkkejä. Suuri päivämme on 1.12.2012. Kyllä, se on pian se. Joten jo oli aikakin perustaa blogi aiheesta jos sitä kerta aikoi. Blogin tarkoituksena on jakaa omia ajatuksia ja kuulla muiden kokemuksia ja ajatuksia. Ja myös saada tukea. Vaikka ulkoisesti vaikutan tällä hetkellä hyvin rauhalliselta ja varmalta, niin tuhat asiaa on listalta tekemättä. Katsotaan miten Piu Paun ja tulevan miekkosen käy....
×
×
  • Create New...