Nasu

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Nasu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Siis ei muuta vikaa, mutta mä en oo tätä kirjoittanut...Enhän oo päässyt vielä naimisiinkaan asti... Niin ja koko sivuston löysin vasta vuoden 2002 lopussa...
 2. Mulla tulee hiuksiin kiharat joista sitten kootaan aika ylös nuttura, joka koristellaan kukilla. Nuttura tulee ylös sen vuoksi, että minulle tulee myös huntu.
 3. Heräsi kysymys, kun ollaan pohdittu mitä sitä häälahjalistaan laittaisi, että tuleeko kaikille häälahjalista? Ja jos tulee häälahjalista niin mitä teillä listalla mahtaa olla?
 4. Mä en noista etiketti-jutuista tiedä, mutta meillä kutsut lähtee ykkösluokassa sen vuoksi, että halusin juuri tietyt merkit. Suunnittelin juuri säästön vuoksi kyllä laittavani kutsut kakkosluokassa, mutta nyt on ne merkit jo kotona odottamassa kesää. Muuten, itse en ainakaan koskaan katso kummassa luokassa kutsu tulee...
 5. Sulhanen ilmoitti itte, että ei halua uutta sormusta ja mulle se ainakin käy varsin hyvin. Oon aina kuvitellut, että suurin osa sulhasista pitää vaan kihlasormuksen, mutta tämän linkin luettuani voin todeta olleeni väärässä.
 6. Meidän vihkikirkosta kertyy juhlapaikalle matkaa sellaiset 10 km. Mielestäni joku 30 km on vielä ihan ok matka mikäli vaan on autoja käytössä. Mikäli kyytejä ei ole niin sitten ehkä lyhempi matka. Tämäkin on jälleen niitä makuasioita jossa mielipiteitä on yhtä monta kuin kommentoijaa.
 7. Kiitos vinkista! En ollut huomannut, että asiasta oli jo aikaisemmin käyty keskustelua. No, olenpa taas vähän viisaampi. ;D
 8. Nyt kaivattaisiin vinkkejä siihen mitä hääauton lasiin voisi kirjoittaa. Kaikki vinkit käy perinteisistä erikoisiin. Sulhaselle tämä tuntuu olevan tärkeä asia... ???
 9. Me olimme viime elokuussa häämatkalla Santorinilla ja asuimme Imeroviglin kylässä. Suosittelen lämpimästi paikkaa kaikille häämatkalaisille. Upeat maisemat, ihanaa ruokaa ja se upea auringonlasku, jota saimme joka ilta ihaikka suoraan omalta parvekkeeltamme... Santorini oli juuri sopivan kokoinen saari ja ehdimme viikossa tutustua hyvin eri kyliin ja loikoilla rannallakin. Kylien välit liikuimme paikallisissa busseissa, joissa tunnelmaa riitti ja matkanteko oli halpaa. Skoottereita oli paljon liikenteessä ja niillä liikkuminen oli kätevää, jos vain uskalsi siihen "kreikkalaisen liikennekultturin" sekaan mennä. Ennen matkaa ajattelimme vuokrata polkupyörät, mutta niitä ei ollut vuokrattavana lainkaan, eikä parhaille näköalapaikoille ja tunnelmallisille kujille pääsekään muuten kuin kävellen.... Joten hyvät kengät mukaan ja patikoimaan - rullaluistimet suosittelen jättämään kotiin! Oikein ihanaa häämatkaa kaikille Santorinille menijöille, itsekin palaamme sinne vielä joskus !!!