Jump to content
Naimisiin.info

phianna

Rouva
  • Viestit

    61
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän phianna kaikki viestit

  1. phianna

    Kajaani

    Rouvana oltu kaksi viikkoa Voin suositella: * Renforsin Wintti - pieniin, yksinkertaisiin häihin. Ihana ruoka, tosi hyvä palvelu. Kaikki pelas niinku piti, meillä oli vaan vieraita liian paljon, oli hiukan ahdasta. Ehkä joku 30-50 henkeä ois ideaalinen määrä. * Kukkakeskus (ent. Alajärvi). Mun kimppu oli maailman kaunein, vaaleanpunaisia pioneja. Ja Kitusuon Sirpa loistava floristi. Hintakin jäi reilusti arvioidun alle!
  2. Meille tulee meidän "uusi" auto varmaan, joka saadaan käyttöön tulevana sunnuntaina. Joku vanha Volvon romu se on mutta kelpaa meille ja pitäähän sitä uutta autoa esitellä En tiiä miten sitä koristelis.. PS. Mä olin ihan varma että joku on ennättänyt tännekin jo kommentoimaan tyyliin "Mun mielestä oman auton käyttäminen on kyllä mauttomuuden huippu.." jne
  3. Ensinnäkin onneksi olkoon Tämä ei kyllä varmaan lohduta mutta mulla oli 12 viikon pituinen pahoinvointi alkuraskaudessa, enkä pystynyt tekemään oikeastaan mitään muuta kuin makaamaan sängyssä. Pahoinvoinnin lisäksi oli ihan järkyttävä päänsärky. Yritä löytää joku sellainen ruoka/välipala, josta et oksenna sillä ruoalla ja napostelulla se olo paranee!! Mulle auttoi myös kivennäisvedet (erityisesti karpalo-puolukka).
  4. Vähän hassu kohta juu, mutta tuskin normi seurustelusuhteilla on mitään tekemistä asian kanssa. Mistä ne niitä vois muutenkaan mistään alkaa tarkastelemaan? Vai tarkoitettaiskohan tuolla rekisteröityä parisuhdetta mutta eivät ole ihan koko termiä jaksaneet kirjottaa. Mä en edes huomannu tommosta kohtaa, kirkkotäti vaan osoitti kohdat joihin pitää jotain kirjottaa ja sitten silmäili sen läpi hyväksyvästi ja pisti eteenpäin. Mainitse ihmeessä asiasta että voiskohan tuota kohtaa jotenkin selventää, et ole varmasti ainoa joka jää tuota miettimään!
  5. Eric Clapton - Wonderful Tonight
  6. phianna

    CD:t vieraille

    Righty-ho. Älyätkös että ideana on se että ihmiset ottaa siellä joka tapauksessa paljon kuvia, ehkä hääpari haluaa kaiken mahdollisen kuvamateriaalin myös itselleen?
  7. phianna

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Saa nähdä hommataanko mitään. Häihin menee ihan tajuton määrä rahaa muutenkin, ehkä sitten muistetaan jollain lahjoilla kunhan rahatilanne on taas palautunut ennalleen Tiedän ettei oma kaasoni ole mitään vailla, hän tekee kaiken siitä ilosta että olen hänen paras ystävänsä. Ja samoin tulen olemaan hänen kaasonsa vuoden päästä, enkä itsekään odottaisi mitään 'palkkiota'.
  8. phianna

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Kirkossa Sisään tullessa: Pachelbelin Kaanon Ulos mennessä: Kuulan häämarssi Juhlapaikalla Häähidas: Eric Claptonin Wonderful Tonight jonka jälkeen vauhdikkaampi häätanssi: Barry Whiten The First, The Last, My Everything
  9. Meille tulee myös Ystäväni-kirjan tapaan kysymyksiä, joihin tulee hääparista: Ennusta.. ..seuraavan lapsemme nimi: ..kotikaupunkimme 5 vuoden päästä: Kuvaile.. ..morsianta 3 sanalla: ..sulhasta 3 sanalla: Näistä häistä jäi erityisesti mieleen: Muita kysymyksiä itse vastaajaan liittyen otinkin Buttercatin listasta, kiitos hälle
  10. phianna

