Karkkis

Rouva
 • Content count

  386
 • Joined

 • Last visited

About Karkkis

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Ei tuosta oikein edes saa selvää millainen se on. Tykkään paaaaljon yksinkertaisemmista ja pienemmistä sormuksista.
 2. Mäkin muistelin kihlan olleen keltakultaa! Mutta nätti yhdistelmä joka tapauksessa, arvelinkin että allianssi tulee vihkiksi.
 3. Tässä minun yksinkertainen yhdistelmäni. Joku voi pitää tylsänä, mutta minä rakastan tätä!
 4. Joo tuli se"viimein kaikki on hyvin" siinä ekassakin! Mä luulen, että siihen kiinnitetään entistä enemmän huomiota, jotta se tulee jokaiseen jaksoon. Sen verran huomiota se on tuntunut herättävän. Ihan harmitti kun en omien häiden aikana muistanut sanoa lausetta!
 5. Kihlaa pidin aina sormessa, vaikka se olikin hieman löysä. Kun sain vihkin, pidin sitäkin aina aluksi, mutta sitten iho alkoi ärtyä sormuksen leveyden takia. Nykyään otan pois kotona ollessa. Toinen vaihtoehto olisi toki ottaa ne käsiä pestessä pois ja kuivata kädet kunnolla mutta olen laiska. Yritin pitää kotona pelkkää kihlaa, mutta vihkin jälkeen sen löysyys ärsytti. Eli, otan sormukset mukaan kotoa lähtiessä.
 6. Tuo Ivanka Trumpin puku kyllä henki vanhanajan glamouria, vaikken Gracen pukuun olisi kyllä itse liittänyt. Tuo harso yläosa on aivan ihana! Itse en kyllä pystyisi pitämään noin korkealle tulevaa kaulusta, kun alkaa ahistaa.
 7. No ei pilannut ainkaan meidän häitä! Juhlijoina oli sekä melkoisia alkoholin kuluttajia että absolutisteja. Miehini kuuluu jälkimmäiseen porukkaan, itse taas juon silloin tällöin ruokajuomana. Meillä oli kyllä alkumalja, mutta muuten oli holitonta koko juhla. Tunnelma oli katossa koko juhlan ajan ja kaikilla oli hauskaa, mitä olemme kuulleet. Olemme kuulleet jopa kommentin, että "häissä oli hauskaa vaikkei tarjottu edes alkoholia!" Sen sijaan tarjolla oli Herra Hakkarais-limsoja, jotka maistuivat niin lapsille kuin aikuisillekin!
 8. Me olimme puhuneet, ettemme halua leikkejä mutta emme hirveästi sitä lähipiiriä kauemmas toitottaneet, ainakaan muistaakseni. Eikä niitä leikkejä sitten ollut, eikä niitä kaivattukaan. Ainoat, jotka voisi laskea leikeiksi oli nallepariskunnan heitto ja serkkuni adjektiiveilla täytettävä puhe, joka osui kuin nenä päähän! Ohjelmana oli musiikkia, puheita, häävalssi ja kaksi muuta valssia sekä ihan vaan vapaata seurustelua ja syömistä. Riitti vallan mainiosti!
 9. ^Joo invavessaa minäkin käytin.
 10. Meille jäi kirkossa suuteleminen väliin, kun epäröitiin kohtaa, missä sen olisi pitänyt tulla. Ei kai se suudelman ilmoittaminen missään virallisessa kaavassa olekaan. Pian alkoi jo lauluesitys parvelta, niin ei siinä sitten pussattu. Sovittiin sitten, että pussataan kirkon ovella ja mies siinä sitten ilmoittikin, että kun jäi tuolla alttarilla niin pussataan sitten nyt!
 11. Nukuin melko hyvin. Yleensä nukun kuin tukki läpi yön, mutta tällä sinä yönä piti kolmen aikaan vähän lukea Pohjantähteä ennen kuin uni tuli uudestaan. Nukahtaminen illalla sen sijaan sujui ongelmitta ja aamuun asti nukuin kolmen jälkeen.
 12. Hyvinhän tuo onnistui yksinkin. Tosin minulla ei ollut laahusta, mutta iso helma kumminkin. Nostin vaan tosiaan vanteita ja keräsit tyllit syliin!
 13. No vielä meillä lasketaan ihan yhdessäolovuosia seurustelun alkamisesta kun ei olla naimisissa, kihlavuosiakaan lasketaan harvoin erikseen. Varmaan sitten kun naimisissaolo vuosia alkaa olla enemmän kuin seurusteluvuosia, aletaan laskea pelkkiä naimisissaolovuosia. Sitä odotellessa varmaan mainitaan alusta asti, mutta varmaan myös selvennetään, että kuinka kauan siitä naimisissa.
 14. Omalla kohdallani pidän itsestään selvyytenä, että pidän kihlan sormessa. Kumpikin sormus yksistään ei ole niin näyttävä, mutta yhdistelmä on tasapainoinen ja tyylikäs (omasta mielestäni ). Jos antaisin pelkän vihkin loistaa, kuten ChasingHarryWinston sanoi, se ei olisi ollenkaan niin näyttävä kuin yhdessä kihlani kanssa. Jos vihki olisi joku timanttiunelma voisin ehkä siirtääkin kihlan oikeaan käteen, mutta koska minulla on kaksi kivetöntä sormusta, jotka muodostavat sen kokonaisuuden.
 15. Jäi harmittamaan, ettei sarja päättynyt "viimein kaikki on hyvin"-replaan. Musta tuohon pettymykseen vaikuttaa myös se, ettei ota paineita siitä, että jonkun on pakko onnistua ja kaiken pitää mennää juuri niin tai juuri näin. Ja sitten ei pidä myöskään pingottaa siitä, että onko vaaleanpunaisissa pilvilinnoissa sinä päivänä. Ehkä hän kuvitteli, että sinä päivänä on sitten jotenkin ihan seitsämännessä taivaassa tai jotain.