Wilma

Aktiivijäsen
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Wilma

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Me oltiin sadekauden aikaan viime heinäkuussa. Sateita tulee aina silloin tällöin, kuitenkin päivittäin. Kuurot tulevat yhtäkkiä ja loppuvatkin yhtä yhtäkkiä. Ne ei kuitenkaan haittaa yhtään, päinvastoin olivat erittäin virkistäviä kaiken kuumuuden keskellä
 2. Piti vielä sanoman että mäkin olisin halunnut nuo Leean mainitsemat piparimuotit. Ongelmana oli vaan ensinnäkin kallis hinta (Anttilassa) ja kesällä niitä oli vaikea saada tarpeeksi paljon kun ovat joulun tuote. Mutta nämä ne ihanat kyllä kuitenkin olisivat Sitten tikkareista joku joskus kommentoi että jos on paljon lapsia vieraina voi olla vaarallista jos juoksevat tikkarit suussa ympäriinsä..
 3. Meillä oli Tiimarista ostettuja ruusun muotoisia vaal.lilan värisiä kynttilöitä kiedottuna sellofaaniin, mietelauseen kera. Lapsille laitettiin kuitenkin karkkia. Varotuksen sana sellasista tuikuista joissa on kimalteella sydän muotoiltu tuikun päälle: syttyvät helposti kunnon roihuun Ystävälläni oli tulipalo lähellä kun oli laittanut sellaisen palamaan..
 4. Pidetään peukkuja huoneiden suhteen Kyllä me ostettiin Suomesta hyttysmyrkyt ja hyvin toimivat. Offilla on kuitenki niin monta eri tehoastetta että kyllä sieltä stydiäkin ainetta löytyy ;D Tuntuis vaikeelta mennä thaikaupan hyllyltä mennä ettimään karkotetta... Vois olla että tekstejä on hiukka vaikee tulkita.
 5. Tervehdys Ihaa! Me varattiin matka aika viime tingassa koska oltiin alunperin menossa Italiaan häämatkalle. Matkatoimisto siis joutui muutaman päivän ajan soittelemaan hotelliin ja kyselemään meille huonetta Hiltonista. Onneksi meillekin löytyi tilaa Me ei itse oltu missään vaiheessa yhteydessä hotelliin. Aurinkomatkojen varausvahvistuksessa luki Honeymooners. Meillä kävikin sitten aivan uskomaton tsäkä huoneen kanssa. Meillä oli sellanen sviitin kokonen huone jossa oli erikseen makkari ja olkkari. Sitten siinä kulmahuoneessa oli vielä megakokonen terassi. Kahdeksannesta kerroksesta sitten aukesikin aikas upeat näkymät 8) En tiedä miksi me saatiin niin upea huone, muilla suomalaisilla häämatkalaisilla joiden kanssa juteltiin oli nimittäin yksinkertaisemmat huoneet... Kwai-joen retki onkin todella upea!!! Se on niin suosittu että kannattaa varata etukäteen Suomessa. Se on ainakin mun mielestä sellanen joka kannattaa mennä Aurinkomatkojen kanssa. Niillä on nimittäin yöpyminen mielestämme kaikkein hienoimmalla viidakon lauttahotellilla (ja niitä on siellä useita matkan varrella). Ja muutenkin mukava viettää pidempiaikanen reissu suomenkielisten ihmisten kanssa. Meillä oli ainaki hyvä porukka. Sinne ei tarvii ottaa mukaan mitään hirveitä vaatekerroksia niinku me tehtiin. Ottakaa mieluummin vaan jotain hyvää hyttyskarkotetta niin pysyvät hyttyset loitolla. Me ei otettu Malarialääkitystä. Sellasella alueella pitää kuulemma viettää joku tietty aika (en muista kuin kauan) ennen kuin lääkitystä suositellaan. Oon kuullu niin paljon niiden lääkkeiden haittavaikutuksista että päätimme pärjätä ilman. Siellä kyllä oli eräs suomalaispariskunta jotka olivat lääkkeitä ottaneet. Mies hieman suuttui kun kuuli että lääkitys ei olisikaan ollut pakollinen, vaimo oli halunnut että lääkkeet otetaan. No miehen ärtymys johtui ilmeisesti lähinnä lääkkeiden kalliudesta... No mutta kuitenkin, suosittelen mukaan otettavaksi taskulamppua. Sitä tarvitsee kun lauttahotellilla on yöllä ilman sähkövaloja.. Ja runsaasti seikkailumieltä myöskin matkaan!! Sitä tarvitaan Ainutlaatuinen kokemus! Kannatta muuten myöskin kokeilla pelastusliiveillä kellumista Kwai-joessa, se on todella hauskaa! Joessa on niin kova virtaus että siinä kulkee ihan itsestään eteenpäin. Kunhan vaan tulee laiturille päin ajoissa. Kokeile löytyykö Hiltonin kotisivuilta yhteystietoja.
