Jump to content
Naimisiin.info

Miia Miikkulainen

Aktiivijäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Miia Miikkulainen

  1. Kyllähän kakun voi tehdä samoista aineksista kuin leivoksenkin... :-? Ei meille ole ainakaan tulossa perinteistä kermakakkua, vaan jonkinlainen juustokakun tyylinen kakku. Myös marenkikakku on ollut harkinnassa. Kakussa on mun mielestä hyvä puoli se, että sitä voi ottaa sen kokoisen palan kuin haluaa. Mutta mikä ettei ihan leivoksinakin, samaltahan se maistuu riippumatta siitä onko se alun perin ollut kakun muodossa vai leivoksena... :)

    Voi joo, mut ei niistä aineksista mitä meillä on ollut suunnitteilla leivoksiin..  :D Mie olen muutenkin jotenkin hurahtanut tuohon leivosideaan, ihan jo ulkonäöllisistä syistäkin...  ::)

  2. Miksi muuten moni ajattelee että jos hankkii lapsia mutta ei ole naimisissa niin se "johtuisi" siitä että ei halua sitoutua kumppaniin "enemmän" tai "pelkää" avioliittoa jne. Meille tuli ajankohtaiseksi ensin lapsen hankinta (saaminen) ja sitten avioliitto, emme me ajatelleet että meidän PITÄISI tehdä nämä asiat tietyssä järjestyksessä. Lapsi oli meille todella suuri sitoutumisen aste.

    Toisaaltahan asian voisi kääntää myös niin, että "taitaa moni tehdä lapsia vasta avioliitossa koska eivät usko että heidän suhde kestäisi lasten saamista ilman avioliittoa". Yhtä loukkavaa minusta kuin se mitä jotkut ajattelee meistä jotka kehtaavatkin hankkia lapsia ilman papin aamenta. Hyvät ihmiset nyt eletään 2000- lukua. Se on helvetti ihan sama miten päin nämä asiat tekee. Avioliitto ei tee meistä parempia vanhempia!

    Mie olen aika pitkälle samaa mieltä!  :) Uskon, että olen pojalleni yhtä hyvä äiti avo- ja avioliitossa. On väärin mennä sanomaan, että asiat pitää tehdä tietyssä järjestyksessä, koska ihmisillä on kuitenkin niiiiiin erilaisia elämäntilanteita ja vaiheita, jotka sanelevat nämä avo- ja avioliitot sekä lapset ja niiden järjestyksen.

  3. Onko kokemusta omista tai muiden häistä? Meitä ei innosta mikään hääkakku kun ei sulhon kans kumpikaan tykätä kakuista..  :-/ Niin ajateltiin että kakun sijaan tehtäisiin leivokset marengista ym.. ja ne sitten laitettaisiin monikerroksisella tarjottimelle.. Kuulostaako ihan hömppä-idealle? :-?

  4. Meillä on ihan sama ongelma! Itsellämme on 1v6kk poika, joka tietenkin tulee häihimme ja lähtee myöhemmin hoitajan kanssa kotiin nukkumaan. Ongelmana ovat kaksi tyttöä (molemmat serkkujeni lapsia) iältään 4v ja 6v, jotka ovat aivan käsittämättömiä rasavilleja. Näiden tyttöjen kotona ei ole mitään kuria ja he saavat tehdä mitä haluavat ym. Minä en mistään hinnasta halua heitä pilaamaan juhliani (eivät olisi ensimmäiset kekkerit mitkä kaksikko sabotoisi.... >:() Muita lapsia ei suvussamme ole. Miten sanoa noiden "kullannuppujen" vanhemmille, että ottakaa nyt ihmeessä tekin vapaailta ja jättäkää muksut kotiin....

    Pientä avautumisen makua, mutta pakko purkaa hää-höyryjä...  ;) ;D

×
×
  • Create New...