Päivänsäde_08

Rouva
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Päivänsäde_08 kaikki viestit

  1. Joo, tuossa on kaikki sanat. Mä tein bändin kanssa niin että soittivat ensin pari tahtia introa, sitten lauloin kerran läpi, bändi soitti kerran läpi ja vielä puoleen väliin ja sitten mä lauloin muutamat vikat tahdit. Sori vähän viipyi vastaus, toivottavasti vielä kerkiää.
  2. Minä lauloin miehelleni häissämme yllätyksenä "Puhu hiljaa rakkaudesta" elokuvasta Kummisetä. Sanat sopivat tilanteeseen hyvin, ja kun leffa on vielä mieheni lempielokuvia... "Kun puhut rakkaudesta hiljaa kuiskaten, niin silloin läheisyytes tunnen lämpöisen. Kuin maailman mä omistan, vain tämän tunteen löytää harva ihminen. Yö harsollaan tummuvan maan saa purppuraan, me kaksin vaan. Kun puhut hiljaa, taivas sen vain kuulla saa, en tiedä maailmassa mitään kauniimpaa kuin hetki tää, se mieleen jää, näin aivan hiljaa tahdon sua mä rakastaa." P.S. Aivan ihanat nuo Rossen muuttamat viimeisen säkeistön sanat kappaleeseen "Päivänsäde ja Menninkäinen"
  3. Tässä meidän runomuodossa oleva kutsuteksti avioliiton siunaamiseen (oon siis itse värkännyt, saa käyttää pohjana): Saavuttehan todistamaan, kun Xx:n ja Xx:n avioliitto siunataan. Päivä on xx-kuun xx-toista, Paikkana Xx:n tuomiokirkko kello xx-toista. Tuoretta avioparia siirrymme juhlimaan Xx-paikan kauniiseen kartanomaisemaan. Ohjelmassa on ruokaa, juomaa ja tanssia, siis iloisen hääjuhlan tuntua! Jos avioparia tahdotte lahjalla muistaa, käy heidän häämatkansa xx-kuussa kohti Xx-paikkaa. Jos heidän yhteistä kotiaan tahdotte kaunistaa, käykää katsomassa Xx:n lahjalistaa. Tulitte juhlaan tai ette, sen Xx:lle tai Xx:lle ilmoittanette. Xx-kuu on ilmoittautumisaikaa, ja kohta pääsette osaksi hääjuhlan taikaa". Tämän lisäksi erillisellä sivulla oli seuraava informaatio: Ilmoittautumiset xx.xx.xxxx mennessä Xx Xx 040 123 4567 /[email protected] Xx Xx 040 987 6543 / [email protected] Häämatkatili Xx-pankki 987654-3210 (saaja: Xx ja Xx) Tumma puku Niin, ja kannessa oli meidän nimet sekä aika ja paikka Viivin ja Wagnerin hääkuvalla koristettuna. Nuo varsinaiset kutsutekstit siis sisäsivuina.
