Lady Green

Aktiivijäsen
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

About Lady Green

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Olin Australiassa mukana Bridal Showerissa... Morsiamelle tehtiin kasvo- ja jalkahoitoja, katsottiin joku hölmö leffa ja syötiin ihan himona. Onneksi ei ollut mitään tyhmiä leikkejä. Itsekin haluaisin jotain tuon tapaista, polttareita kun vihaan sieluni pohjasta...
 2. Ookke, kiitos tiedosta. Toivottavasti en nyt kuulosta näsäviisaalta, kun itselläni ei noita ole, mutta ei ne mun mielestä nyt ihan hirveiltä näytä. Siis luulin että ne olisi jotain tosi kamalia, mutta ne onkin "vain" viivoja. Ja kuulemma selluliittiin ei auta mikään. Juuri yksi lääkäri sanoi telkkarissa että koko selluliittihoitobisnes on huijausta. Mutta mielipiteitä on tietty monia.
 3. Tuota niin... Nyt on pakko sanoa että mä en tiedä mitä raskausarvet on. Aina niistä puhutaan ja aina oon miettinyt että miltä ne oikein näyttää. Äidillänikään ei niitä taida olla.
 4. Pyynnikintorin laidalla oleva Parturi-Kampaamo Ilo on paras paikka Tampereella, ja hintakin on kohdallaan! Etenkin Sirpa on jäänyt sieltä mieleen, mutta myös Hanne ja Anne ovat erittäin päteviä. Suosittelen!
 5. Mä oon miettinyt samaa, onko muka jossain yläasteen terkalla ylhäällä mitä rokotuksia olen saanut? Ja entäs kun osan olen saanut Uudessa-Seelannissa (b-hepatiitti, voimassa 20 v.), yhden sairaalassa, yhden terveyskeskuksessa... Voi morjes mikä rumba jos pitää jokaiseen soitella! Krääääääääh!!
 6. Jaa että Suomessa häät loppuvat klo 23? Olen kolunnut läpi n. 12 häät ja niistä kahdeksalta päättyneet menivät myöhään, ja hääpari pahoitteli ohjelman viivästymistä henkilökohtaisesti. Eli Suomenkin sisällä on näköjään sukujen kesken näin suurta vaihtelua! En ikimaailmassa jaksaisi olla häähepenissä noin pitkään, vieraana tai morsiamena... Pohjois-Amerikassa olen nähnyt kolmet häät, ne loppuivat juurikin yhdentoista aikaan ja olin ihan kuollut.
 7. Mulla jouluna edessä kolmas kerta, jos kysyvät vastaan ihan suoraan ja kiertelemättä. Nyt varmaan kannattaa ottaa jo niitä todisteita Suomeen palaamisesta mukaan, eli paluulippu, työsopimus tai kirje työnantajalta, pankkitietoja, todisteita perhesiteistä, koulusta jne. Rakastuminen kun ei onneksi sentään ole rikos, vaikka se jotkut sellaiseen yllyttääkin.
 8. Juu, luinkin jo niistä huijareista tuolta sivulta. Kaikenlaista porukkaa sitä netissä liikkuukin... Surullisinta tässä paperiviidakossa on se että seurustelusta tehdään hirmuisen vaikeaa. Joko pitää olla tosi rikas (menee vaan hengaileen tai opiskelemaan), tosi onnekas (voittaa just jossain arvonnassa) tai tosi määrätietoinen/suhteikas (hankkii työpaikan väkisin tai suhteilla). Miekkonen kun on vasta valmistuva opiskelija ei hänelläkään ole mitään sen kummempia suhteita tai kokemuksia näistä jutuista. Emme kuitenkaan ole läheskään valmiita menemään naimisiin... Ja kun meillä on vielä se että emme tule missään tapauksessa asumaan yhdessä ennen naimisiin menoa, joten en voi vain mennä sinne elämään hänen rahoillaan (eikä se muutenkaan tuntuisi mukavalta)... Mutta mutta. Katsotaan kuinka tässä käy. Ei tulisi mielenkään luovuttaa suhteen suhteen (heh mikä sanapari) vain byrokratian takia.
