svart

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About svart

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  kokkola
 1. Kääk?! Eikö kukan tiedä tästä firmasta mitään? Oravasta vielä sen verran että olen kuullut hänestä pelkkää hyvää, valitettavasti oli varattu meidän hääpäivänä!
 2. Onko kenelläkään kokemuksia Helvi Timmerin catering firmasta!? Kauhea stressi kun kukaan tuttavani ei ole kuullut kyseisestä kokkolalaisesta firmasta, mitä jos ruoka ei olekaan hyvää!!? :-?
 3. Olen aika yllättynyt siitä että "kaikki" aikoo tarjota viinaksia alusta loppuun saakka! Olishan se toki hieno homma -mutta ah! niin kallista! Itse olen ollut useammissa häissä viime vuosina joissa kaikki viinat on ollut vieraiden ostettavina. Homma on toiminut eikä ainakaan minun kuullen ole kukaan tyyliä valittanut. Mekin olemme miettineet samaa ratkaisua, mahdollisesti tarjotaan kuohuviiniä tervetuliaismaljana. Mitä olette tästä mieltä? Kuinka monta pulloa kuohuviiniä arvelette että tarvittais noin 120 hengen porukalle?
 4. Kihlat vaihdettiin joulukuun alussa ja olen jo nyt käyttänyt omaani kerran huollossa. Käytän siis omaani aina, paitsi remonttia tehdessä jos en hanskoja käytä! Sulho on rakennusmies ja käyttää siitä huolimatta aina omaansa. On kyllä jo kovasti kulunut mutta saahan noita uusia. Mun mielestä ihanaa että haluaa pitää sitä töissäkin, vaikka olisi täysin ymmärrettävää jos ei pitäisi sitä ihan turvallisuus syistä!
 5. Lueskelin tässä mielipiteitä lasten hankkimisesta ennen tai jälkeen papin aamenen... Samaa keskustelua käydään meillä. Mutta mua huolestuttaa se että jos se lapsi ei tulekkaan!? :-? Ei niitä niin vaan tehdä, saako niitä tilata jostain niin että se sopis aikatauluun vai pitäiskö ruveta hyvissä ajoissa n.s. yrittämään ettei onni kävele ohitse!?