  4. Bändi mahtui hyvin tuohon tilaan, mutta kyllähän musiikki aika kovaa silti kuului. Meillä sitten välillä ne, jotka halusivat olla rauhassa, laittoivat ruokasalin ja buffasalin välissä olevan huoneen ovet kiinni niin musiikki ei kuulunut ruokasaliin niin lujaa. Mutta meillä porukka oli niin tanssivaista, että ei ne ovet kauaa kiinni pysyneet... Tunnelma oli suorastaan mahtava, voin väittää etten ikinä ole jorannut niin kuin omissa häissäni. Sataa ihmistä en kyllä sinne ruokasaliin ahtaisi, meillä oli päälle seitsemänkymmentä ja silloin kyllä oli hyvin tilaa kaikilla. Puheensorina oli silloin tuossa kompaktissa tilassa melkoinen, ja kyllä pöytien välissä oli siltikin välillä ahdasta kulkea. Tuosta kun isännältä silloin kyselin, niin tosiaan n. 70 henkilöä hän suosittelee sijoitettavaksi isoon saliin niin on tarpeeksi tilaa kaikilla. Mutta tiivistämällä toki saat enemmänkin porukkaa mahtumaan, tulee vaan aikas tiivis tunnelma... Muuten tila toimi mielestäni loistavasti ainakin meidän häissä, ohjelmanumerot kun olivat buffasalissa niin henkilökunta sai vietyä lautasia yms. ruokasalista ja kun oltiin ruokasalissa niin henkilökunta sai tehdä työtään buffasalissa. Ohjelmanumerot (meillä ne perinteiset kimpun- ja sukkanauhanheitot sekä häävalssi) mahduttiin hyvin pitämään buffasalissa ja ihmisetkin mahtuivat mukavasti katsomaan seinän vierustoille ja kahdelle ovensuulle. Välihuoneessa meillä oli kakkukahveista lähtien baaritiski jolle tanssin aikana laitettiin yöpalaksi ihan vaan kaikkea pientä naposteltavaa (sipsiä, suolapähkinää, suklaakonvehteja yms.), talon puolesta olisi kyllä saanut tilata esim. karjalanpiirakoita mutta me päädyimme tähän sillä kyseessä oli iltajuhlat ja ruokailu siis illalla. Ja meillä oli oma baarimikko, joka tarjoili siitä juomia ihmisille (ei siis mitään drinkkejä, vaan kaatoi lasiin aina sitä juomaa mitä kukin halusi eli meillä viiniä, kuoharia, siideri/olutta ja liköörejä/konjakkeja). Vielä tuosta Muscan mainitsemasta ruoan loppumisesta... onneksi olin kuullut tuosta, joten sanoin isännälle että meillä on sitten nälkäistä porukkaa eli runsaasti ruokaa, kiitos. Ihmiset santsasivat ruokaa ja silti sitä jäi yli, kuten myös kakkua. Eli olen tyytyväinen siitä että avasin suuni tuossa kohtaa, sillä olisi ikävää jos ruoka loppuisi kesken. Astiat olivat siistit, mielestäni mitään "eripareja" ei ollut eli esim. skumppalaseissa tai ruokailuvälineissä.
  5. Meillä oli ensin siviilivihkiminen ja sen jälkeen siunaaminen kirkossa. Kummassakaan sulho ei muistanut katsoa minuun, vaikka oli etukäteen sovittu. Muisti kuulemma heti varsinaisen vihkimisen jälkeen mutta asia pääsi vissiin jännityksen takia unohtumaan taas siunauksessa kirkossa...
  6. Mekin käydään tuolla samaisella Espoon työväenopiston kurssilla, ja tyytyväisiä ollaan. Opettaja on tanssinopetuksen lisäksi kuunnellut meidän häävalssimme ja antanut vinkkejä perustanssikuvioihin. Mieheni ei ennen kurssia osannut tanssia juuri lainkaan, ja nyt hän vie niin mallikkaasti ja minä vaan vikisen... (olen siis oppinut olemaan tanssissa miehen vietävänä kun ennen asia meni helposti toistepäin). Reilun viikon kuluttua sitten testataan oppejamme tositoimissa.
  7. Meillä on myös vähän Viiviä ja Wagneria mukana häissä, kun faneja ollaan. Viivi ja Wagner löytyy hääkakun päältä (se uusi koriste jossa Wagner nojaa Viiviin). Menu/ohjelmakuutioihin pöydässä tulee kolmannelle sivulle Viivi ja Wagner sarjakuva (kuhunkin kuutioon eri). Ja kutsussa komeilee ensimmäisellä sivulla Viivi ja Wagner täysissä häätamineissa.
  8. Meille tulee varsinaiseksi häävalssiksi Metallican tuotantoa. Vanhempien valssiksi on näillä näkymin tulossa "Nousee päivä, laskee päivä" musikaalista "Viulunsoittaja katolla". Sanoissa vanhemmat laulavat juuri vihityille lapsilleen, eli sopii mainiosti vanhempien valssiksi.
