Jump to content
Naimisiin.info

Gerbera75

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Gerbera75 kaikki viestit

  1. enne_07 kyseli kartanotyylistä juhlapaikkaa. Meillä on pari viikkoa sitten häät Varjakan kartanossa Oulunsalossa. Kartano kulttuurihistoriallisesti merkittävä rakennus meren rannassa. Ihana pihapiiri, otettiin hääkuvatkin siinä miljöössä. Lisäksi erillinen tanssipaviljonki, jossa vietettiin jatkot. Kartanossa voi myös osa vieraista yöpyä. Rantasaunakin on käytössä. Vieraita meillä oli noin 70, mutta kuulemma yli 100 on saatu tiloihin joskus mahtumaan. Ruoka oli tosi maukasta ja kaikki pelasi sovitusti. Suosittelen!
  2. Meilläkin on kanttorina Lauri Nurkkala ja mielellään kuulisin hänestä kokemuksia. Entäs onko kellään kokemuksia Karjasillan srk:n pappi Petri Satomaasta?
  3. Mä olen ollut yksissä häissä Joutsenkartanossa ja aluksi varasimme paikan omiin häihimme, mutta vaihdoimme kuitenkin meille sopivampaan. Joutsenkartanoo on minusta hyvä paikka häille ja hinta-laatu suhde on kohdillaan! Varsinainen ruokatila vaikuttaa laitosmaiselta, mutta on aivan eri näköinen juhlakoristeineen. Asiota hoitava henkilö (Irene Kenttälä) vaikutti erittäin tarkalta tyypiltä, joten kaikki varmasti pelaa. Siirtyminen navetan vintille ei tosiaankaan ole ongelma, mukava välillä vähän liikkua. Ja navetan vintti on ihanan tunnelmallinen hääjuhlille, suosittelen!
  4. Meillä on varattu häihimme Varjakan kartano Oulunsalosta elokuun -06 lopussa pidettäviin häihimme. En ole löytänyt täältä kovin paljon tietoa paikasta. Eli onko jollain kokemusta juhlista tai muista tilaisuuksista siellä? Miten juhlat sujuivat? Minkälaista ruoka oli? Miten palvelu pelasi? Kaikki tieto otetaan ilolla vastaan!
  5. Meillä 700 €. Vaikuttaa aika kalliilta, kun lukee tätä ketjua. Paikka on tosin kartano meren äärellä, erillinen tanssipaviljonki ja rantasauna ja majoitustiloja. Lisämaksuja tulee kyllä esim. viinilaseista ja pöytäliinoista. Mutta paikka sopii kyllä hyvin meidän tanssihäille.
×
×
  • Create New...