Vesuvius

Rouva
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

About Vesuvius

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. http://www.directa.fi/hakemisto/Ravintolat,+ruoka+ja+juoma/Leipomoita+ja+konditorioita/Lahti/ Tuolta löytyy useampiakin paikkoja.
 2. ^ Meillä oli häät tuolla Vesikansassa ja omasta mielestäni 100 hengelle saattaa tehdä tiukkaa, ainakin jos tahtoo saada kaikki istumaan isoon saliin. Ainakaan tanssitilaa ei taida jäädä. Meillä oli vajaa 70 vierasta ja tanssitilaa ei juuri jäänyt, mutta meillä olikin noutopöytä katettu myös sinne salin puolelle, vaikka senhän olisi voinut kattaa myös keittiön vieressä olevaan huoneeseen. Paljon riippuu siitä miten pöydät haluaa/saa laitettua. Lämmin siellä oli, vaikka meidän häät olivatkin ihan alkukesästä, mutta oviahan siellä saa auki. Vuokraajana oli ainakin silloin todella mukava ja avulias mies. Paikkana kaikenkaikkiaan on kyllä aivan mahtava ja varsinkin jos siellä on nyt remontti tulossa, niin mielelläni järjestäisin häät vaikka heti uudelleen siellä
 3. From the album ava

 4. Eihän tässä mennytkään kuin hetki, kun muistin noita kuvia kaivella, noh parempi kai myöhään... Ei näköjään ollutkaan kuin yksi kuva sisältä missä ei olisi ollut hurjasti myös ihmisiä kuvassa. Tuo on siis sieltä salin puolelta. Siellä oli sitten sivummalla pieni huone, mikä oli meillä lasten leikkihuoneena ja keittiön vieressä hieman isompi huone, mihin olis varmasti voinut laittaa ruuatkin tarjolle, mutta me otettiin siellä ollut biljardipöytä käyttöön ja se saikin ihan kivan suosion. Ruuat meillä oli tosiaan siellä salin puolella, mikä luonnollisesti vähensi sinne mahtuvien ihmisten määrää. Tuoleista en tiedä onko vaihdettu, epäilen että ei. Toinen kuva ulkoa, maisemat ovat vaan niin upeat.
 5. ^Jos teille on 100 vierasta tulossa niin Vesikansassa saattaa tulla ahdasta. Varsinkin jos haluatte kaikki ihmiset samaan tilaan, ettekä tahdo siirrellä pöytiä tanssin tieltä. Meillä oli vajaa 70 vierasta ja mahduttiin kyllä hyvin, mutta 30 lisää niin voisin kuvitella että ahdasta saattaisi tulla. Meillä tosin oli noutopöytä samassa salissa, vaikka sen olisi voinut järjestää myös erikseen ja pöydätkin oli hieman erikoisesti aseteltuna, eli tiiviimminkin ne olisi saanut. Eli ehkä sinne sittenkin saattaa se 100 mahtua. Oliko tästä nyt mitään hyötyä Ehdottomasti kannattaa kuitenkin käydä katsomassa ja mittailemassa paikkoja. Paikkana on kyllä aivan mahtava, varsinkin kun ovat ilmeisesti ulkopinnan maalanneet. Niin ja Kilpiäisten VPK on ihan liian pieni tuolle 100 henkilölle. Mun ylppärit pidettiin siellä aikanaan ja vieraita oli noin 40 ja sen verran sinne mahtui hyvin. Tuosta KTV:n majasta oli täällä jossain kuviakin, ehkä tässä ketjussa aiemmin(?). On se mielestäni ainakin isompi kuin tuo Kilpiäisten VPK. Voin kaivella, jos meiltä löytyisi tuosta Vesikansasta kuvia. Laittelen niitä myöhemmin jos löytyy.
 6. From the album Kuvat

 7. From the album Kuvat

 8. From the album Kuvat

 9. From the album Kuvat

 10. From the album Kuvat

 11. From the album Kuvat