Jump to content
Naimisiin.info

Indian Girl

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Indian Girl's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tämä kuulostaa hauskalta pikku ohjelmanumerolta! Mutta jäi mietittyään miten se käytännössä häissä on toteutettu? Ovatko sulhanen ja morsian vain vuoroperään selittäneet sanoja toisilleen? Tällöinhän se ei oikein ole kisa? Vai onko kaaso selittänyt sanoja morsiammelle ja bestman sitten sulhaselle? Tai toisinpäin, morsian kaasolle ja sulhanen bestmänille? Vai onko heillä ollut kilpakumppanina joku toinen pari, esim. toisen äiti ja toisen isä?
  2. Olisiko muita loistavia ideoita itse tehdyn leimasimen materiaalista kuin pyyhekumi tai savi? Kokemuksia?
  3. Jos käytte Tampereella, niin Farniasta Laukontorilta löytyy erivärisiä C65-kuoria (niillä oli kyllä joku toinen standardi mutta sama koko kuitenkin).
  4. Mistähän sitä aitoa sinettivahaa sitten saisi, onko vinkkejä?
  5. Ketjusta löytyy hienoja vinkkejä lahjoiksi ja itse ajattelin ainakin kaasoja ja bestmaneja jotenkin muistaa. Kaasoille on helppo keksiä joku lahja heidän maun mukaan mutta bestmanit, niin kuin miehet yleensä, ovatkin sitten vähän vaikeampi tapaus, jos ei halua antaa heille toista tai kolmatta taskumattia. Sellainen vinkki kuitenkin muille, että jos bestman käyttää nuuskaa, niin Icetoolin metallinen nuuskatykki olisi varmasti mahtava lahja. Niitä voi tilata suoraan netin kautta ja niihin mahtuu myös kaiverrus. Itse olen sellaisen miehelleni kerran lahjaksi antanut nuuskarasian kera ja oli hyvin ilahtunut lahjasta. Vaikka henkilökohtaisesti en niin tuota nuuskan käyttöä kannustakaan niin näitä ajattelin itse ehdottaa miehelle (jos bestmaneilla on vielä tämä paha tapa...)
  6. Onko kenelläkään hyviä vinkkejä, mistä saisi vuokrattua kalusteet telttaan edullisesti? Oletan että noiden telttavuokraamoiden kalustehinnatkin ovat yhtä suolaisia...
×
×
  • Create New...