  9. Löytyisikö täältä lähiaikoina Espoon tuomiokirkossa vihille menneitä? Kyselisin riisinheitosta siellä, kun jostain muutaman vuoden takaisesta keskustelusta luin että kellotapulin luona olisi saanut heittää riisiä, mutta nyt olen kuullut ettei mitään enää saisi heittää? Jos näin on, niin mitä olette keksineet tilalle (saippuakuplia?)?
  10. Tässäpä minun ihanuuteni, Alfred Angelon mallistoa. Edestä... ...ja takaa.
  11. Meille tulee AG fotosta www.agfoto.fi Artur Gajewski. Meidän kuvaaja ei asu Espoossa, mutta tulee kuvaamaan siviilivihkimisemme Espoon Friisilään, hääpotretit, siunaamisen Espoon tuomiokirkkoon ja juhlat Nuuksion majalle. On todella mukava ja ammattitaitoisen oloinen kaveri, eikä hintakaan ole päätähuimaava. Tuolta kotisivuilta löytyy paljon kuvia sekä hinnasto.
  12. Kysymys: Minulle on tulossa käsivarsikimppu (yksi pitkä orkideanoksa ja heinää), ja ihmettelen tässä että miten sitä pitäisi pitää mukana valssissa? Puvussani ei ole laahusta, eli se ei kylläkään ole este kimpun pitämiselle mutta onkohan kimppu muuten hankala pitää mukana valssissa? Se on mielestäni kuitenkin tärkeä osa asuani, joten haluaisin sen mukaan tanssiin... Löytyykö joltain kokemusta?
  13. Meidät vihkii Espoon maistraatista tässä ketjussa aiemminkin mainittu Heidi Rantatulkkila. Hän on myös suostunut tulemaan haluamaamme paikkaan vihkimään meidät, eli meitä ei näillä näkymin vihitä maistraatin tiloissa vaan itse valitsemallamme kodikkaammalla paikalla. Varasimme vihkiajan jo syksyllä (meidät vihitään huhtikuussa) ja nyt vuoden alusta saimme tiedon vihkijästä, joka ottikin meihin heti alkuvuodesta yhteyttä ja tapaamme hänet ensimmäisen kerran jo parin viikon sisään. Ainakin tähän mennessä olemme siis saaneet erittäin hyvää palvelua Espoon maistraatista ja toiveemme on toteutettu parhaan mukaan.
  14. Hei Musca, Onnittelut rouvalle. Mitenkäs häät menivät? Kuinka porukka mahtui istumaan/tanssimaan, ja oliko bändillä tarpeeksi tilaa? Kun viimeksi kävin katsomassa tilaa, niin bändin harjoitellessa siellä oli aika mekkala, mitenkäs teidän bändin kanssa? Entä miltä ruoka maistui ja olivatko astiastot yms. ok? Ja tietty kuviakin saa laittaa... Kiitoksia jo etukäteen tiedoista.
  15. Meilläkin menee niin, että maksetaan kaasolle kampaus ja meikki. Jo alussa sovittiin, että mennään yhdessä kaason kanssa kampaukseen ja meikkiin, näin voidaan yhdessä fiilistellä hääpäivää jo päivän alusta lähtien ja muutenkin käydä päivän kulkua läpi. Haluan maksaa nämä kaasolleni, sillä hän on rakkain ystäväni lapsuudesta asti ja haluan että hänkin saa viettää hääpäivän kaunistautuneena. Samalla tämä on kiitoslahja hänelle, sillä tiedän että hän tulee olemaan minulle ja sulhaselleni suurena apuna, tukena ja turvana sekä häävalmisteluissa sekä itse hääpäivänä. Sulhanen vastaavasti sitten kiittää bestmaniaan omalla tavallaan.
  16. Joo, tuo ravintola-nimike on kyllä vähän hämäävä. Mutta näin asia kuitenkin on, koska paikka kuitenkin on cateringin ylläpitämä niin juomat saa tuoda itse. Ravintola Keilarannasta on muuten ollut keskustelua aiemminkin tällä palstalla, siitä mullekin selvisi tuo omien juomien tuonti pippaloihin.
