Jump to content
Naimisiin.info

pähkinä

Rouva
  • Viestit

    134
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

pähkinä's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. pähkinä

    Häämatkalle Alpeille?

    Osaakos kukaan suositella mitään hyvää opaskirjaa tms, josta voisi tutkailla eri Alppialueiden vaellusreitti- ja muitakin tietoja, säätilaa, liikenneyhteyksiä ja kaikkea muuta tarpeellista..?
  2. pähkinä

    Häämatkalle Alpeille?

    Se mitä ollaan Itävallassa reissattu, niin yksi kivoimpia juttuja onkin juuri tuo hemmottelu johon törmää koko ajan- vinkiksi että kannattaa valita hotelli, jossa on semmoinen kylpyläosasto, niissä on tosi kiva iltaisin käydä rentoutumassa ja porealtaissa, saunoissa jne. Ja kannattaa ottaa puolihoito, siellä ruuat on kyllä ollut joka kerta mahdottoman hyviä Tässä yksi meidän häämatka-vaihtoehdoista, hemmottelusta ei pitäisis siis tulla puutetta Puhumattakaan liikuntamahdollisuuksista.. (Hakusanalla Wellness kannattaa muuten kokeilla) http://www.schwarzbrunn.com/index...en.html/a/183059 A perfect start into a new life! Romantic honeymooning at our ultimate Schwarzbrunn Wellness Hotel. Services: • 5- or 7-day all inclusive accommodation in a cuddly surprise room • - candlelight dinner on all evenings - 2 breakfasts in your room with sparkling wine • Horse coach ride • Chritsine's beauty world: - Asian bath for two • - sound bowl treatment (10min) to remove black blockades - manicure - small souvenir Culinary ALL INCLUSIVE Extensive breakfast buffet including a bio corner and a tea and juice bar Lunch package for excursions Diverse Lunch Buffet Afternoon tea with home-made pastries as well as ice cream from the "Schwarzbrunn Ice Cream Chest" 4 - 5-course dinner (a la carte menu and theme buffets) Wellness ALL INCLUSIVE Free admission to the 1300 m2 "Schwarzbrunnquelle": indoor swimming pool with counter-current system and the whirlpool area, children’s pool "Arielle" with slide and water mushroom, luxurious sauna landscape, steam baths, Jacuzzi, Kneipp basins, cold pool, waterfall, multi-functional shower, Tepidarium with heated-loungers, soft and cozy bathrobes in your room. Fitness, Sport, and Free-Time ALL INCLUSIVE 850 m2 Paradise World fitness studio open daily: certified trainers – weekly fitness program Table tennis table , Free use of the tennis courts Guided programs: Hikes Bike tours Family hikes Nordic Walking Free admission to the generous outdoor swimming pool
  3. pähkinä

    Häämatkalle Alpeille?

    Inspiraatiokuvia:
  4. pähkinä

    Häämatkalle Alpeille?

