Jump to content
Naimisiin.info

tarja

Aktiivijäsen
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän tarja kaikki viestit

  1. ei minusta yhtään hassua.. riippuu ihan pariskunnasta ja elämän tilanteesta.. henkilökohtaisesti en haluaisi sulhaseni kanssa yhteisiä polttareita (tosin ei mua oo vielä kosittukkaan.. :-[).. haluaisin sen ko päivän viettää ihan omien kavereideni kanssa. nykyiselläänkin jos jossain käydään niin ennemmin täällä on avon kaverit paikalla mitä minun - johtuen välimatkasta, joten niiden kanssa saa olla muutenkin.. jos omien tovereiden kans oon jonnekkin menossa niin kyllä mun täytyy täältä niiden luo lähtä.. hehehhe - ymmärsitkö pointin??
  2. edelleen kerron oman toimintatapani.. ensin kysyin morsiammelta mitä hän haluaisi ja mitä ei ehdottomasti haluaisi polttareissaan olevan.. sitten otin yhteyttä polttari porukkaan ja nakkasin ilmaan muutaman oman ehdotuksen päivän ohjelmasta ja pyysin jokaista tykönään miettimään jotain ehdotelmia joita ei tietenkään ensikättelyssä pois suljeta. mietittiin näitä noin pari viikkoa ja pidettiin palaveri jossa jokainen sanoi sitten oman kommenttinsa.. ehdotuksia tuli ja meni ja esim yksikään minun ensimmäisenä ehdottamistani toimista ei tule nyt polttaripäivän ohjelmaan.. täytyy olla joustava eikä pitää liikaa kiinni omasta tahdostaan, eihän tätä päivää olla rakentamassa kenenkään osallistujan näköiseksi vaan sen morsiammen/sulhasen!!! asioita ja toimia voi yhdistää, eihän sen tarvii olla niiiiii-in jäykkää.. esim. kolmella osallistujista kuten morsiammellakin on tai on ollut hevonen ja suunniteltiin ensin vaellusratsastusta mutta kaksi polttareihin osallistuvaa ei ole koskaan ratsastanut joten suljettiin se sitten poissa. morsiammen omasta toiveesta jätettiin huvipuisto pois laskuista kun hän ei välttämättä halua mihinkään vempeleeseen jossa tulee huono olo ja peruukki voi tippua tuulessa (peruukki ihan sairauden takia). jotain actionia kuitenkin piti olla ja yhteiseen ymmärrykseen päästiin aika helpolla.. on vauhtia ja vaarallisia tilanteita, hoivaa ja rauhoittumista.. eikä varmasti kenenkään tarvitse kulkea naama norsun v***lla sen takia ettei jotain actionia olisi halunnut ohjelmaan.
  3. tarja

    Laatikkoleikki

    jossukka kysyisinkin nyt että kun idea on mulla ihan sama kuin sulla että käärin lahjapaketin kerros kerrokselta... että laitatko sen ensimmäisen värssyn ensimmäisen kääreen päälle vai alle?? : miten olet aloittanut leikin juonnon?? oletko lukenut itse ensimmäisen värssyn vai kipittänyt vain viemään sen jollekin 'yleisöstä'??
  4. tarja

    Laatikkoleikki

    tässäpä oli jonkka paljon ideaa ainakin juontohommaan.. se vaan et mä mielelläni luetuttaisin 'lappuset' eli ne ohjeet vierailla itsellään.. jotenkin tuntuu et siinä ois leikkiin jännitystä : mutta.. tuumailenpa vielä.. kiitos mieltäni avaavasta vastauksesta
  5. tarja

    12 kuukautta -leikki

    ja jos teillä on käytössä ilmapallot niin pyydättekö vapaaehtoisia 24 vai onko teillä vieraslistalta valmiiksi poimitut henkilöt??
  6. häthääntynyt uppailee koko aika vaan häät lähenee ja ideat vähenee... :-/
  7. tarja

    Laatikkoleikki

    uppista... en mä yhtään aja omaa etua mutta toivon teiltä kanssa sisaret vastauksia... ;D
  8. no siinäpä se kysymys jo tulikin... mä kun en diggaa tuosta rahan keruusta olleskaan niin olisiko kenelläkään ideoita sulhasen tehtävistä morsion palauttamiseksi morsiammen ryöstössä??????????
  9. tarja

    Laatikkoleikki

    miten juonnatte laatikkoleikin alkuun?????????? avaatteko itse ensimmäiset kääreet vai???????? ja tuleeko se enstemmäinen teksti ("1. On mulla paketti tää, sen sisältöä te ette nää. Tämän kauempaa en saa sitä pitää itselläin, vaan miehelle lähimmälle on se annettava – kas näin.") siihen päällimmäisen kuoren päälle vai repiikö sen ensimmäinen paketin saaja ja lukee sit ton tekstin vai kuinka ootte toiminut... (kysyy hönö jolla oma järki ja mielikuvitus ei kule ollenkaan... :-[)
  10. tarja

    Kutsutaanko pappi hääjuhlaan?

