Lumitähti

Aktiivijäsen
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

About Lumitähti

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mun mielestäni tässä esimerkissä juuri näkyy se "ajatus". Toinen lapsi saa todella arvokkaan metsäpläntin ja toinen kuppaisen 50€. Toista lasta pidetään huomattavasti parempana ja tärkeämpänä kuin toista, ja se AJATUS näkyy myös teoissa. muoks. Enkä sano että varsinaisesti 50€ on köyhä häälahja. Itse olen ikionnellinen jos saan omilta vanhemmiltani sen arvoisen lahjan mutta jos toiselle sisarukselle annetaan tuhansien arvoinen häälahja ja toiselle 50€.... Huh huh!
 2. Toi viimeinen ois paha mun kohdalla, olen nimittäin useammin käynyt ryyppäämässä mieheni ystävien kanssa kuin omien ystävieni kanssa. ;D
 3. Apua, onko todella näin? Entä jos mies on ilmoittanut minut lähiomaisekseen jonnekin? Vai olenko mieheni lähiomainen (esim. poliisille ja sairaalassa) vasta kun pappi on aamenen sanonut?
 4. Et ilmeisesti ole koskaan ollut juhlissa missä lapset ovat pistäneet koko homman yli laidan?! Tottakai juoksentelu ja tietynlainen metelöiminen kuuluu lapsuuteen mutta joskus voi mennä hieman liian villiksi...
 5. Itse en ole repinyt entisteni kuvia, mutta äitini kylläkin. :-? Kun hän sai tietää minun eronneen silloisesta poikaystävästäni hän oli kävellyt kaapille ja repinyt kaikki ne kuvat yo-juhlistani, missä ex-poikakaveri oli ollut. Tuli sitten sellainen olo että ilmeisesti oli hävennyt seurusteluani kyseisen ihmisen kanssa.
 6. Jos avec kutsu lähetetään niin eikös silloin olla varauduttu siihen että myös seuralainen tulee, vaikka olis edellisiltana baarista bongattu. Noloa noloa noloa!!! Tai harvinaisen tyhmää porukkaa.
 7. Mä olen ollut aika monissa juhlissa joissa vanhemmilla ei ole häirinnyt yhtään että oma jälkikasvu riehuu ympäri juhlapaikkaa. Omissa häissäni minä ainakin aion suoraan sanoa jos vanhemmat ei itse asiaan puutu. Jos siitä suuttuvat niin ihan vapaasti. Haluan että kaikilla on häissäni hauskaa.
 8. Mulla ihmetyttää aika paljonkin tälläiset ihmiset (siis tuo kutsun vinkuja). Tuntuu että haluaisi enemmänki tulla uteliaisuudesta katsomaan millaiset kekkerit olette järjestäneet kuin oikeasti juhlimaan kanssanne yhtä elämänne tärkeimmistä päivistä. Kyllä hänkin olisi sinuun yhteyttä pitänyt jos oikeasti olisi kiinnostunut siitä mitä sinulle kuuluu. Älä hyvä ihminen tunne minkäänlaista syyllisyyttä.
 9. Mielestäni aikuisen ihmisen pitäisi ymmärtää että ei hän ole kaikkien tuntemiensa ihmisten "bestis". Jos ei olla monestikaan tekemisissä (esim. soitellaan tai nähdään tyyliin 5 kertaa vuodessa), ei käydä toisen luona kylässä, niin ei kannata oikeasti olla ihmeissään että miksi kutsu ei tippunu postiluukusta. Eikä siinä aina tarvitse aina olla mitään henkilökohtaista...
 10. Me ollaan miehen kans sitten maailmanmestari MM ja kilometri KM, sukunimi on mustonen. Ja mulla kans on aina ärsyttäny se että aina aakkosiin perustuvissa jutuissa olen saanut ne jämät, kun eihän ennen Öökköstetty. ;D
 11. Eikös olekin jännä juttu, on "luonnollista" että nainen ottaa miehensä sukunimen, mutta annapas kun asia on toisinpäin. Jo ihmetellään että "onko se ukko akkansa talutusnuorassa, eikö se osaa pitää emäntäänsä kurissa, kukahan siinäkin perheessä päätökset tekee" : ja muuta vastaavaa höpötystä. Ja ihan vaan sen takia että mies ottaakin vaimonsa sukunimen.
 12. Otan miehen sukunimen, minulle se oli itsestään selvä asia, jota ei tarvinnut miettiä sekuntiakaan. Pientä haikeutta vain tunnen kun luovun iskän sukunimestä, nimittäin kaikki suomen (ja koko maailman) saman sukunimiset ihmiset on aikas läheistä sukua keskenään, kaikki samalta pieneltä korpikylältä lähtöisin. Eikä meitä ole paljon!!! Kävin tuossa väestörekisterikeskuksen sivuilla tarkistamassa, 82 kpl löytyy. Miehen sukunimi taas on suomen 20 yleisimmän sukunimen joukossa, mutta siltikin...
 13. Taidan nyt olla ilonpilaaja kun sanon mutta taatusti tulette säästämään joissakin asioissa. Esim. sormus voi maksaa 100€ tai sitten 100 000€. En usko että te kaikkea valitsette vain sen mukaan mitä haluatte, hintaa katsomatta.
 14. Kyllä ovat "feikkiä". Vanhoillislestadiolaisuus ei hyväksy meikkiä.
 15. Kaikki isovanhempani ovat vanhoillislestadiolaisia , enkä ole IKINÄ kuullut etteikö he sais laittaa ikkunalaudoille kukkia. Onkohan tässä nyt käynyt niin että täysin tietämätöntä on nyt vedetetty ja kunnolla.