Jump to content
Naimisiin.info

Rowan

Morsian
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Vantaa

Rowan's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Käsitin, että nimenomaan jopa tuo "ruokithan minua" olisi parempi, kuin jos possun kyljessä ei lukisi "rahalahjat". Possu on muuten ihan hauska idea.
  2. Miten pitkään tällaiset ripset kestää hyvinä ja mikä on huoltoväli?
  3. Pakko oli tuoda näytille tuo vilkkuva puku. Mithä hittoa tuossa sanotaan? Ti amo? Ja ich liebe dich? Raahahahahaaa!
  4. Melkoisen samat ajatukset täälläkin. Sienna Millerin sormus oli ainoa, jota voisin its käyttää, muut ovat ihan liian pääsiäsmunasormuksia.
  5. Onko kellään ollut sellaista ihan perus koristetta, mikä esim. omilla vanhemmillani oli? Siis sitä huokeaa paria, jonka saa joka konditoriasta ja marketistakin melkein. Koska musta se alkaa olla jo niin wanha, että se on jo cool. 8-)
  6. Mä haluaisin, että sulhanen ottaisi minun nimeni. Meitä on Suomessa vain 11 ja nimi on mielestäni aina ollut aivan ihana. Voisin ottaa miehen nimen jos mies ottaisi nimekseen isoäitinsä tyttönimen... Siinäkin ihana ja kaunis sukunimi. Eipä mua tosin haittaisi jos kumpikin pidettäisiin oma nimemme. JOS kuitenkin mieheni ottaisi minun nimeni sukunimekseen, niin hänen sukunsa järkyttyisi ja isäni suorastaan v******isi miehelleni. Kaverini aukoisivat amatsooni- ja justiina- ja tossun alla-läppää, samoin miehen kaverit. > Uskon kyllä että parhaimmat kaverini ovat niin emansipoituneita ( ;D) että asia olisi heille yhdentekevä eikä mitään em. läppää heitettäisi. Mulle on aivan sama kumman nimen ihmiset ottavat naimisiin mennessään. Itselleni nimi on identiteettikysymys, joten luultavasti pidän omani. Mies saa päättää itse mitä tekee. (Kunhan päättää oikein! Ei vais. ;D)
  7. Olen tavannut ainakin kerran kaikki tulevat häävieraat (kutsuja vasta tehdään). En näe mitään järkeä kutsua sellaisia ihmisiä, joita emme oikeasti tunne. Onneksi on pieni suku ja tiivis kaveripiiri molemmilla. Äitini yritti painostaa kutsumaan joitain entisiä naapureita yms, mutta en todellakaan suostunut. Itse olen ainakin kerran ollut häissä, joissa en tuntenut hääparia. En ole koskaan tuntenut itseäni tyhmemmäksi, kuin onnitellessani täysin vieraita ihmisiä. : Ja tämä tapahtui kaaauan sitten, ja silloinkin äiti pakotti juhliin. En kyllä muista oliko kutsu vain äidilleni vai koko perheelle. ;D
  8. Voisin ostaa "tavalliseksi" sormukseksi tai kihlaksi tai vihkiksi. Mitään kaiverruksia ei mielellään saisi olla (ellei kyseessä ole antiikkisormus). Olen kyllä niin kranttu, ettei välttämättä kellään olisi myydä käyttettyä sormusta, joka olisi makuni mukainen. Mutta enivei, voisin siis ostaa.
  9. Ah, tuo Miss Kitty-puku sai mut naurahtamaan oikein ääneen. JÄRKYTTÄVÄ. Vaikka diggailenkin MK:ta, niin joku raja. ;D Löysin tämän surffaillessani. Itsekin olen muhkeampaa morsianmallia, mutten ikinä laittaisi tuollaista viritystä. Ihan kamala!!! Mikä toi hattukin on? Argh!
×
×
  • Create New...