Cheveriina

Rouva
 • Content count

  81
 • Joined

 • Last visited

About Cheveriina

 • Rank
  Älä unelmoi elämästä, elä unelmaasi

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

825 profile views
 1. Oletteko koskaan tullet ajatelleksi sellasta pointtia, että bändit ei välttämättä kovin tyytyväisiä ole siihen, että sovituista hinnoista kerrotaan näinkin julkisesti? Siis siinä tapauksessa, että on mainittu, että joku tietty bändi maksaa x verran. Keikkasopimukset nyt on kuitenkin tilaajan ja bändin välisiä sopimuksia, eikä niitä ole tarkoitettu joka puolelle levitettäväksi. Nää "kuinka paljon muusikko saa keikasta rahaa" tyyppiset kysymykset on ihan samaa luokkaa, kuin keneltä tahansa kysyttäisiin paljonko saat palkkaa. Nyppii vaan niin, kun muusikot tuntuu olevan usein ihan avointa riistaa, eikä heitä mielletä "työntekijöiksi" siinä missä muita ns. tavallisia ammatteja. Palkka-asiat on muusikoille ihan yhtä lailla yksityisasia kuin on jokaiselle muullekin työtä tekevälle ihmiselle.
 2. Kokeneet bändit kyllä osaavat hinnoitella itsensä markkinahinnan mukaiseksi. Bändit, joille "kaikki keikat kelpaavat", eli tyyliin "pääasia, että pääsee kotoa pois", eivät tee keikkoja ammatikseen. Tää pitää paikkansa. Mutta tosiaankin ovat sitten aloittelijoita, eli laatu ei ole sama kuin ammattilaisilla. Ei huippubändiä saa puoli-ilmaiseksi. Piste. Näin se on.
 3. Mä en taas ymmärrä sitä, miks soittajat aina jaksaa laskea kuinka monta tuntia yhteen keikkaan on menny. Siihen kuuluu ne matkat ja kaikki, 16h keikkamatka on ihan normi, ehkä jopa sieltä lyhyemmästä päästä. Se vaan kuuluu siihen työhön, minkä ihmeen takia niitä tunteja pitää laskea ja kaikenmaailman kamojen hintoja??? No joo, pitäähän sitä koittaa asiakkaalle jollain tavalla hinta perustella, mutta tuosta tulee jo vähän semmoinen meininki, että kilpaillaan siitä kenellä menee keikan teko rankimmaksi ja se jolla yhteen keikkaan kuluu 20 tuntia kun muut on päässy viidellätoista on sitten voittaja. Menee jo vähitellen hermot. Ei meidän ole koskaan tuohon tyyliin tarvinut selitellä miks meidän bändi on niin "kallis". Oma asenne ja tyyli millä keikkapaikalla ollaan on melkeinpä vieläkin tärkeämpää kuin se, miten soittaa. Siis siihen liittyen mikä fiilis asiakkaalle keikasta jää.
 4. Tuli sellainen mieleen, kun näitä viestejä lueskelin, että moni tuntuu etsivän hääbändiä lähinnä omalta asuinalueeltaan. Yksi huomioonotettava asia kuitenkin on, että ammattilaisbändit yleensä tekevät keikkoja koko Suomen alueella, joten kannattaa ottaa selvää muistakin bändeistä kuin vain niistä kotikaupungin alueella keikkailevista bändeistä.
 5. Niin se vaan on, että muusikkoa ymmärtää täysin vain toinen muusikko. Ensin tuli kuninkaalliset...ja lopuksi soittajat ja muu roskaväki. vai miten se meni. Toi oli hyvin sanottu, että hyvä maksaa, mutta kaikki mikä maksaa ei ole hyvää. Juurikin näin. Ammattimuusikot eivät lähde puoli-ilmaseks keikalle ja toisaalta ammattimuusikot osaavat asettaa itselleen tasoa vastaavan hinnan, liian halvalla ei kannata, eikä tarvitsekaan lähteä.
 6. Suomeksi toi valssi on nimeltään Niin onnellinen oon.
 7. Tomi Metsäketo & Johanna Kurkela: Tahdon tanssia kanssasi
 8. Pettymyksethän johtuu siitä, että on asettanut jollekin asialle, tässä tapauksessa kosinnalle, tietynlaiset odotukset, usein hyvin suuret odotukset. Kuinka usein mies tietää näistä naisen suurista odotuksista kihlausta ja kosintaa koskien? Miehillä taitaa monesti olla kosinnasta ja kihloihin menosta vähän erilainen käsitys kuin naisilla, jotka ovat mielessään suunnitelleet hyvin yksityiskohtaisen kosinnan. Ja sitten kun mies päättää viimein tunnustaa rakkautensa ja pyytää rakastaan menemään naimisiin kanssaan, mies saakin vain huudot kun teki kaiken "väärin". Ja mies on ymmärrettävästi aivan ymmällään. Olisi varmasti hyvä puhua asioista miehen kanssa jo ennen kosintaa, kertoa niistä omista odotuksista myös miehelle. Tässä kohtaa joku tietysti heti ajattelee, että kosinnastahan menee koko juju jos siitä etukäteen puhutaan, monelle kun taitaa olla tärkeää, että kosinta tulee yllätyksenä. Mutta niistä omista toiveista ja odotuksista kun kertoo miehelle, saattaisi välttyä pettymykseltä kosinnan suhteen.
 9. Taitaa olla Taivas nimeltään tuo biisi.
 10. Entäpä Come Live Your Life With Me Kummisedästä? On tosin hidas valssi, kuten myös tuo Moonriver. Kauniita valsseja kumpikin.
 11. Heips Jenski ;) ja ONNEA vielä tätäkin kautta!!!

 12. Hyvää ystävänpäivää! <3

 13. Meillä oli toisena (vanhempien) valssina minun vanhempieni häävalssi ja kolmantena Häämuistojen valssi, joka oli sitten jo kaikille vieraille.
 14. Oisko Lauran ja Veeti Kallion Ei edes kuolema?