Mervukaanen

Rouva
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Mervukaanen

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Etelä-Pohojammaa
 1. Alkoholiton alkumalja unohtu. Pitopalvelu onneksi löysi jotain lientä muksuille ja muille holittomille.
 2. Me olimme häämatkalla majoittuneena Royal Gardenissa ja omasta mielestäni kaikkein paras vaihtoehto! Todella hieno, upea, moderni hotelli, joka vielä sijaitsikin mainiossa paikassa; pienen kävelymatkan päässä keskustasta! Palvelu pelasi ja muutenkin oli ihanaa! Ei mitään moitteen sanaa! Suosittelen lämpimästi. Mekin muuten vuokrattiin auto ja kahdessa päivässä kierrettiin koko Sao Miguel! Oli siinä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta ah mitkä maisemat. Siis hauskaa oli. Kyllä todella kannattaa se auto vuokrata, jos Azoreille menee. Näkee niiiin paljon enemmän kuin jalkapatikassa tai matkatoimiston retkillä.
 3. Menee nyt vähän aiheen sivusta, mutta onko teidän mielestänne liikaa, jos vihkimisessä on kaksi yksinlaulua ja vielä virsi kaupan päälle? Haluaisin Enkelin rukous ja Kaikista sanoista kaunein -laulujen lisäksi virren 821...
 4. Tässä mun: Versace Bright Crystal!
 5. Meidän häätanssina on Agentsien Olet mun sä vain
 6. Kiitos! Taidanpa kokeilla siis yhteydenottoa itse tekijään.
 7. Meille tulee ihan vaan vanhaa, harmaata lautaa, johon joko maalataan tai poltetaan meidän yhteinen sukunimemme. Simppeliä ja nättiä.
 8. Olisko kenelläkään Pekka Simojoen lauluun "Minä tahdon" sanoja ja nuotteja? Ei löydy netistä ainakaan..
 9. Voi plääh. Aloitin eilen isumajärjestyksen tekemisen ja se osoittautui MAHDOTTOMAKSI TEHTÄVÄKSI! Päätettiin siis sulhon kanssa jättää tekemättä koko homma. Säästytään näin mahdollisilta herneen nenään uppoamisílta, kun ihmiset saavat itse valita paikkansa. Istumajärjestys aiheuttais ainaki meidän vieraissa purnausta, jos joku olis laitettu jotenki väärään paikkaan.
 10. Tiliä ei varmaan välttämättä muuten oltais perustettu, mutta häälahjat tulevat rahana ja selvintä on ohjata ne yhteiselle tilille. Pysyy siten paremmin molemmat perillä siitä, mitä ollaan saatu ja keneltä. Myöhemmin tilille voi sitten yrittää kerätä rahaa yhteistä elämää varten..Molemmilla kuitenkin siis omatkin tilit.
 11. Löysin kans Jyväskylän häämessuilta potentiaalisen vihkisormusehdokkaan, joka on itsensä Lahtisen käsialaa. Jotenkin teki muhun vaikutuksen. Ja hinta yllätti! Odotin hinnan olevan jonkin verran korkeampi ja sitten sain vielä 20 % alennuskupongin. Se vaan, että haluaisin ko. sormukseen jonkin verran muutoksia. Lieneeköhän tuo mahdolista? Olisi aivan mahtavaa nähdä tosiaan niitä kuvia Lahtisen sormuksista tai edes jonkinlaista tietoa, että missä kaikkialla hänen tekemiään sormuksia myydään. Olisin todella kiinnostunut näkemään muitakin vaihtoehtoja tältä valmistajalta. Löysinpä muuten netistä Lahtisen yhteystiedotkin (olettaisin olevan oikea H. Lahtinen)....
 12. Itte meinaan naamani paklata. Hääpaikkakunnallani kun ei ole oikeastaan kuin yksi meikkaajavaihtoehto, joka sanoi mulle suoraan, että hänen meikkaustyylinsä on ihan erilainen kuin mun. Ammattilainen Raili Hulkkonenkin sanoi häämessuilla, että hääpäivänä pitää näyttää itseltään. Jos tyyliin kuuluu vahvat värit voi naturellimpi meikki (tai toisinpäin) hääpäivänä tuntua vieraalta. Aion kyllä kans käydä kunnon ammatilaisen opastuksessa, että saa värit ja tekniikat täsmällisesti kohdalleen. Kunnon vehkeet vaan, niin eikö se siitä suttaannu. Käsien mahdollinen tärinä kyllä hieman hermostuttaa...
 13. Kauhajoella on Asuuli, joka on pari vuotta sitten rempattu viihtyisämmäksi. Ennemmin se oli sellanen liikuntahalli, joka ei niin juhlalliselta tuntunut. Vuokra on 350€, pitopalvelu talon puolesta n. 20 €/hlö, sapuskat hyviä (ainakin tällä ko. pitopalvelulla, joka siellä tällä hetkellä toimii), porukkaa mahtuu ehkä n. 250 (yhtenäiseen tilaan), äänentoistovehkeet on, hyvä piano on, edullista majoitusta vieraille, hääsviitti, luontoa ympärillä, jne...miinuksena rumat tuolit ja rakennuksen vähän tylsä ulkomuoto. Esim. Hämes-Havusessa, joka on todella idyllinen ja kaunis paikka, nuo käytännön asiat on vähän niin ja näin. Mutta kyllä juhlinta sielläkin onnaa. Sitten Isojoella päin on se Lauhan Sarvi (KALLIS JA TYLSÄ RUOKA!)... Muita Kauhajoen juhlapaikkoja on Salakari (todella iso ja kolkko tila, mutta ihanasti järven rannalla), nuorisoseurantalot: Louhela Kokonkylässä, Onnela Kainastolla, Pänteneen työväentalo tai joku semmonen.. viinattomiin ja tanssittomiin häihin seurakunnan leirikeskus Majaniemi (todella kaunis luonnonläheinen paikka järven rannalla), Sanssinkartano (upea rakennus, mutta yhtenäistä tilaa ei pahemmin ole, pienemmille häille passeli) Siinäpä niitä.
 14. Kauneimpia lauluja vihkimisessä esitettäväksi on mun mielestä ehdottomasti Rakkauden liekki. Melodia on todella kaunis ja koskettava! RAKKAUDEN LIEKKI (säv. Petri Laaksonen - san. Anna-Mari Kaskinen) Hento tulenliekki lämmin Vahva virta joka vie Syvä riemu joka teitä tänään hyväilee Tuuli laulaa lempeämmin Ja niin valoisa on tie Jota pitkin kaksi onnellista astelee Väkevämpi kuolemaakin Korkeampi elämää On se voima joka teidät yhdistää Rakkauden liekki loistakoon Johdattakoon tienne aurinkoon Pimeän yön poistakoon Ilon malja ylitsenne vuotakoon Aika hipoo ikuisuutta Sydän säkenöi ja soi Pato murtuu joki virtaa mereen kuohuvaan Rakkauden salaisuutta Kukaan ymmärtää ei voi Mieli ihmetystä kiitosta on tulvillaan Väkevämpi kuolemaakin Korkeampi elämää On se voima joka teidät yhdistää Rakkauden liekki loistakoon!
 15. Tää yks morsio, jonka häätryskööt piretähän Kauhajojella kesäkuun aluus. Asuulis asuullahan ja remmastellahan.