Jump to content
Naimisiin.info

Lumitähti

Aktiivijäsen
  • Viestit

    43
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Lumitähti kaikki viestit

  1. Mun mielestäni tässä esimerkissä juuri näkyy se "ajatus". Toinen lapsi saa todella arvokkaan metsäpläntin ja toinen kuppaisen 50€. Toista lasta pidetään huomattavasti parempana ja tärkeämpänä kuin toista, ja se AJATUS näkyy myös teoissa. muoks. Enkä sano että varsinaisesti 50€ on köyhä häälahja. Itse olen ikionnellinen jos saan omilta vanhemmiltani sen arvoisen lahjan mutta jos toiselle sisarukselle annetaan tuhansien arvoinen häälahja ja toiselle 50€.... Huh huh!
  2. Toi viimeinen ois paha mun kohdalla, olen nimittäin useammin käynyt ryyppäämässä mieheni ystävien kanssa kuin omien ystävieni kanssa. ;D
  3. Apua, onko todella näin? Entä jos mies on ilmoittanut minut lähiomaisekseen jonnekin? Vai olenko mieheni lähiomainen (esim. poliisille ja sairaalassa) vasta kun pappi on aamenen sanonut?
  4. Lumitähti

    Kokemuksia: lapset häissä

    Et ilmeisesti ole koskaan ollut juhlissa missä lapset ovat pistäneet koko homman yli laidan?! Tottakai juoksentelu ja tietynlainen metelöiminen kuuluu lapsuuteen mutta joskus voi mennä hieman liian villiksi...
  5. Itse en ole repinyt entisteni kuvia, mutta äitini kylläkin. :-? Kun hän sai tietää minun eronneen silloisesta poikaystävästäni hän oli kävellyt kaapille ja repinyt kaikki ne kuvat yo-juhlistani, missä ex-poikakaveri oli ollut. Tuli sitten sellainen olo että ilmeisesti oli hävennyt seurusteluani kyseisen ihmisen kanssa.
  6. Jos avec kutsu lähetetään niin eikös silloin olla varauduttu siihen että myös seuralainen tulee, vaikka olis edellisiltana baarista bongattu. Noloa noloa noloa!!! Tai harvinaisen tyhmää porukkaa.
  7. Lumitähti

    Kokemuksia: lapset häissä

    Mä olen ollut aika monissa juhlissa joissa vanhemmilla ei ole häirinnyt yhtään että oma jälkikasvu riehuu ympäri juhlapaikkaa. Omissa häissäni minä ainakin aion suoraan sanoa jos vanhemmat ei itse asiaan puutu. Jos siitä suuttuvat niin ihan vapaasti. Haluan että kaikilla on häissäni hauskaa.
  8. Mulla ihmetyttää aika paljonkin tälläiset ihmiset (siis tuo kutsun vinkuja). Tuntuu että haluaisi enemmänki tulla uteliaisuudesta katsomaan millaiset kekkerit olette järjestäneet kuin oikeasti juhlimaan kanssanne yhtä elämänne tärkeimmistä päivistä. Kyllä hänkin olisi sinuun yhteyttä pitänyt jos oikeasti olisi kiinnostunut siitä mitä sinulle kuuluu. Älä hyvä ihminen tunne minkäänlaista syyllisyyttä.
  9. Mielestäni aikuisen ihmisen pitäisi ymmärtää että ei hän ole kaikkien tuntemiensa ihmisten "bestis". Jos ei olla monestikaan tekemisissä (esim. soitellaan tai nähdään tyyliin 5 kertaa vuodessa), ei käydä toisen luona kylässä, niin ei kannata oikeasti olla ihmeissään että miksi kutsu ei tippunu postiluukusta. Eikä siinä aina tarvitse aina olla mitään henkilökohtaista...
  10. Me ollaan miehen kans sitten maailmanmestari MM ja kilometri KM, sukunimi on mustonen. Ja mulla kans on aina ärsyttäny se että aina aakkosiin perustuvissa jutuissa olen saanut ne jämät, kun eihän ennen Öökköstetty. ;D
  11. Eikös olekin jännä juttu, on "luonnollista" että nainen ottaa miehensä sukunimen, mutta annapas kun asia on toisinpäin. Jo ihmetellään että "onko se ukko akkansa talutusnuorassa, eikö se osaa pitää emäntäänsä kurissa, kukahan siinäkin perheessä päätökset tekee" : ja muuta vastaavaa höpötystä. Ja ihan vaan sen takia että mies ottaakin vaimonsa sukunimen.
  12. Otan miehen sukunimen, minulle se oli itsestään selvä asia, jota ei tarvinnut miettiä sekuntiakaan. Pientä haikeutta vain tunnen kun luovun iskän sukunimestä, nimittäin kaikki suomen (ja koko maailman) saman sukunimiset ihmiset on aikas läheistä sukua keskenään, kaikki samalta pieneltä korpikylältä lähtöisin. Eikä meitä ole paljon!!! Kävin tuossa väestörekisterikeskuksen sivuilla tarkistamassa, 82 kpl löytyy. Miehen sukunimi taas on suomen 20 yleisimmän sukunimen joukossa, mutta siltikin...
  13. Taidan nyt olla ilonpilaaja kun sanon mutta taatusti tulette säästämään joissakin asioissa. Esim. sormus voi maksaa 100€ tai sitten 100 000€. En usko että te kaikkea valitsette vain sen mukaan mitä haluatte, hintaa katsomatta.
  14. Lumitähti

    Lestadiolais häät. Apua!

    Kyllä ovat "feikkiä". Vanhoillislestadiolaisuus ei hyväksy meikkiä.
  15. Lumitähti

    Lestadiolais häät. Apua!

