Jump to content
Naimisiin.info

Sannuli78

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki

Sannuli78's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Sannuli78

    12 kuukautta -leikki

    Meidän häissä ihana kaasoni oli järjestänyt tämän leikin. Tehtävät olivat melko helposti toteutettavissa olevia, tosin vieraatkin olivat vain lähimpiä ihmisiä, jotka varmasti mielellään ne toteuttavat eivätkä näe niitä rasittavina velvollisuuksina. Tehtävinä oli esim. viedä syksyllä omenoita, lähettää ruokaresepti, viedä joulukalenteri jne. Häistä on nyt puoli vuotta, yksi tehtävä on jäänyt tekemättä, kaikki muut ovat muistaneet/ jaksaneet. Ehkä leikki ei ole paras mahdollinen suurissa häissä, joissa on paljon "vähemmän tuttuja" vieraita, mutta meidän häihin sopi tosi hyvin. Ja jos ei leikistä tykkää, kannattaa se kaasolle ilmoittaa hyvin selkeästi jo hyvissä ajoin.
  2. Niin, luovutin sen tyttönimen isälle sitten takaisin. Puhe meni hyvin, ilman itkemistä, vaikka paljon tunteita herätti. Ehkä koko päivän jännityksen ja hössötyksen jälkeen oli jo siinä vaiheessa niin rentoutunut että oli vain hyvä olo! Se oli kaunis pieni ohjelmanumero. Isi oli aika otettu. Hän oli myös samaa mieltä miehen nimen ottamisesta. Suosittelen lämpimästi tätä tapaa jos aiot jollain "rituaalilla" nimestäsi luopua. Sitten tosin tuli mieleen että ehkä olisi pitänyt keksiä äidillekin jotain...
  3. Tein niin kuin aikaisemmin jo kirjoitin, eli hain hää-aamuna kukkakaupasta kimpun jossa oli valkoisia ruusuja ja jotain sinisiä kukkia joiden nimeä en muista. Lisäksi otin 5 valkoista ruusua, sulhaselle, bestmanille, kaasolle sekä molempien isille. Kimppu maksoi 12 € ja oli tosi upea, ruusut 9 €, joten ei tullut liikaa hintaa. Suosittelen niille, joilla ei ole niin väliä että sen kimpun pitää olla tietynlainen.
  4. Niin, sehän oliskin hauskaa antaa vanha sukunimi veljelle, kun meillä on eri sukunimet ja eri isä... ;D
  5. Joo hei meilläkin olis tarkoitus laittaa "janoisimmat" näkemään vähän vaivaa tarjoilujen eteen, joten kertokaa hyviä hyviä ideoita, joilla juoma-astian avain saadaan takaisin... Ja niin että mahdollisimman moni voisi osallistua, tai edes polttariporukat (mikäli sellaisia tulee...)
  6. Meillä kun oli niin onnellinen tilanne, että hääpäivällä ei ollut niin merkitystä, niin tuossa 4 viikkoa sitten soitin ja kyselin seuraavia vapaita päiviä. Peruutuksia oli yllättävän paljon ja nopealla aikataululla, eli kannattaa aina kysäistä siitä haluamastaan suositusta kirkosta. Mekään ei olla vantaalaisia joten edellisvuonna varaaminen ei olisi edes onnistunut. Nyt päästiin sinne minne haluttiin!
  7. Juu, mäkin kattelin noita "hääkimppujen" hintoja ja kauhistuin! Keskustelin kampaajani kanssa (joka oli vastikään mennyt naimisiin) asiasta. Hän antoi hyvän vinkin, että kannattaa käydä ihan vaikka etukäteen jossain kukkakaupassa kattelemassa ja kyselemässä tavallisten kukkakimppujen hintoja. Jos ei mitään kovin erikoista halua niin hakee sen kimpun samana päivänä ilman ennakkotilausta haluamistaan kukista ja jättää mainitsematta sanan häät niin kylläpä löytyy uskomattoman sopuhintaisia kimppuja. Mun näkemys asiasta on se, että häät kestää vain muutaman tunnin ja sen saman kimpun aion heittää, joten miksi ihmeessä maksaisin itseni kipeäksi kukista? Jokaisella on toki oma mielipide ja monet varmasti haluavat kimpun säilyttää, mut mun mielestä hää-alkuisista asioista saa maksaa sitä häälisää ihan tarpeeks, niin jossain kohtaa voi päästä myös kohtuudella... Eriäviä mielipiteitä otetaan vastaan!
  8. Meillä on kihloissa: ikuisesti ja toistemme nimet sekä kihlapäivä, mun vihkisormukseen tulee mieheni nimi minun nimi 090906. Ei oltu mitään mietitty valmiiksi kun mentiin sormusta ostamaan (kun on aika pikaisesti tämä kaikki tapahtunut!), mutta teksti oli miehen ehdotus ja musta tosi romppu! Miehelle kaiverretaan kihlasormukseen hääpäivämme, kun ei tällä erää ainakaan halunnut toista sormusta, tykkää kihlasta kovasti.
  9. Meillä miehellä jää tuo kihlasormus ainakin toistaiseksi ainoaksi, mutta toisaalta valittiinkin jo silloin sellaiset jotka ei mene "puremalla lyttyyn" ja hyvänä on pysynyt. Minulle tulee sitten vihkisormus, kaunis ja käytännöllinen. Tässä jo innolla odotan koska se saadaan kaiverruksesta...
  10. Nyyh, itku tuli nyt jo kun luin tuota nimen palauttamista isälle... :'( Tosi hieno idea, mutta voi olla että ei tulis puhumisesta mitään, isä olis varmasti tosi onsku!
  11. No vitsi toihan tosi hauskaa, pitää meidänkin kehitellä jotain! Tarkoitus kun on viettää rennot ja hauskat häät, sellaiset meidän näköiset, ilman turhia jäykistelyjä...
  12. Me ajateltiin tuota kultaista Kavaljeeria.
×
×
  • Create New...