    Nostetaanpas tätä ketjua. Meillä on vielä häämatka tekemättä (häät elokuussa 06) ja kohteeksi on nyt varmistumassa Alpit, todennäköisesti etelä-Tiroli eli italian puolelle siis, ja ajankohtana toukokuun loppu tai kesäkuun alku. Kokemuksia, ideoita siis tänne tietääkös kukaan säätilanteesta alkukesällä?
  5. Ei tulisi mieleenkään uittaa timantti-ihanuuksiani tiskivedessä tai pyykkypaljussa Kuulun siis niiden harvalukuiseen joukkoon, jotka eivät kotosalla juuri sormuksia käytä. Sen sijaan aina ulos lähtiessä tulee automaattisesti tarkistettua että siellähän ne nimettömässä välkehtii Tämä on ihan mietitty taktiikka, kun sormukseni ovat senverran kallisarvoiset sekä rahassa että tunnearvoltaan, haluan pitää niitä hyvin. Otan sormukset pois myös kuntosalilla, jumpassa, eikä niitä oteta mukaan hiihtolenkillekään.
  6. Kyllä kaikin puolin, ihailen sitä edelleen päivittäin Ja harmittaisi jos olisimme päätyneet siihen toiseen valintaan, onneksi ei.
  7. Nyt kun valokuvat alkaa olla valmiina ja albumissa, niin huomaa, että tuon ammattikuvaajan olisi ihan hyvin voinut jättää poiskin, kun esim veljeni ja muiden sukulaisten ottamat tilannekuvat ovat niin onnistuneita, että oikeastaan nuo "poseerauskuvat" jää kakkoseksi, emme osanneet olla luontevasti, vaikka miljöökuvaus olikin, ja kuvista paistaa läpi että kuvaaja "asetteli" meita epänormaaleihin asentoihin, siis näki meidät sellaisina mitä emme oikeasti ole. Hitusen harmittaa. No onhan ne tietysti teknisesti huomattavan hyviä Ja olisi kuitenkin aikamoinen riski jättää kaikki kuvaaminen ihan "amatöörien" hoidettavaksi.
  8. Jotain suunnitelmallisuutta tosiaan voi tarvita miten korttien ja henkkareiden kanssa sujuvimmin selviytyy Minä en etukäteen liiemmin miettinyt, vaan laitoin kaikki tilaukseen heti pari päivää häiden jälkeen, ja niitä on tippunut postilaatikkoon sitten muutaman viikon ajan. Sentään kuitenkin tajusin kerätä ne kaikki uuden nimiset kortin yhteen nippuun odottamaan, ja eilen kun sain uuden ajokortin vihdoin poliisilaitokselta, otin ne kaikki kerralla käyttöön ja leikkasin vanhat palasiksi. Nyt vaan uuden nimmarin harjoittelua sitten.
  9. Uusi passi ja ajokortti löytyy nyt käsilaukusta- kaksoiselämä alkaa olla vihdoinkin ohi. Hienoa Täällä pikkupaikkakunnalla oli kyllä todella kivuton toimenpide, ei mitään jonoja eikä ongelmia
  10. Ei tarvinnut lääkärintodistusta eikä mitään muitakaan papereita, vain 2 valokuvaa. Nimenmuutoksesta ei seuraa ajokortin uusiminen vaan "kaksoiskappale" tai joku vastaava, jos muistan oikein, eli ihan simppeli homma.
  11. Nimenmuutos alkaa olla ohi, mutta hassua kyllä, vieläkin tulee samoista firmoista postia molemmilla nimillä. Eli ilmeisesti massa-postitukset (mainoikset, kuvastot yms) valmistetaan tosi paljon aikaisemmin kuin ne putoaa postilaatikkoon.. Laskut sensijaan tulee oikealla nimellä
  12. Meillä oli myös ulkovihkiminen. Paikka oli sellaista mäntymetsäistä varvikkoa, ja vihkipaikalle saimme anopilta lainaksi suvun vanhan vihkiryijyn, jonka päälle polvistuminen onnistui ihan mainiosti. Mieheni oli kyllä etukäteen tutkinut ettei alla ollut kiviä. Nousemiseen otin tukea mieheni kädestä Tosin minulla ei ollut vannehametta vaan melko kapean mallinen puku, ja sen muistan että ainakin kerran jäi kengänkorko jotenkin helmaan kiinni ja jouduin vähän hapuilemaan.. Mutta ei mielestäni polvistumisista kannata ottaa liikaa paineita, nehän voi tosiaan jättää poiskin jos tuntuu hankalalta.
  13. pähkinä

    Bali

    Meillä on nyt myös Bali noussut häämatka-kandidaattien kärkeen. Eräät tuttavat olivat täällä: http://www.alilahotels.com/Ubud/ Kuvissa näyttää täydelliseltä.. onko kenelläkään kokemuksia? Entä onko kukaan varannut omatoimisesti matkaa, mitä lennot maksoi jne?
  14. Meillä oli itse kerättyä yrttiteetä, hääteema kun oli Puolukka, niin jotenkin tuntui sopivalta : eli metsästä kävimme sulhon kanssa poimimassa alkukesästä vadelman lehtiä, puolukan, ahomansikan, mustikan, pihlajan, mesiangervon lehtiä. Sitten ne oli kuivamassa ihan vaan leivinpellillä muutaman viikon, ja pakkasin teen sitten ensi pienenpieniin pakastepusseihin ja päälle askarreltiin punaisesta kartongista kotelot, jotka sidottiin luonnonvärisellä niinellä. Jos joku innostuu, niin Marttaliiton sivuilta löytyy ohjeita http://www.martat.fi/neuvonta/ruoka_ja_rav...sinulle/juomia/
  15. Vihkiminen, auringon lämpö kasvoilla- ja se suudelma Koko juhla on jäänyt mieleen aivan ihanana, mutta silti ikimuistoisin hetki taitaa olla seuraavana aamuna, kun olimme mieheni kanssa soutamassa, järvi oli ihan tyyni ja olo kertakaikkiaan onnellinen.
×
×
  • Create New...