Maikkkkkki

Rouva
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About Maikkkkkki

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 1. Hyvää ystävänpäivää <3

 2. Me vietettiin hääyö Yöpuussa viime lokakuussa. Ja meillä myös oli ihan tavallinen huone (ei siis se hääyöpaketti eikä sviitti). Aamulla päästiin saunaan ja poreammeeseen ja aamiainen tilattiin huoneesee. Tykättiin kovasti!
 3. Summerbride Mä voin kertoa sulle vähän Lozzista, meidän häät oli siellä.. Elikkäs juhlatila oli automaattisesti käytössä klo 23 saakka ja siitähän ei maksettu erillistä vuokraa, kun ruuatkin tuli Lozzilta. Myöhempäänkin siellä saa olla, lisätunnit maksaa erikseen (en vaan nyt muista kuinka paljon). Meillä oli paikat n. 110 vieraalle ja sen lisäksi samaan tilaan mahtui nouto- ja lahjapöydät, bändi ja tansitilaa. Ja ihan kivasti minusta pöytien välissä mahti kulkemaan. Lisä (vilvoittelu)tilaa on terassilla, jos sää vaan sallii. Äänentoistolaitteita ei Lozzilta löydy ollenkaan, ne hommasimme itse /bändillä oli omat kamppeet. Salin flyygeli on tarvittaessa käytössä. Valoista mä en muista mittään.. Ruoka oli hyvää (kakkua kaverit muistelevat edelleen vesi kielellä) ja tarjoilijat mukavia!
 4. Niin ja onhan Anitralla oma tanssikoulu ja taisipa yrittää mukaan politiikkaankin, eli kyllä ihan "oikeitakin" töitä tekee.
 5. Anitra oli joskus 1990-luvulla Miss Suomi kisoissa palkintokolmikossa (korjatkaa jos oon väärässä) Sitten pitkän yhdessä Jari Komulaisen (Assi Koiviston ex) kanssa..
 6. Tässä vielä toinen kuva tuosta Anitran puvusta.. Tää Teemu Muurimäen suunnitelma oli siis A:n päällä päivällä ja myöhemmin hän vaihtoi ylleen Dolce & Gabbanan suunnitteleman punainen bailupuvun.. Siitä ei Iltalehden sivuilla ollut kuvaa.
 7. Meille vieraita on tulossa n. 113 lapsineen kaikkineen. Itse en ole koskaan tavannut vieraista neljää. Näistä kolme on sulhon puolelta, (hänen enonsa, serkunsa lapsi, kaverinsa lapsi) ja yksi serkkuni tyttöystävä. Sulholla onkin vähän enempi näitä ketä ei ole ikuna tavannut, noin 20 hlöä ja yhtä lukuunottamatta (samainen kaverinsa lapsi) kaikki mun sukulaisia.. Ja tunteminen onkin sitten asia ihan erikseen...
 8. Me vietämme hääyömme Yöpuussa. Varasin tavallissen huoneen ilman hääpakettia, hinta viikonloppuyöltä 95[ch8364]. Ja samaan hintaan saa tunnin ajaksi käyttöönsä hotellin saunaosaston, sinne ei siis sillon tuu muita... Mutta se saunaosaston varaus kannattaa hoitaa mahdollisimman hyvissä ajoin, että saa juuri haluamansa ajan. Lisäksi tilasin meille aamiaisen huoneeseen, että olisi vähän lisää luksusta! Miten tää "selittäminen" onkin nyt niiiiiin hankalaa!?! Toivottavasti ymmärsitte! Nukkumaan..
 9. [email protected] Kiitos uudelleen ideasta!! Sulho repesi ihan täysillä kun kerroin teidän auton tekstistä. Pari päivää (ja yhden Kummeli DVD:n katsottuaan ;D) Sulho ideoi ihan itse tekstiehdotuksen meidän autoomme: njyt on hjyvä fjiilis
 10. MOI!! Miten olisi A-sali, Vanha Ortopedia, Nikolain sali, Paviljongin tilat.. Tästä linkistä pääset kaupungin tilahakuun (nuo kaikki mainitsemani löytyvät myös sieltä).. Toivottavasti sieltä löytyy sopiva.. http://www.jyvaskyla.fi/neuvonta/tilahaku/
 11. Meidän häitä vietetään Lozzilla ja lupasivat, että jos kaikki kutsumamme 130 ihmistä tulee niin hyvin mahtuu.. Lozzin omien tietojensa mukaan heille mahtuu jopa 200 ruokailijaa, mutta silloin on varmaankin aika täyttä, eikä tilaa tanssille yms...
 12. niina1505!! Saako udella, milloin teidän häät on? Me olis myös haluttu papiksi Lasse Collmann, mutta ei kuulemma enää häidemme aikaan ole kaupunkiseurakunnalla töissä... :'(
 13. Maritta Tynkkynen on hyvä ja vielä jos miehensä Heikki on kanttorina niin homma toimii saumattomasti!! Missään nimessä älkää ottako Arto Viitalaa. Mies sekoilee ja unohtaa osia toimituksista, tai no ainakin kerran unohti!
 14. Kuvia ei minultakaan löydy. Tyhjänä tila näytti kolkolta, mutta sitä ei kannata säikähtää. Kun pöydät ja liinat yms. koristeet olivat paikoillaan huone oli todella kaunis ja viihtyisä. Ja kesällä se "kylpee" kauniisti auringonvalossa. Minä olin siellä häissä kesällä pilvisellä säällä, enkä palellut hihattomassa asussani. Vessat on tosiaan ulkona, mutteivät lähellekään bajamajatyyliä. Ihan oikeat vesivessat ovat, kädet saa pestyä juoksevalla vedellä. Ainoa miinus vessoissa, että "istuimia" on vain yksi miehille, yksi naisille. Jonoja syntynee.. Woimalan edestä kulkee kävelyreitti, jota ei saa sulkea häiden vuoksi, joten täydellistä omaa rauhaa haluaville paikka ei sovi!
 15. Mä olen nähnyt tästä kravattileikistä sellaisen version, jossa appiukot muodostivat kaksi kilpaileva joukkuetta, saivat siis kumpainenkin pyytää omaan joukkueeseensa muistaakseni kaksi avustajaa. Kysymykset koskivat hääparia (lapsuus, kohtaaminen, seurustelu jne...) ja aina väärän vastauksen kohdalla appiukon kravaatista leikattiin pala.