 9. No ei ole helpoksi tehty ihmisen elämää... Palkkaiskohan miekkosen iskän firma mut vaikka keittään kahvia suomen kielellä? On tää kyllä taas tätä, opiskeluun ei ole varaa mutta töitäkään et pääse tekemään... Ihaninta olisi hoidella vaikka suomalaisten vaihto-oppilaiden asioita siellä, tai opettaa suomea, tai opettaa englantia lapsille. Mutta kun ei tiiä ei sitten yhtään mistä pitäisi aloittaa. Osallistun joka tapauksessa Green Card lotteryyn, ihan vain huvin ja urheilun vuoksi. Eihän sitä koskaan tiedä.
 10. Mitäs sitten tapahtuisi, jos menisin Visa Waiverilla (tai vaikka au pairina) maahan, ja löytäisin 3 kk aikana työpaikan? Onko tää taas sitä kuuluisaa valtion petkuttamista? Vai voisiko hakea statuksen muutosta? Helpointa olisi kai päästä suomalaiseen firmaan töihin, joka sit siirtäisi mut sinne, mutta kun kaupunki johon haluan on pieni ja mitätön... Että ei kai siellä suomalaisia firmoja ole... Tuntuu vaan niin turhauttavalta lähteä täältä käsin penkomaan noita netti-ilmoituksia, kun ei kuitenkaan pääse paikan päälle haastatteluihin eikä resume ole mikään kolmen kilometrin mittainen... Vaikka kaipa se miekkonen voi auttaa, voisinhan päästä vaikka työharjoitteluun, seurakunnalle tms. On tää niin paperi/bittiviidakko niin raivostuttavaa.
 11. Mites toi työnhaku Jenkeissä? Kun mulla olisi tarkoituksena lähteä sinne päin ensi vuoden syksynä, en halua vaihtoon kun koulullani ei ole sopimuksia sinne eikä mulla ole rahaa maksaa niitä lukukausimaksuja, mutta en myöskään ole niin rikas että voisin mennä muuten vaan, ja haluaisinkin olla kauemmin kuin 3 kk. Eli jotain töitä sitten pitäisi... Suomalaiset kandin paperit on, mutta menisin vaikka kaupan kassalle tai ihan mihkä vaan... Eli onko jotain nettisivustoa jossa olisi tiivistettynä näitä vaiheita? Ja kuinka kauan työpaikan saamisesta green cardin saamiseen menee? Ja niin edelleen ja niin edelleen...
 12. Peter "Laulan paita auki jotta sixpäkkini näkyy" Andre ja Katie "Mikä paita" Price.
 13. ^ Ei tarvitse epäröidä meidän puolesta. Kyllä se homma toimii ilman kokeiluakin jos vaan tahtoa riittää .
 14. ^ Mikähän kieli tuo "akrti" muka on?? Tolkien loi kaksi haltiakieltä, joista quenyan suomen ja sindarinin walesin kielen pohjalta. Lisäksi hän loi osittaisia örkki-, kääpiö- yms. kieliä, mutta mistään "arktista" en ole kuullutkaan. Tuo lainaamasi lause on siis suomen sukuista quenyaa, itse olen nähnyt "rakastan sinua" muodossa tye-mela´ne, mutta esimerkiksi tämä sivun http://www.phy.duke.edu/~trenk/elvish/quenya_love_you.html mukaan on 52 tapaa muotoilla ko. lause ko. kielellä, eikä niistä yksikään ole tye-mela´ne. David Salo, joka kirjoitti kaikki leffojen haltiakieliset vuorosanat, sanoo että "rakastan sinua" on sindariniksi "le melon" (sinua rakastan), tai yhtä hyvin myös "im le melon" (minä sinua rakastan). Olisin taipuvainen uskomaan häntä . Mutta joka tapauksessa, semmoista ihan täyttä varmuutta tästä tuskin saa, koska kukaan ei oikeasti puhu näitä kieliä. Joten valitsisin version joka näyttää omaan silmään parhaalta, ja senhän jälkeen se merkitsee teille "rakastan sinua". Ei sen niin väliä jos joku Tolkien-harrastaja nyrpistäisi nenäänsä, kun tuskin ne teidän sormuksia hirveästi tuijottelee.
 15. ^ No ennen vanhaan ja nykyäänkin vielä joillekin (kuten minulle) naimisiinmeno muutti suhteessa KAIKEN (samaan asuntoon, samaan sänkyyn, yhteiselämä alkaa), joten vaikka nykyään moni elää jo kuin aviopari alttarille astellessaan niin totta kai ihmiset onnittelevat siitä. Ja kun kerran hääjuhlan järjestätte on aivan luonnollista että ihmiset osallistuvat siihen sekä tulemalla että onnittelemalla. Eivät he voi tietää että juuri teille tämä ei olekaan big deal.