Jump to content
Naimisiin.info

tarja

Aktiivijäsen
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  kempele

tarja's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. ei minusta yhtään hassua.. riippuu ihan pariskunnasta ja elämän tilanteesta.. henkilökohtaisesti en haluaisi sulhaseni kanssa yhteisiä polttareita (tosin ei mua oo vielä kosittukkaan.. :-[).. haluaisin sen ko päivän viettää ihan omien kavereideni kanssa. nykyiselläänkin jos jossain käydään niin ennemmin täällä on avon kaverit paikalla mitä minun - johtuen välimatkasta, joten niiden kanssa saa olla muutenkin.. jos omien tovereiden kans oon jonnekkin menossa niin kyllä mun täytyy täältä niiden luo lähtä.. hehehhe - ymmärsitkö pointin??
 2. edelleen kerron oman toimintatapani.. ensin kysyin morsiammelta mitä hän haluaisi ja mitä ei ehdottomasti haluaisi polttareissaan olevan.. sitten otin yhteyttä polttari porukkaan ja nakkasin ilmaan muutaman oman ehdotuksen päivän ohjelmasta ja pyysin jokaista tykönään miettimään jotain ehdotelmia joita ei tietenkään ensikättelyssä pois suljeta. mietittiin näitä noin pari viikkoa ja pidettiin palaveri jossa jokainen sanoi sitten oman kommenttinsa.. ehdotuksia tuli ja meni ja esim yksikään minun ensimmäisenä ehdottamistani toimista ei tule nyt polttaripäivän ohjelmaan.. täytyy olla joustava eikä pitää liikaa kiinni omasta tahdostaan, eihän tätä päivää olla rakentamassa kenenkään osallistujan näköiseksi vaan sen morsiammen/sulhasen!!! asioita ja toimia voi yhdistää, eihän sen tarvii olla niiiiii-in jäykkää.. esim. kolmella osallistujista kuten morsiammellakin on tai on ollut hevonen ja suunniteltiin ensin vaellusratsastusta mutta kaksi polttareihin osallistuvaa ei ole koskaan ratsastanut joten suljettiin se sitten poissa. morsiammen omasta toiveesta jätettiin huvipuisto pois laskuista kun hän ei välttämättä halua mihinkään vempeleeseen jossa tulee huono olo ja peruukki voi tippua tuulessa (peruukki ihan sairauden takia). jotain actionia kuitenkin piti olla ja yhteiseen ymmärrykseen päästiin aika helpolla.. on vauhtia ja vaarallisia tilanteita, hoivaa ja rauhoittumista.. eikä varmasti kenenkään tarvitse kulkea naama norsun v***lla sen takia ettei jotain actionia olisi halunnut ohjelmaan.
 3. jossukka kysyisinkin nyt että kun idea on mulla ihan sama kuin sulla että käärin lahjapaketin kerros kerrokselta... että laitatko sen ensimmäisen värssyn ensimmäisen kääreen päälle vai alle?? : miten olet aloittanut leikin juonnon?? oletko lukenut itse ensimmäisen värssyn vai kipittänyt vain viemään sen jollekin 'yleisöstä'??
 4. tässäpä oli jonkka paljon ideaa ainakin juontohommaan.. se vaan et mä mielelläni luetuttaisin 'lappuset' eli ne ohjeet vierailla itsellään.. jotenkin tuntuu et siinä ois leikkiin jännitystä : mutta.. tuumailenpa vielä.. kiitos mieltäni avaavasta vastauksesta
 5. ja jos teillä on käytössä ilmapallot niin pyydättekö vapaaehtoisia 24 vai onko teillä vieraslistalta valmiiksi poimitut henkilöt??
 6. häthääntynyt uppailee koko aika vaan häät lähenee ja ideat vähenee... :-/
 7. uppista... en mä yhtään aja omaa etua mutta toivon teiltä kanssa sisaret vastauksia... ;D
 8. no siinäpä se kysymys jo tulikin... mä kun en diggaa tuosta rahan keruusta olleskaan niin olisiko kenelläkään ideoita sulhasen tehtävistä morsion palauttamiseksi morsiammen ryöstössä??????????
 9. miten juonnatte laatikkoleikin alkuun?????????? avaatteko itse ensimmäiset kääreet vai???????? ja tuleeko se enstemmäinen teksti ("1. On mulla paketti tää, sen sisältöä te ette nää. Tämän kauempaa en saa sitä pitää itselläin, vaan miehelle lähimmälle on se annettava – kas näin.") siihen päällimmäisen kuoren päälle vai repiikö sen ensimmäinen paketin saaja ja lukee sit ton tekstin vai kuinka ootte toiminut... (kysyy hönö jolla oma järki ja mielikuvitus ei kule ollenkaan... :-[)
 10. mielestäni pappi kuuluu vieraisiin jos juhla pidetään seurakunnan tiloissa tai samassa paikassa jossa vihkiminen on ollut.. mutta kyllä me jätetään se pappi sinne kappeliin kun poistutaan juhlapaikalle
 11. joo täähän se on ollu vanhan kansan perinne.. siks mä olenkin vissiin vielä avoliitossa kun en ole koskaan kimppua saanut kopattua - ukolla kuitenkin jo sukkanauha laatikossa... ;D mutta asiaan.. kyllä mun mielestä kaikki ukottomat voi kimppua ja kaikki akattomat nauhaa kalastaa... :
 12. mä kans tykkään et on ihan muutama leikki.. luulisin et vieraat on tulleet hääjuhlaan ennemminkin nauttimaan tarjoiluista ja yhdessä olosta/jutustelusta ja juomingeista.. en mä usko et väki minkään leikkien vuoksi lähtee kauempaa tulemaan mutta morsiammen toiveesta järjestän juhlapaikalle myös jotain ohjelmaa karaoken ja bändin lisäksi.. jotain ohjelmaa lienee = morsiamen ryöstö ja laatikkoleikki sekä 12 kuukautta kirjekuorina.. siinäpä ne.. taidan kuitenkin hyväksyttää nuo leikit vielä morsiusparilla.... :
 13. niin joo eli te morsiusparina itse suunnittelette tämän leikin? mulla tässä vähän hankala sinänsä kun (näköjään - enhän minä valita ) suunnittelen kaikki yksin.. mutta sovellettavissa... 8-) ehkä.... : onko mitään muita kiusausehdotuksia ;D
 14. 11. Voiko kodistamme enää mitään puuttua tai peräti olla hukassa? Löytyyköhän vastaus laatikon sisällä olevasta sukasta kenen runosuoni sykkii?? niin että jos pakettiin on ahdettuna kaulin ja tohvelit.. 11. Nyt kenties on perillä paketti tää, sen sisältöä emme arvuuttelemaan jää, Vaan otamme ja valitsemme omamme, ja täten tiedostamme parisuhteessa paikkamme vai oisko jollakulla parempi ehdotus tähän??
 15. Itse ajattelin tässä sitä ihan samaa mutta ajattelin että jos lisäis jokaiseen 'ohjeistukseen' kenelle paketti seuraavaksi viedään että ei morsiammelle... "On paketti tämä mulla vain laina, ei missään käsissäin se paljon paina. Vain täytettävä on siis vaatimus ja vietävä paketti naiselle, jolla on kaunein kampaus." (emme kuitenkaan anna tätä morsiammelle) tai jotenkin.. onko viisaammilla parempia ehdotuksia
×
×
 • Create New...