Jump to content
Naimisiin.info

Bree

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Tampere

Bree's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei, Minulla oli siis kuvia mukana (tosin mustavalkoisia), mutta siitä huolimatta kauppias ehdotti ihan erilaista ja sanoin etten ihan sellaista ajatellut... En tiedä oliko kyse sitten siitä, että hän ei osannut tehdä kyseistä kimppua vai mikä, mutta jäi kyllä huono fiilis kyseisestä liikkeestä.
  2. Osaisiko joku suositella hyvää floristia Tampere-Nokia -akselilta? Kävin tänään tiedustelemassa kimppujen hintaa Hallituskadulta ja "normaalin" pyöreän hääkimpun hinta on noin 100€ ja valuvan kimpun 120-150€. Lisäksi kauppias ei ymmärtänyt ideaani pitkästä kapeasta kimpusta vaan ehdotti pyöreää kimppua ja siitä roikkumaan murattia... Hieman epäilyttää tilata sieltä mitään.
  3. Bree

    Vain yksi sormus

    Meillä menee kihlat pöytälaatikkoon. Opiskelijabudjetilla ostetut ja molempien maku muuttunut vuosien varrella. Ostamme sitten myöhemmin minulle toisen sormuksen eli ns. kihlan mikä sopii vihkisormuksen seuraksi. Sulhasen vihki tulee olemaan niin leveä (7,4mm) ettei sen seuraksi enää toista kannata hankkia.
  4. Me kävimme tilaamassa sormukset maaliskuussa ja virallisesti ostamassa ne huhtikuussa kun tulivat liikkeeseen. Häät on elokuun lopulla. Käydään sitten muutamaa päivää ennen hakemassa kotiin ihasteltaviksi.
  5. Bree

    Rintojen teippaus

    Jokos olet kerennyt testaamaan? Ovatko ns. hyvälaatuiset? Voisin käydä myös sieltä vilkaisemassa. Joka tapauksessa täytyy ne nyt jostain käydä ostamassa, että pääsen puvun kanssa ompelijalle teettämään korjauksia ettei jää ihan viime tippaan.
  6. Bree

    Rintojen teippaus

    Suunnittelin myös noiden "fileiden" ostamista, koska oman puvun selkäosa on suhteellisen matala. Toki olkaimettomat liivit voisi ommella pukuun kiinni, niin eivät vahingossakaan vilahtaisi, mutta pieni push-uppi ei kyllä olisi myöskään pahitteeksi kun tuota luonnollista tavaraa ei hirveästi ole siunaantunut Ilmeisesti tuota halvempaa versiota (Un Bra) ei enää valmisteta? En ainakaan löytänyt netistä mitään paikkaa mistä niitä voisi ostaa. Joten taidan tepsutella ensi viikolla Anttilaan tai Sokokselle testailemaan... Loisto ketju btw
  7. Tässä puku (tosin punainen nauha on puvun kanssa saman värinen, eikä tuo kuvakaan oikein ole puvulle eduksi ):
  8. Tilasin Rainbow'n Yasminit perjantaina The Accessory Boutiquesta. Tilaus on vielä vahvistettu tilassa, mutta katsotaan kauanko kestää kun (toivottavasti) tänne saapuvat. Kengät (sis. postikulut) tulivat noin 40€ halvemmaksi kun Suomesta ostettaessa.
  9. Mekin varasimme Bravo Plazan ensi elokuuksi. Olemme käyneet siellä aikaisemminkin juhlimassa, joten paikka on tuttu. Väritys sopii myös hyvin elokuun häihin. Täytynee kehitellä jotain sadonkorjuu-teemaa.. : Ainoa asia mikä hieman mietityttää on paikan hieman liian keskeinen sijainti, joten ulkona ei ole oikein oleskelutilaa, mutta eiköhän sekin järjesty.
  10. Ihan näin off-topic.. Haittasiko junien meteli juhlia? Ratahan on muutaman metrin päässä ulko-ovesta.
×
×
  • Create New...