Jump to content
Naimisiin.info

miinamaria

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    pääkaupunkiseutu

miinamaria's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Koitat vaan soittaa heti 24.8. ja jätä sinne Anne-Marin vastaajaan viesti (jos sinne voi jättää). Kiireinen kesä heillä on varmasti ollut. Meidän häät oli 15.7. ja tänään saimme laskun. Siis yli kuukausi häiden jälkeen. Eli toimistolla ruuhkaa. Meidän palaveri pidettiin kotonamme Vantaalla. Mieluiten kai pitäisivät palaveria siellä ko. juhlapaikalla tai sitten Hausjärvellä. Meidän palaveri pidettiin muistaakseni toukokuussa. Olettehan saaneet jo sen Pito-Piikojen kysymyspaperin? Siihen kannattaa paneutua ja etukäteen miettiä vastauksia kysymyksiin. Tsemppiä Anne-Marin kiinnisaamiseen!
  2. Mä kanssa hehkutan Pito-Piikoja. Lauantaiset häämme sujuivat ainakin näin morsiamen näkökulmasta hyvin. Pororullat olivat taivaallisen hyviä ja siksi loppuivat kesken. Iltapalallekin riitti vielä salaatteja ja leipää sekä lihaa. Jonkin verran veimme iltapalalle omia syötäviä. Iltapalan jälkeen oli eilen sopivasti jaettavaa.
  3. Meille tulee lista. Juuri tässä teen sitä naimakaupat.com sivuille. Halutaan niin monenlaisia tavaroita, eikä haluta sitoa vieraita tiettyyn ostopaikkaan...
  4. Meille tulee kanssa Pito-Piiat. Muutamalta yritykseltä otettiin tarjouksia, mutta Pito-Piikojen oli kaikista selvin, siis hinta sisälsi mahdollisimman paljon. Mielestäni on parempi näin, ei tule sitten yllätyksiä tyyliin "... ja sitten vielä tästä tarjoilijan palkkiosta, kuljetuksista..." Tarjouksen perään tosin sain soitella useamman kerran, mutta muuten palvelu on ollut mielestäni mukavaa.
×
×
  • Create New...