    Kajaani

    Huhuillaampa taas morsioiden kuulumisia Meillä the Big Day lähenee, enää himpun verran päälle kuukausi aikaa.. Mieskin jopa alkanut heräämään todellisuuteen että kohta on kahlittua poikaa! Floristi pitäisi etsiä ja kimppu tilata, onkos suositteluja sille saralle?
  11. Kaikki häät joissa mä olen ollu, on hääpari kävellyt yhdessä alttarille. Mutta mä oon kans isin tyttö ja haluan ehdottomasti että isäni saattaa minut
  12. Mä oon sanonut ihan reilusti kavereille että häihin meillä ei ole varaa kutsua kuin muutama kaveri, joten kaverit juhlistavat avioliittoamme lähinnä polttareiden merkeissä. Ja kaikki on olleet ihan ymmärtäväisiä ja positiivisella mielellä.
  13. Ohhoh, empäs oo ennen hoksannu että tämähän ois loistava. Sulla on hyvä musiikkimaku
  14. phianna

    Kajaani

    Mitenkäs Kajaanin morsiamet jakselee? Ja miten meni Jennin häämatka!
  15. phianna

    Kajaani

    jennillä varmaan on vielä, mä en ostanu ihan kaikkia onnea palleriina!! mullapa roikkuu hääpuku nyt vaatekaapissa <3
  16. Anoppini rupes vissiinkin itkemään, en ollut itse paikalla kertomassa. Omat vanhempani olivat iloisia, aika tyyniä. Ei ollut kenellekään suuri yllätys nimittäin että mennään naimisiin.
  17. phianna

    Santorini

    Nostoa Matkaa ollaan varaamassa vasta kesäkuussa häiden jälkeen, tarkoitus ois loppusyksystä lähteä. Lisää kokemuksia kehiin
  18. phianna

    Kajaani

    zzari, ei kajaanissa oo mitään hääpukuliikettä mut sotkamosta löytyy yksi.
  19. phianna

    Kajaani

    no galej-kippoja on vissiin paria eri mallia nii eti vaik ikean sivuilta se oikea ja laita tonne s-postiin linkki ei tarvii rueta erikseen ottamaan kuvaa. mä en ihan kaikkia tarviis, vaan apaut 40 kpl.
  20. phianna

    Kajaani

    voi ihanaa jenni että oli onnistuneet häät!!! hurjan paljon onnea tuoreelle pariskunnalle
  21. Miten ois vaikka koristellut tulitikkuaskit, jotka sisältää ihan niitä tulitikkuja sitten vaan
  22. Musta on vähän pöyristyttävää että häävieraat pitäisi hääparin kustannuksella juottaa känniin. Me tarjoamme 80:lle hengelle alkudrinkin ja loput saavat ostaa itse. Viini ruoan kanssa olisi ollut ihana mutta siitä ois tullu sitten ylimääräinen parin sadan euron lasku. Juhlapaikalla on baari, josta saa kuivan kurkun ihan taatusti kosteaksi - mutta omalla kustannuksella. En usko että tämä vieraita närkästyttää.
  23. En nyt tietenkään tiedä yksityiskohtia mutta yritä ajatella hänenkin puoleltaan asioita. Olisiko vaikka koko muuttaminen ollut epävarmaa aiemmin? Ehkä kaaso pelkäsi että suutut (kuten näköjään suutuitkin..)? Ja onko tämä muuttaminen todella niin ystävyyttänne romuttava asia? Jotenkin tuntuu että ehkä ylireagoit asiaan. Minun kaasoni asuu myös 300 kilometrin päässä, toinen kaaso 600 km päässä. Mutta kappas, puhelimet, sähköposti ja mese toimii - suunnitelmat etenevät ihan hyvin.
  24. Ei oo henkilökohtaista kokemusta mutta mitä oon täältä Naikkareilta aikojen saatossa lueskellu niin semmoinen kuva on jäänyt että hyvää jälkeä tekevät
  25. phianna

    Kajaani

    Jenni, otatko yhteyttä kippojen tiimoilta kunhan juhlat on pidetty? tomasoup (at) gmail.com Tietääkö joku millä viikolla Linnan kullassa oli ne sormusviikot? Muistaakseni joskus tässä maaliskuussa ne oli.. Liekö tarjouksia siellä silloin? Mistä ootte sormukset ostaneet ja oliko tyyristä? Mä oon käyny sovittelemassa varmaan jokaisessa liikkeessä, E.Kainulaisella oli edullisia mun mielestä, ainakin kihlat! muoks. Vastaampa omaan kysymykseeni kun näköjään oli tämän päivän lehdessä ilmoitus asiasta Eli: Sormusviikko Linnan Kullassa 10.-15.3. Sormusostoksista S-bonusta. Voihan ketale, meillei oo poonuskorttia!
×
×
  • Create New...