    Kaikki isovanhempani ovat vanhoillislestadiolaisia , enkä ole IKINÄ kuullut etteikö he sais laittaa ikkunalaudoille kukkia. Onkohan tässä nyt käynyt niin että täysin tietämätöntä on nyt vedetetty ja kunnolla.
  16. Mä olen vahvasti sitä mieltä että jos ei uskalla mustasukkaisuudesta päästää miestään/naistaan stripparia katsomaan, niin eipä sitä kannata yksin töihinkään päästää. Nimittäin useammin se toinen nainen/mies löytyy työn kautta kuin strippibaarista. Ja jos ko. mies hakkaisi ja haukkuisi naistaan kotona, niin uskoisin että akka pitäisi mölyt mahassa. Saattaisi tulla kotona turpaan muuten.....
  17. Näissä säästämme vieraslista karsittu vain niihin tärkeimpiin ja läheisimpiin ruoat tehdään itse häät vihkimisineen vietetään sulhasen vanhempien kotona ostetaan valmiit hääkutsut esim. kirjakaupasta tai sitten kirjoitetaan hääkutsukirje koneella kukka-asetelmia ei tule kuin korkeintaan 1-2 kpl ruokapöytään (vieraissa tuoksuallergikkoja) mitään älytöntä prinsessaunelma morsiuspukua (hyi yäks) päälleni ei tasan tule Näissä emme ruoka (saadaan just sitä mitä itse halutaan, eikä taatusti lopu kesken) juoma kampaus ja meikki (kun ei omat taidot riitä alkuunkaan) valokuvaus
  18. Ensin ajattelin että mua ei kiinnosta pätkääkään millaiset postimerkit kutsukuoriin tulee, eikä kiinnosta vieläkään. Nyt aloin kuitenkin ajattelemaan että pitäiskö valita sellaiset häiden/rakkauden teemaan sopivat merkit. Kysyn sitten jälkikäteen kuinka moni huomasi katsoa postimerkit. Voisinpa lyödä käsi kyynärpäästä poikki-vedon ettei yksikään.
  19. Meidän häissä tulee olemaan tasan kolme ohjelmanumeroa: 1.Pappi vihkii 2. Ruokailu 3. Yleistä seurustelua (lue: pöytään kannetaan boolia vahvemmat aineet) Kaikki hääleikit on todellakin leikitty jo useissa eri häissä ja ne on niin loppuunkuluneita. Ja sellaiset hääleikit joissa joku paikallaoleva nolataan, ARGH!!!!
  20. Tämähän on kuin suoraan omasta suustani. Onneksi on sellainen mies joka oikeasti sanoo mielipiteensä ääneen. ajattelin tosin että mies saa järjestää alkoholipuolen omikseen. Saa sitten nähdä onko se pelkkää konjakki-kossu-linjaa.
  21. ensin aloin ajattelemaan että en tasan maksaisi penniäkään yli 30€, mutta sitten aloin miettimään että jos käyn ystävän kanssa syömässä ja sen jälkeen baariin, ni helposti palaa yli 70€. Ja sitten pitäisi vielä kustantaa morsiammelle kaikki, joten helposti taitais rahaa mennä.... Taksimatkat, polttarikansion askartelut jne.
  22. Lumitähti

    Kaaso raskaana

    Ei varmasti mikään asia maailmassa ole mustavalkoinen, siinä olet täysin oikeassa. Eikä toinen voi tietää mitä kaikkea tänne kirjoittelevien ihmisten mielissä liikkuu. Voimme vain lukea mitä he ovat tänne kirjoittaneet. Ja osalla heistä jutut ovat todellakin aika mustavalkoisia...
  23. Lumitähti

    Kaaso raskaana

    Minä puolestani en tunne mitään myötatuntoa sellaista ihmistä kohtaan joka oman ystävänsä raskaudesta tuumaa tyyliin, IHAN KIVA MUTTA KU MUN HÄÄT... (ja vielä nimimerkin suojissa netissä) Ihan kuin ne häät ois jotenki pilalla kun kaikki ei menekään niinkuin on suunniteltu. Tai että kaaso ois jotenkin pettänyt morsiamen "hankkiutumalla" raskaaksi. Toki omista häistän saa ja pitääkin iloita, mutta kyllä asiat täytyy osata asettaa oikeisiin mittasuhteisiin. Tämän keskusteluketjun perusteella sitä ei ole osattu tehdä. Toisaalta mietin sitä että kyseiset ihmiset eivät ole itse äitejä, kun tälläisiä suustaan päästelevät/netissä kirjoittelevat. Mikäli kyseiset ihmiset ovat joskus raskaana/vanhempia niin uskoisin että he ymmärtävät ettei näistä asioista voi edes puhua samalle päivälle.
  24. Lumitähti

    Kaaso raskaana

    Niin tässä viimeisessä lauseessa sen ilmaiset aika selvästi.
  25. Lumitähti

    Kaaso raskaana

    Eikö olisi parempi sanoa vaikkapa: Kaason voi olla mahdotonta tai hankalaa hoitaa kaason tehtäviä, kun hänellä on pieni lapsi hoidettava. Eikä lapsi haittaa... Jos minulle tultais sanomaan esim, että lapses haittaa tätä mun siivousta. Niin eikö se ole vähän niinku lapses on tiellä, eikä ole oikein toivottua että se nyt tässä hästää, etkö vois viedä sen jonnekin muualle.... Tätä olen yrittänyt tässä (ja muissakin viesteissä selittää), ilmeisesti siinä onnistumatta. Jos olet sanonut tästä "haittaamisesta" myös kaasollesi niin kysypä ihan suoraan ottiko hän sen edes vähän pahana?
×
×
  • Create New...