Jump to content
Naimisiin.info

Sofy

Rouva
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Sofy's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Kazan

    Moi Sofy! Mita sulle kuuluu? Miten on alkanut menemaan uudessa tyopaikassa? Tuu kaymaan joskus mun paikyssa!

  2. Sofy

    Turun seutu

    Minä vietin häitäni Samppalinnassa ja pelkästään on hyvää sanottavaa paikasta, tarjoiluista ja henkilökunnasta! Mikäli haluat lisätietoa tai kuvia niin laita yksäriä!
  3. Meidän häihimme saapui myös 2 vierasta ilman lahjaa tai korttia.. Ymmärrän kyllä jos rahat ovat piukalla (itsekin olen kerran opiskeluaikana antanut opiskelukaverilleni todella pienen häälahjan, sillä olin jo osallistunut suurella summalla hänen polttareihinsa ja opintotuki ei niin kummoinen rahanlähde ole..), mutta vaikka rahasta olisi pulaakin, mielestäni hääparille pitäisi antaa vähintään kortti!! (Ja nämä 2 vierasta eivät ole edes opiskelijoita, vaan kumpikin on ollut jo muutamia vuosia työelämässä.) Ihmettelin kyllä aluksi heidän käytöstään, mutta nyt myöhemmin olemme mieheni kanssa vain nauraneet koko jutulle: lahjatta tuleminen on jotenkin niin tyypillistä näille kahdelle sinkkupojalle jotka tuntuvat muutenkin unohtelevan asioita ja olevan vähän suuripiirteisiä!
  4. Sofy

    Virsi pakollinen?

    Saimme vihkipapiltamme vihkikaavan paperilla ennen häitä jotta osasimme suunnitella mieleisemme vihkimisen kulun ja siinä lukee näin "Virsi TAI musiikkiesitys". Me valitsimme musiikkiesityksen, eli isäni lauloi meille ja ystäväni soitti viulua. (Vihkipappimme oli muuten erittäin konservatiivinen ja piti huolen siitä että kaikki menee "kuten kuuluukin", joten en usko että hän olisi suostunut musiikkiesitykseen mikäli virsi olisi pakollinen..)
  5. Sofy

    Guadeloupe, Martinique, Dominica

    Julhanen täällä onkin jo vastannut erittäin kattavasti, mutta kirjoitanpa minäkin lyhyesti oman kommenttini! Dominicalla ja Martiniquella en ole käynyt (purjehtinut vain ohi) mutta Guadeloupella vietin helmikuussa 2007 muutaman viikon. Saari oli mielestäni varsin ihana, suosittelen! Parhaita kokemuksia olivat mm. vaellus sademetsässä, pulikointi vesiputouksessa, uinti laguunissa ja tutustuminen "Helvetin porttiin", eli äkkijyrkkiin kalliomuodostelmiin. Liikkuminen busseilla oli edullista, mutta kaikkiin paikkoihin ei tietenkään busseilla pääse (esim. sademetsäalueelle) joten silloin kannattaa vuokrata auto. Itse en puhu ranskaa ja paikoittain oli vastassa kielimuuri, mutta kaikki asiat saatiin lopulta selvitettyä elekielen avulla! Ihmiset olivat todella ystävällisiä ja tutustuimme moniin paikallisiin. Guadeloupen pääkaupungissa sijaitsevan turisti-infon henkilökunta oli avuliasta (yksi heistä jopa puhui sujuvaa englantia!) ja he ehdottivat meille lukuisia retkikohteita jne.
  6. Sofy

