Jump to content
Naimisiin.info

Levoton_Tuhkimo

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Levoton_Tuhkimo kaikki viestit

  1. Meilläkin on vihkiminen juhlapaikan pihalla, männyn juurella. Bändi soittaa skittalla (säröllä) ja kosketinsoittimilla tulomarssina "Here comes the bride" ja menomarssina jotain muuta. Käydään luultavasti jollain menopelillä sulhon mummon luona (n. 15 kilsaa meno-paluu) ja sit syömään!!! Off topic: Bonuksena vielä, et toivottavasti (en oo vielä kysyny) mua saattaa alttarille mun velipuoli, 10 v. vanhempi, tapasin ensi kerran n. pari kuukautta sitten. Osa sukulaisista tietää mut ei kaikki, varsinkaan kamut... Haluaisin pitää yllätyksenä. Saa nähdä, kun huomenna on serkun häät...
  2. Tulipa nyt huono omatunto, 20 egeä oon laittanu, viime vuonna kaasolleni ja nyt serkulleni... Varmasti pystyisin laittamaan enemmänkin, mutta ei tuota rahaa hirveesti ylimääräisiä ole, enkä lahjaakaan ostaisi, jonka arvo on hirveesti 20'n yli.
  3. Hakusessa siis hyväksi havaitut (ja edulliset) paikat, joissa voisi teettää hääkampauksen ja -meikin Valkeakoskella (ei esim. Tampereella). Mielellään samassa paikassa mutta myös erillisiä paikkaehdotuksia otetaan vastaan.
  4. Päädyttiin sitten ritvalan nuorisoseurantaloon
  5. Eikö keltään löytyisi kuvia Valkeakosken hääpaikoista, nyt kiinnostaisi erityisesti Päivölän kansanopisto ja Kelhin kartano.
  6. Heips! Olisi kiva saada kuvia näistä Valkeakosken (ja lähiseudun) juhlapaikoista. Vieläkö joltakulta niitä löytyy? Vieläkö nämä kaikki paikat on toiminnassa, onko tullut uusia? Varsinkin Miekan tila kiinnostaisi, onko kokemuksia/kuvia?
×
×
  • Create New...