 6. Mekin oltiin häämatkalla Hua Hinissa heinäkuussa. Hotellimme oli myöskin Hilton. Ja todellakin Miranda onkin aika tyhjentävästi paikasta kertonut, sanalla sanoen UPEA!! Onnittelut hyvästä valinnasta Me taas oltiin vähemmän omatoimisia ja kuljettiin kaikilla Aurinkomatkojen järkkäämillä retkillä. Jos joku haluaa niistä kysellä enemmän niin antaa palaa vaan Yks juttu tuli mieleen mikä meitä vähän jäi harmittamaan ettei saatu.. Siis siellä Hiltonin ala-aulassa on taitelija joka piirtää valokuvista tauluja. En nyt muista millä väreillä hän piirtää, mutta kuitenkin mustavalkosia. Me ei onnistuttu matkalla ottamaan yhtään sellasta todella loistokuvaa meistä mistä olis voitu teettää taulu. Joten kannattaa vaikka ottaa häistä joku makee kuva josta teettää edullinen (todella!) taulu itselleen jos sellainen yhtään kiinnostaa Kuvan pitää olla tarkka ja henkilöiden selkeästi läheltä kuvattuna. Siellä muuten kannatta myöskin teettää matkakuvat. Digikoneella teetetyt (hotellin vastapäätä hyvä kuvakauppa, saivat juuri uuden tulostuskoneen silloin) kuvat maksoivat alle 5 euroa rulla. Ja tosiaan hyvää jälkeä ja siististi albumeihin laitettuina. Teetin muuten myöskin silmälasit siellä. Heillä on vimpan päälle modernit laitteet joilla testaavat näön. Teetin rillit titaanisangoilla ja kaikilla herkuilla, maksoivat 1200 mk!! Normaalisangoilla olisivat maksaneet puolet vähemmän! Elektroniikassa ei säästä kuin verojen verran. Eikä nekään aina välttämättä ole luotettavia.. Niitä kannattaa ostaa mieluummin Singaporesta edullisesti. Tinkaaminen onnistuu kaikissa liikkeissä missä ei ole seiniä ja ovia Eli yleensä "paremmissa" liikkeissä ei voi tingata, aina voi yrittää mutta sanovat sitten No discount jos ei onnistu. Muuten kyllä kannattaa ja pitääkin tingata hinnoista, kuuluu tapaan. Me ihastuttiin Aurinkomatkojen oppaiden "työmaaruokalaksi" nimittämään ravintolaan. On sivukujalla Hiltonia vastapäätä. Oppaat käy siellä useita kertoja päivässä josta nimi johtuu. Oikeata nimeä en muistakaan mutta kysykää oppailta työmaaruokalaa niin tietävät varmasti mistä paikasta on kyse Siellä on todella hyvää ja edullista ruokaa! Kaikkea länsimaalaisesta Thairuokaan löytyy. Ja tosiaankin hinnat on puolet verrattuna muihin mestoihin Hiltonin edessä (en tietenkään voi kaikista puhua, mutta ainakin niissä missä me käytiin.) Kaiken kaikkiaan ihana maa, ystävällisiä ihmisiä ja olonsa tuntee kyllä ihan turvalliseksi. Tietenkin varovainen aina kannattaa olla... Vinkkinä, kannattaa opetella paikallinen tapa kiittää: kädet lootuksen kukan muotoon leuan alle ja sanotaan "kophunthaa" (tämä siis lausuttuna, kirjotuksesta en tiedä). Ihmiset tulivat yleensä aina erityisen iloisiksi kun vastasi samaan tyyliin. Ja joka tapauksessa siihen pitää vastata, muuten on sama kuin jättäisit kättelemättä ojennettua kättä. Oikeastaanhan tuohon on erilaisia sääntöjä, esim. mihin kohtaan minkäkin arvoinen henkilö kätensä asettaa jne. Mutta eiköhän turistin suoda tehdä "oman maun" mukaan
 7. Kattelin tätä viestiketjua ja heh heh... kylläpä ne varmat päätökset vaan näköjään muuttuu Olen helmikuussa ajatellut että meille tulee sisääntulomarssiksi Kuula ja loppuun C-preludi. Ja vieläpä olin aivan ehdoton että valssi on Akseli ja Elina. No eipä käynytkään niin... Sisääntullessa oli kaunis Kristus valo valkeuden ja lopussa kylläkin tuo C-preludi. Ja häävalssina Maija ja Janne
 8. Me saatiin eräältä pariskunnalta Ikeasta ostetut valkeat pussilakanat joissa oli kuviona hailakan punaisella sydämiä (ei edes kauniita sydämiä) GOSH!! Ne menee kyllä tooodella syvälle kaapin pohjalle. Ihmettelevä Wilma ps. meillä oli lahjalista olemassa... Mieltymyksiähän on monia, ei ole tarkoitus loukata ketään!!!