    Kihlakuva

    Mulle mies antoi lahjana kihlakuvauksen! Olimme juuri kihlautumisemme jälkeen hankkineet koiranpennun, joten otimme uuden perheenjäsenen mukaan kuvaan. Kiva muisto siitä jäi! Vaikka kyllä toisaalta ihan ne sukulaisten kameroilla otetut räpsyt kihlajaisjuhlassakin ovat mukava muisto.
  7. Entäs onko kukaan ottanut kuvia häiden jälkeen?? Meille kävi niin, että valokuvaajan ottamat tilannekuvat (esim. vihkimisestä, riisisateesta, häätanssista jne.) olivat ihania ja häiden lämmin tunnelma todellakin niistä paistaa, mutta juuri ennen vihkimistä otetut poseerauskuvat epäonnistuivat. Nyt olemme pähkäilleet tyytyäkö persoonallisiin tilannekuviin vai mennäkö vielä uudelleen kuvattaviksi studioon muotokuviin. Puku roikkuu kaapissa valmiina uusiokäyttöön, mutta kampaus ja meikki pitäisi sitten maksaa uudelleen.. Kukkia en ajatellut teettää uusiksi, kimppu kuitenkin näkyy loistavasti monessa hääpäivänä otetussa tilannekuvassa. Tilannekuvissa "häiritsee" esimerkiksi se, että yhdessäkään kuvassa kaunis pukuni ei näy kokonaisena. Milloin kannan helmojani ja milloin muita ihmisiä on morsiusparin edessä osittain jne. Ilmeet ovat morsiusparilla myös juuri sellaisia tilanteeseen sopivia, varsinaisia sieviä "hei olen prinsessa"-hymyjä ei löydy. Onko kenellekään toiselle käynyt näin? Tai häiritsisikö tällainen ketään toista.. Miestäni asia ei häiritse, mutta hän on ymmärtäväisenä lupautunut tulemaan uudelleen kuvaan jos vaimo sitä tahtoo! ;D T: Turhamainen morsian (tai siis vaimo jo nyt!)
  8. Minä suunnittelisin valokuvauksen tarkemmin ja paremmin. Olimme sopineet mieheni entisen työkaverin (joka ei ole ammattilainen, mutta harrastanut valokuvausta useita vuosia ja pitänyt valokuvanäyttelyitäkin) että hän ottaa "viralliset" hääkuvat ennen vihkimistä kirkon pihalla. Hääpäivämme oli kuitenkin sateinen, joten jouduimme hätäratkaisuna ottamaan suurimman osan kuvista kirkossa sisällä. Lisäksi kun kuvia otettiin tuntia ennen vihkimistä, olin sen verran jännittynyt etten muistanut laittaa vihkisormusta kuviin!! Ja ensimmäisistä kuvista puuttuu myös sulhasen viehe ja minun kimppuni.. Harmittaa ettei kukaan avustajistakaan huomannut tätä mokaa! Illan mittaan saimme kyllä kivoja tilannekuvia, mutta ne kunnon poseerauskuvat epäonnistuivat. Häistä on nyt kolmisen viikkoa ja olen itse asiassa alkanut miettiä josko menisimme uudelleen hääkuvaan, tällä kertaa ammattikuvaajalle studioon.. Kuvausta lukuunottamatta hääpäivä oli aivan ihana enkä haluaisi mitään muuttaa!!
  9. Sofy

    Turun kukkakaupat

    Omaa kukkakauppaani valitessani kävin tutustumassa Kukka-Kerttuun, Kiinan Kukkaan, Reginaan, Kupittaan Citymarketin yhteydessä olevaan kukkakauppaan ja Kukka Fioriin. Tässä kokemuksiani: Reginassa oli ehdottomasti paras palvelu: myyjä (nuori tyttö) oli erittäin ystävällinen ja idearikas. Hän esitti lukuisia ajatuksia omien ideoitteni pohjalta ja tilasi miettimääni kukkaa liikkeeseen, jotta näkisin sen luonnossa. Hinnat vaan olivat aika kovat. Kukka-Kertussa palvelu oli myös ystävällistä, mutta uusia ideoita en sieltä saanut. He lupasivat tilata miettimääni kukkaa liikkeeseen ja soittaa kun se on saapunut, mutta soittoa ei koskaan tullut. Aikaisemmin olen tilannut Kukka-Kertusta suuria kukka-asetelmia työpaikan seminaaritapahtumiin ja ne ovat olleet todella upeita! Kiinan Kukassa sain huonointa palvelua. Keski-ikäinen nainen tuntui todella tympääntyneeltä työhönsä ja minulle tuli sellainen olo että äkkiä ulos täältä! Hän tuntui suorastaan haluttomalta myymään minulle mitään.. (Tosin saattoihan hänellä vain olla huono päivä.. Sehän on inhimillistä.) Hinnat suht edulliset. Kupittaan Citymarketin kukkakaupasta en saanut kovin hyvää kuvaa. Myyjä ei tuntunut millään ymmärtävän millaisen kimpun haluan (vaikka se on todella yksinkertainen!) ja muutenkin palvelu oli hiukan nuivaa. Hinnat suht edulliset. Kukka Fiorissa palvelu oli ystävällistä ja ideoitakin sain myyjän kanssa jutellessani. Kukka Fiorissa minun kimppuni (8 oksaa inkaliljaa + vähän vihreää, vieheet ja hiuskukat samasta kukasta) tuli edullisimmaksi koska sieltä saa vielä 20 % alennuksen CityShoppari-kortilla, päädyin Kukka Fioriin! Häitä juhlitaan 8.9, joten voin sen jälkeen kertoa olinko tyytyväinen!
  10. Sulhaseni sanoi minulle uudenvuoden yönä (samalla kun poksauttelimme samppispulloja ja tiirailimme ilotulitusta) että hän aikoo kosia minua tämän uuden alkavan vuoden aikana. Tiesin siis että kosinta on tulossa, mutta ajankohta ja paikka olivat yllätys. Olimme koko kevään ja kesän tiiviisti töissä ja alkusyksystä sitten pääsimme viikon yhteiselle lomamatkalle. Vähän aavistelinkin että kosinta saattaisi tapahtua matkalla ja niinhän siinä kävi. Sulhaseni polvistui eteeni tunturin huipulla ja aavistin tämän kyllä jo ennen, sillä jännityksen saattoi aistia! Tunnen tulevan puolisoni sen verran hyvin, että näin hänen sydämensä pamppailevan. (Mutta en sanonut mitään, sillä en halunnut pilata yllätystä!) Sormuksia sulkki ei ollut ostanut valmiiksi, vaan teimme "väliaikaissormukset" siellä paikan päällä puusta ja viikkoa myöhemmin (palattuamme lomalta) menimme kultasepänliikkeeseen.
  11. Luin jostain hienon ajatuksen: "Sen sijaan että miettisit jatkuvasti onko puolisosi sinulle paras mahdollinen, pidä huolta siitä että olet itse hänelle paras mahdollinen". Tämä ajatus yksinkertaisuudessaan avasi silmäni. Olen ollut taipuvainen punnitsemaan mitä hyviä ja mitä huonoja ominaisuuksia tulevassa miehessäni on. Olen joskus miettinyt onko hän juuri se paras mies minulle ja vertaillut hänen luonteenpiirteitään esim. exieni luonteenpiirteisiin... (Säälittävää..) "Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan", eli puoliso varmasti kohtelee sinua rakastaen ja kunnioittaen jos itse kohtelet häntä niin! Omaan napaan tuijottaminen voi tehdä sokeaksi ja ainakin minut se on tehnytkin. Tästä lähtien yritän olla parempi ihminen ja panostaa siihen että olen itse tulevalle miehelleni paras mahdollinen puoliso riippumatta hänen huonoista ja hyvistä puolistaan! Tämän kaiken perustana on tietenkin tasa-arvoinen ja lämmin parisuhde, jossa molemmat ovat tehneet päätöksen halusta elää yhdessä. Siis todellakin PÄÄTÖKSEN, ei niin että se tapahtuisi itsestään!
  12. Sofy