  17. Meillä oli yhtenä vaihtoehtona Ravintola Keilaranta, joka sijaitsee Keilaniemessä ihan Fortumin yms. tornien läheisyydessä. Se ei ravintola-nimikkeestään huolimatta ole varsinainen ravintola, vaan Limetti-Cateringin ylläpitämä tila. Ruoat siis tulevat pitopalvelusta ja juomat saa viedä itse.
  18. Taisin kirjoittaa vähän epäselvästi... Eli jos miehesi kuuluu Espoon tuomiokirkon alueeseen, niin sitten voitte toivoa haluamianne aikoja. Sori... :-[
  19. Meillä on niin, että itse en kuulu kirkkoon mutta sulho kuuluu. Meillä tulee vihkiminen maistraatissa ja siunaaminen kirkossa. Maistraattivihkiminen tulee näillä näkymin samalle päivälle kuin siunaaminen, näiden väliin sitten valokuvaus. Siunaamisen jälkeen on sitten perinteinen hääjuhla Nuuksion ulkoilumajalla. Itse olisin jopa voinut miettiä liittyväni kirkkoon, jos sulho olisi ehdottomasti halunnut vihkimisen kirkkoon. Keskustelimme kuitenkin tästä, eikä hän halunnut että tuosta syystä liittyisin kirkkoon. Kuitenkin kirkko kuuluu hänen mielestään kuvioihin kun on häistä kyse. Niinpä avioliiton siunaus sopii meille mainiosti. Omat sukulaiset ja ystävät ovat aina tienneet etten kuulu kirkkoon, joten maistraattivihkiminen ei tullut yllätyksenä heille. Sulhon sukulaiset ovat saaneet tietää kun olemme kertoneet heille hääsuunnitelmista, eikä ainakaan toistaiseksi ole tullut sanomista tästä vaan he ovat ihan vilpittömästi olleet onnellisia häääuutisista. Me saimme ajan hyvin avioliiton siunaamiselle, saimme Espoon tuomiokirkon varattua samana päivänä kuin sinne sai varata vihkimisaikoija. Sulhoni kuuluu kuitenkin eri seurakuntaan, ja näin ollen avioliiton siunaaminen on mahdollista vain lauantaipäivinä klo. 17.00. Näin on myös, mikäli pari vihitään Espoon tuomiokirkossa eivätkä he kuulu tuohon seurakuntaan. Mutta ei tuo myöhäinen aika meitä haittaa, päin vastoin juhlat voivat jatkua myöhään, varsinkin kun juhlapaikassakin saa olla niin pitkään kun haluaa.
  20. Ihanaa kun taas on keskustelua Nuuksion ulkoilumajasta. Meillä on häät siellä huhtikuussa 2008, ja kovin mietityttää miten saisimme häät järjestymään siellä parhain päin. Kerrohan Musca sitten kuinka teidän häät sujuivat: kuinka bändi mahtui siihen noutopöytä-huoneeseen (kuinka iso bändi teillä on, meille olisi tulossa viisihenkinen tanssibändi), minkälaista ruoka oli ja olivatko talon omat astiastot/pöytäliinat ok. Ja tuliko ahdasta tuolla vierasmäärällä isossa salissa. Paljon kyssäreitä, mutta toivottavasti jaksat kertoa sitten häidenne jälkeen. Päästään jo etukäteen katsomaan majaa juhlakuosissa, isäntä lupaili näyttää tilaa meille 1.9 päivällä kun silloin on kuulemma aikas isot häät siellä, nähdään siis konkreettisesti miten tila toimii isolla porukalla.
  21. Vihkiminen Espoon maistraatissa, siunaus Espoon Tuomiokirkossa ja juhlat Nuuksion ulkoilumajalla 19.4.2008.
  22. Toi poliisiauto voisi kyllä olla aika makea vaihtoehto. ;D Mutta saakohan poliisit kuinka niitä lainaksi tällaista tilaisuutta varten, sulhon puolelta kyllä löytyisi suvusta muutama poliisi... Kerro, jos saat selville.