Jump to content
Naimisiin.info

Nasba

Rouva
  • Viestit

    118
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Nasba's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Onko ketään ollut polttareissa jonkinlaisella kurssilla? Ajatuksissa oli hopeasormuskurssi, mutta liike ei valitettavasti ole auki sinä viikonloppuna. Muutaman suklaakurssin löysin myös (hinta aika järkky!). Onko muita ideoita kursseista Helsingissä????
  2. Joko jo? Tahtoo uuden päikyn! ;)

  3. Nasba

    Kuvia kiitoskorteista

    Tässä kuvia meidän "kiitoskorteista". Vieraille lähti 6 seepiakuvaa (2 Thaimaan häistä ja 4 hääjuhlasta syksyllä) sekä pieni kirje viimeisimmistä kuulumisista. Kuvat ja kirje nidottiin yhteen tuollaisella narulla.
  4. Mä en ole vielä koskaan jättänyt kenellekään kommenttia, joten nyt oli pakko. :)

    Mukavaa keskiviikkoa! :)

  5. Me ostettiin sormukset Suomesta, koska vaihdettiin ne jo maistraatissa. Kultaa en lähtisi ihan heti Thaimaasta ostamaan, koska on niin pehmeää. Hääpuvun teetin itselleni Thaimaassa, maksoin noin 100€. Miehelle teetettiin myös seremoniassa päällä ollut paita. Housut otettiin mukaan Suomesta. Phuketissa on monenlaisia hääfirmoja, joista pukuja voi vuokrata, mutta ainakin ne mitä minä näin oli turhan kermaisia mun makuun. Enkö tiedä löytyykö kokoja?!
  6. Emily77: Ei sun tarvitse maksaa 800€, jos et halua täyttä pakettia. Jos jättää pois esim. meikkauksen, valokuvauksen tms. vaikuttaa se jo paljon hintaan. Mutta toisaalta, onko 800€ häistä Thaimaan upealla hiekkarannalla liikaa? Musta ei kyllä ollut! Ja kyllä vihkimisen saa virallisenakin. Kannattaa tutustua firmojen sivuihin, mm. Phuket Discovery lupasi auttaakin papereiden kanssa. Ja onnistuuhan tuo ilman heidänkin apua, mutta käsittääkseni silloin pitää käydä itse Bankogissa lippujen ja lappujen kanssa. Me ei haluttu tuhlata lomaamme sellaiseen. Eikä tuo "vihkiminen" tuolla rannalla tuntunut mitenkään leikkihäiltä, vaikka se ei virallista ollutkaan enää siinä vaiheessa kun maistraatissa oli jo käyty. Onhan ne teidän tulevat juhlat sukulaisillekin sitten tuon mittapuun mukaan "leikkimistä". Kannattaa käydä näillä foorumeilla. Löytyy paljon tietoa tuosta virallisesta puolesta: http://www.thaiklupi.fi/foorumi/ http://www.thairy.net/forum/
  7. Me ei saatu tosiaan hinnasta pois tollasia summia, mutta meillä olikin täyspaketti. Kuljetusta ei meillä tullut mieleenkään jättää pois, sillä välimatkat oli sen verran pitkiä Phuketissa. Ja se kuljetus periaatteessa kuului siihen kuvaajan mukana, sillä matkalla rannalle käytiin ottamassa kuvia muualla. Rakkaudenpuun istutuksen olisi tietysti voinut jättää pois, mutta meistä se kuulosti ihan hauskalta idealta, joten ei haluttu jättää sitä pois. Kokemus sekin. Mitä muita kukkajuttuja enää on kuin koristelut ja kimppu, siis sellaista mitä voisi jättää pois?
  8. Kyllä meilläkin se hinta vissiin kolmannessa sähköpostissa sitten selkiintyi. Tarjosin siitä hinnasta mitä ne ensin sanoi, noin puolet ekassa viestissä. Siitä sitten noustiin vielä noin 10 000 bahtia. Meidän alennus ei tosin tainnut olla kuin noin 28% luokkaa, eli Jatta on kyllä saanut tosi hyvän hinnan. nasupekka: saanko udella, että mitä jätitte pois?
  9. Riippuu varmasti pitkälti siitä mihin päin olet menossa. Phuketin alueeltakin löytyy monta liikettä. Bangkokissa nyt luulisi olevan myös liikkeitä tarpeeksi.
  10. Eipä kestä. Uskon että ottavat varauksia vastaan. Me ruvettiin järkkäämään häitä joskus tammikuun lopussa ja hääpäivä Thaimaassa oli 28.3.2007. Väitti ainakin, että aika pitkälti joka päivälle oli tekemistä heillä. Varmistatte siis ainakin sen, että saatte sen päivän kun haluatte.