    Turun seutu

    Meidät vihitään Kakskerran kirkossa 8.9.07. Meillä on ensimmäinen aika (klo 15.30) ja kirkon vahtimestarilta kuulin että meidän jälkeemme vihitään vielä 2 morsiusparia. Olisi hauskaa jos tätä kautta löytäisin meidän jälkeemme samaisessa kirkossa alttarille astelevat! Onkohan muuten yleistä että kun edellinen morsiuspari astelee kirkosta ulos, on jo seuraava pari pihamaalla odottamassa? Aikaa toimitukselle kun on varattu vain 45 minuuttia ja toisinaan häävieraat tulevat paikalle jo noin 30 minuuttia ennen! (Toivottavasti seuraavan parin vieraat eivät astele kirkkoon kun olemme vielä alttarilla..) :-/ Kaikkea minä hermoilenkin, mutta onpahan tullut tätäkin nyt mietittyä kun h-hetki lähestyy!
  13. Miten aikaisin kanttoreiden työvuorolistat yleensä tehdään, eli milloin saamme tietää kuka seurakunnan kanttoreista osuu työvuoroon vihkipäivänämme? Entä voiko tässä asiassa esittää toiveita? Voiko olettaa, että jokainen kanttori hallitsee "Prinsessa Ruususen häämarssin" ja Verdin Grande Marchin? Nämähän eivät ole mitään erikoisia, ja useat kanttorit ovat varmastikin näitä soittaneet? Entä voiko kanttorin pyytää seurakunnan ulkopuolelta? Setäni on ammatiltaan kanttori (tosin jo eläkkeellä), saako hän tulla soittamaan? Ja onko hänellä mahdollisuutta tutustua urkuihin etukäteen, esim. silloin kun meillä on kenraaliharjoitus vihkikirkossamme? Kiitos vastauksista jo etukäteen!
  14. Sofy

    Turun kukkakaupat

    Olisi tosi kiva kuulla Minnie80 millainen kimpustasi tuli!! Kävin vertailemassa kukkakauppojen hintoja ja ainakin sellaisen kimpun jota itse havittelen saisi edullisimmin Fiorista. Palvelukin oli ystävällistä, mutta työn laadusta en osaa sanoa mitään, sillä en ole koskaan sieltä kukkia ostanut.
  15. Sofy

    Vaihtoehtoja häänameille?

    Ystäväni häissä karkkien sijaan vieraille annettiin magneetti, johon oli painatettu morsiusparin kuva ja teksti "Vaikka olisimme kaukanakin, olemme kuitenkin aina lähelläsi". Mukava idea, sillä morsiuspari muutti häiden jälkeen ulkomaille.
×
×
  • Create New...