 9. Me valittiin loppujen lopuksi virsi 241a) Se on todella helppo, sen osaa laulaa vaikkei sitä olisi aiemmin kuullukaan Pidän siitä kyllä muutenkin!
 10. Pakko taas kysyä... Onko sanoja tuohon Herra kädelläsi... virteen? Se oli näistä ainut johon muista sävelen :-[ Etukäteen avusta kiittää Wilma ;D
 11. Joopa joo... Kävin kanssa tarkastamassa tilanteen väestörekisterin sivuilla. Mun nykyistä nimeä on Suomessa 49 henkilöllä! Sama tilanne kuin Nukalla siis, oma nimeni on harvinainen ja sääli vaihtaa :-/ Mutta olen aina ollut sitä mieltä että mieheni nimen otan. Haluan että koko perheellä on sama nimi. Niinpä meitä Leppäsiä onkin sitten Suomessa heinäkuun alussa 10560!!
 12. Hmm.. mitä nyt yhtäkkiseltään tulee mieleen: Missä tavanneet? Milloin tavanneet? Lemmikin nimi? Talon väri? Kihlapäivä? Mistä tykkää, mistä ei? Vanhempien nimet? Sisarusten nimet? Missä esim. syntynyt/asunut? Ikä (??) / syntymäpäivät? Suvun historiaa?? Toivottavasti oli jotain apua!
 13. Uudeksi tuoksuksi ostin Escadan Sentimentin! En siis ole aiemmin kyseistä tuoksua käyttänyt, ja käytän ekan kerran H-päivänä ;D Arkisin käytän Kenzon L´eau.
 14. Meillä juhlapaikkana Valhalla Espoossa. Valhalla on seurojentalo ja valitsimme tämän paikan koska siellä on yksi suuri sali johon kaikki mahtuvat Vuokra erittäin edullinen 2000 mk( ;D). Paikalle saa tulla edellisenä iltana klo 17-22 tekemään valmisteluja. Juhlapäivänä saa tulla kuin aikaisin vaan tahtoo mutta juhlat pitää päättyä klo 01 ja talon pitää olla tyhjä klo 02. Seuraavana päivänä saa tulla siivoamaan klo 9-12. Luultavasti järjestämme siivoamisen sillä tavalla että siivoamme porukalla jo illalla ennen poistumista. Sijainti on Espoon Vanhaan kirkkoon nähden hyvä. Valhalla sijaitsee tarkemmin Espoon Kauklahdessa, Espoon Kartanon lähistöllä. Talo on aika kiva punaisen värinen ja salissa on todella hyvä esiintymislava punaisine samettiverhoineen. Bändille oma sisäänkäynti lavan vierestä. Myöskin pitopalvelun väki pääsee kulkemaan keittiöön suoraan takaovesta. Piha on aikas pieni eikä maisemat huikaisevia ole : Mutta ihan kiva kuitenkin, oli sinne laitettu kesällä ihan kukka-istutuksia ja itse voi tuoda lisäksi jotain kivaa piristystä.
 15. Kiitos Ninolle. En vaan saa sitä soimaan vaikka mitä yritän Onkohan blondista kiinni :