  11. Meillä piti alunperin olla se seremonia pimeän aikaan, että oltaisiin saatu paljon kynttilöitä kukkasten sijaan. Paikan päällä vasta päädyttiin siihen, että pidetäänkin seremonia jo ennen auringonlaskua. Yhtenä syynä oli mm. se, että iltaisin tuli muutamana päivänä vettä, ja pelättiin että saadaan kuuro päällemme. Tosin jos sellainen olisi tullut. Olisi odotettu sen ohi menemistä ja jatkettu vasta sitten - niin kiire aikataulu siis firmalla ei ole, että sateessa pitäisi seistä. En muista tarkkaa aikaa, mutta suurin piirtein meidän aikataulu meni näin. 13.15 Kampaaja ja valokuvaaja saapuivat hotellille 14.15 Otettiin kuvia hotellilla, temppelillä ja satamassa 16.30 Aloitettiin seremonia rannalla Aurinko alkaa laskemaan siinä noin viiden aikoihin, vähän jälkeen. Seremonia on ajoitettu niin, että sen jälkeen saadaan hienoja kuvia auringonlaskusta. Mutta tuohon kellonaikaankin sai itse vaikuttaa. Itse asiassa olivat iloisia kun haluttiin ensin ne pimeän ajan häät, sillä silloin on jo hieman viileämpää. Teillä ei ainakaan olisi pitkä matka tulla kentältä tuonne Nai Yang beachille, sillä se on aivan vieressä. Kannattaa oikeesti laittaa sähköpostia tuonne firmaan, esittää toivomukset ja ajatukset ja kysyä niiden mielipidettä. Ne auttaa tosi paljon. Ja ovat valmiita tekemään oikeesti aivan kaiken mitä haluatte!
  12. En muista tuon Thomaksen hintoja, mutta kysymällähän ne selviää. Oli kyllä kalliimpi tuo firma, jossa Thomas on kuin Phuket Discovery. Mekin aluksi pelättiin, että millaisia noista kuvista mahtaa tulla, mutta oltiin kyllä tosi tyytyväisiä. Phuket Discoveryn sivuilla olevat kuvat ei kaikki ole niitä parhaimpia. Meistäkin oli valittu (suoraan sanoen) aivan paskat kuvat sinne. Monta kymmentä parempaakin olisi ollut... Eli niiden kuvien perusteella ei kannata kuvaajaa valita. Ja nuo munkin laittamat kuvat on kärsineet laadultaan tosi rutkasti pienentämisen johdosta. Jos haluaa kaikenlaisia muokkauksia ja kuvakansioita, kannattaa kääntyä toisen kuvaajan puoleen. Mutta voihan sitä tehdä niin, että ottaa esim. muut palvelut toiselta firmalta ja kuvaajan sitten erikseen. Ja Markkanen ei tosiaan liiku Bangkokista ja todistajat pitää hommata itse. Ja rannan saa valita ihan itse jos haluaa. Me oltiin Nai Yang beachillä Phuketissa, joka on aivan lentokentän vieressä. Se on rauhallinen paikka ja tosi kaunis. Kyllä ne vihkii vaikka Patongin rannalla, mutta siellä on sitten monta sataa turistia katsomassa vieressä...
  13. Näillä kahdella foorumilla on keskusteltu Saikku79 noista paperiasioista. Löytyy monta keskustelua hakusanoilla. Me ei jaksettu lähteä siihen paperirumbaan lainkaan, mutta ainakin tuo Phuket Discoveryn "pääjehu" on tosi mukava mies ja uskon, että heidän kauttaan asiat hoituvat. Kannattaa vaan varmasti ottaa se vihkiminen jo heti alkulomaan, jotta asiat ehtivät järjestyä. Meillä kun pelkkien kuvienkin saaminen kesti päivän sijasta muutaman päivän... http://www.thairy.net/forum/ http://www.thaiklupi.fi/foorumi/
  14. Nasba

    Teemana syksy

    Mä olen aina halunnut syksyhäät. Naimisiin mentiin kyllä jo maaliskuussa ja käytiin välissä Thaimaassakin pitämässä seremonia, mutta varsinainen hääjuhla sukulaisille ja ystäville on nyt syyskuussa. Mulle on aivan sama, onko lehdet vaihtaneet vielä väriä, mutta meidän koristuksissa on ainakin syksyä mukana. Teemavärinä on ruskea. Ruskean ohella käytetään vaaleampaa ruskeaa, vaahteranlehtiä, puuta jne. Tässä muutamia kuvia meille tulevista koristeluista jne. Kaikki ei ole niin syksyistä eikä vielä valmista, mutta saa ainakin jonkinlaista kuvaa kokonaisuudesta. Lisää syksyisistä suunnitelmista voi lukea mun päikystä!
×
×
  • Create New...