Jump to content
Naimisiin.info

TyttoNemo

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

TyttoNemo's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. TyttoNemo

    Aruban kokemuksia?

    Kuulostaa ikävälle kiralove Minä olisin kyllä jo huomauttanut tuosta, ehkä jossakin oli todellakin informaatiokatkos? Yritittekö vaihtaa huonetta parempaan? Miten muuten, oliko menomatkan odotus välilaskuineen tylsä?
  2. TyttoNemo

    Aruban kokemuksia?

    Sain Helin matkoista Aruballe tarjouksen. Sieltä tämä Päivi ei suositellut ollenkaan all inclusive -vaihtoehtoa. Perusteli sen sillä, että siellä on niin paljon ihania ravintoloita, joita kannattaa kokeilla. Lisäksi mainitsi, että dollarin kurssi on nyt niin alhainen, että illallisen saa 10 dollarilla/henkilö juomineen. Jospa sitä jaksaisi maksaa ne mansikkadaiquirit erikseen ;D Mitenkäs muuten, tuleeko Tjäreborgille milloin matkat myyntiin? Me saatiin tarjous, joka oli 1.847,50 euroa/lärvi Helin matkoila 10 päivälle.
  3. TyttoNemo

    Aruban kokemuksia?

    Oih! Mulle tulee ihan kylmät väreet kun lukee noita teidän hehkutuksia Arubasta ;D Me ollaan kovasti kääntymässä Aruban puoleen häämatkakohteena ensi kesäkuussa. Me ollaan viimeisen päälle rantaihmisiä, eikä kaivata mitään tekemistä. Kunhan vaan ruokaa ja juomaa on riittävästi frozen strawberry daiquiri pisti kyllä veden kielelle...
  4. Löytyi!!! http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=181990330 Ivoryna ;D
  5. Mä löysin tällasen hääpukukaupan http://tuhkimotarina.tarjoaa.fi/ Onko kellään kokemusta? Mielettömän halvat hinnat ainakin!
  6. Serkun autossa luki Parasta Ennen xx.xx.xxxx Hauska oli! Meille kävis toi Renkaat vaihdettu tai joku Kummeli-tyyppinen lohkaisu.
  7. Mä olin kyseisessä hotellissa muutama vuosi sitten. En välttämättä lähtisi häämatkalle kyseiseen hotelliin nyt kun tiedän millainen se on. Keskitason hotelli, ihan siisti, mutta ei mikään luksus Hotelli on rinteellä ja siinä kuumuudessa kiva kävellä niitä portaita 8-) Henkilökunta oli ystävällistä, monta uima-allasta mistä valita ja ranta lähellä. Se laguuni siinä edessä ei ole mikään uimalampi. Keittiön ohi kun menee, haisee kamalalle Ja siitä joutuu menemään joka kerta kun lähtee hotellilta. Siellä kyllä niitä tuoksuja muutenkin on eli kyllä niihin tottuu. Toivottavasti teillä on hauska ja rentouttava loma, eikös se seura kuitenkin ole tärkein :-X Riippuu ihan siitä millaista hotellia lähtee hakemaan. Ja tuosta ajankohdasta..me oltiin syyskuun lopusta lokakuun alkuun ja koskaan en lähde enää Thaimaahan sadekaudella. Eka viikko oli mahtava, mutta toinen viikko satoi vettä kuin esterin /ceestä. Ja kun sitä tulee, sitä sitten tulee. Patongin keskusta lainehti ja polvia myöten sai kahlata kun ei oikein viemärit vetäneet enää ;D Lämmintä siellä jokatapauksessa on aina, satoi tai paistoi, mutta tekemistä ei hirveesti sitten ole, jos ei halua kökkiä hotellihuoneessa Tuuristahan nuo säät on kiinni ja toivottavasti sadekausi alkaa olla jo hyvin lopuillaan kun te menette. Loistavaa häämatkaa!!
×
×
  • Create New...