    mielestäni pappi kuuluu vieraisiin jos juhla pidetään seurakunnan tiloissa tai samassa paikassa jossa vihkiminen on ollut.. mutta kyllä me jätetään se pappi sinne kappeliin kun poistutaan juhlapaikalle
  11. tarja

    kimpun ja sukkanauhan heitto

    joo täähän se on ollu vanhan kansan perinne.. siks mä olenkin vissiin vielä avoliitossa kun en ole koskaan kimppua saanut kopattua - ukolla kuitenkin jo sukkanauha laatikossa... ;D mutta asiaan.. kyllä mun mielestä kaikki ukottomat voi kimppua ja kaikki akattomat nauhaa kalastaa... :
  12. tarja

    Asenteesi hääleikkeihin?

    mä kans tykkään et on ihan muutama leikki.. luulisin et vieraat on tulleet hääjuhlaan ennemminkin nauttimaan tarjoiluista ja yhdessä olosta/jutustelusta ja juomingeista.. en mä usko et väki minkään leikkien vuoksi lähtee kauempaa tulemaan mutta morsiammen toiveesta järjestän juhlapaikalle myös jotain ohjelmaa karaoken ja bändin lisäksi.. jotain ohjelmaa lienee = morsiamen ryöstö ja laatikkoleikki sekä 12 kuukautta kirjekuorina.. siinäpä ne.. taidan kuitenkin hyväksyttää nuo leikit vielä morsiusparilla.... :
  13. niin joo eli te morsiusparina itse suunnittelette tämän leikin? mulla tässä vähän hankala sinänsä kun (näköjään - enhän minä valita ) suunnittelen kaikki yksin.. mutta sovellettavissa... 8-) ehkä.... : onko mitään muita kiusausehdotuksia ;D
  14. tarja

    Laatikkoleikki

    11. Voiko kodistamme enää mitään puuttua tai peräti olla hukassa? Löytyyköhän vastaus laatikon sisällä olevasta sukasta kenen runosuoni sykkii?? niin että jos pakettiin on ahdettuna kaulin ja tohvelit.. 11. Nyt kenties on perillä paketti tää, sen sisältöä emme arvuuttelemaan jää, Vaan otamme ja valitsemme omamme, ja täten tiedostamme parisuhteessa paikkamme vai oisko jollakulla parempi ehdotus tähän??
  15. tarja

    Laatikkoleikki

    Itse ajattelin tässä sitä ihan samaa mutta ajattelin että jos lisäis jokaiseen 'ohjeistukseen' kenelle paketti seuraavaksi viedään että ei morsiammelle... "On paketti tämä mulla vain laina, ei missään käsissäin se paljon paina. Vain täytettävä on siis vaatimus ja vietävä paketti naiselle, jolla on kaunein kampaus." (emme kuitenkaan anna tätä morsiammelle) tai jotenkin.. onko viisaammilla parempia ehdotuksia
  16. mä olen kans vastaan tätä rahan keruuta mutta morsiammen ryöstön haluaisin silti toteuttaa ja olenkin hulluna miettinyt että mitä tehtäviä sulhaselle??? IDEOITA!!!
  17. tarja

    12 kuukautta -leikki

    tässä ilmapalloversiossa - oletteko kirjoittaneet palloihin kuukaudet vai mistä tiedätte että pallot tulee posautetuksi 'oikeassa' järjestyksessä...??
  18. minkälaisia kysymyksiä tämä pudonnut pari saa??
  19. toisaalta kun en kummemmin tunne kummankaan sukua saati kaikkia ystäviä ja jos ohjelmassa on sellaisia pelejä/leikkejä joihin valitaan ennalta henkilöt niin onko hyvä kysäistä morsiusparilta keitä sukulaisia näihin ohjelmanumeroihin kannattaa ottaa ettei porukka juokse kauhusta kankeena pihalle
  20. suunnitteletteko hääjuhlan, leikit ja muut morsiammen sekä sulhasen kanssa? vai suunnitteleeko kaaso juhlan yhdessä bestmanin kanssa ja kaikki on juhlakaluille yllätyksellistä??
  21. yhdyn edelliseen eli Pirppiksen kanssa samaa mieltä..
  22. tarja

    12 kuukautta -leikki

    mielipidettänne kaipailen.. kun suunnittelin yhdeksi leikiksi tuota laatikkohommaa ja tämäkin olisi niii-in mukava että jos jo laatikko kiertää niin ei kai kannata enää kuorta kierrättää... liikaa vai mitä?? ja toisekseenkin.. yksissä häissä viime kesänä saamani kuori ja sen joulukuun tehtävä on edelleen suorittamatta.. (glögiä ja pipareita :-[)
  23. tarja

    Laatikkoleikki

    onko mitään ideoita mitä sieltä paketista voisi löytyä?? jos siellä on kaulin morsiammelle niin mitä sitten sulhaselle?? kypärä??? ;D
  24. joo hei.. mäkin innostuin tästä!! ;D tuossa kun suunnittelin hieman tuota hääjuhlan ohjelmaa niin ei käynyt mielessä muuta kuin vähän esitellä väelle polttaritapahtumia loppu illasta kun kaikki lapset ja vanhoilliset on lähteneet.. mutta tämä 'kiusaus' kuulostaa kivalta (ehkä sitäkin sitten just loppu illasta mutta kuitenkin..) minä kans minä kans!!!
  25. tarja

    Asenteesi hääleikkeihin?

    tuli tässä mieleen eräs, näin jälkeen päin ajateltuna, hauska tapahtuma ystäväni häistä joissa olin vieraana kaverini kanssa.. saavuttiin juhlapaikalle jossa ensin syötiin ja sitten kaasona toiminut henkilö otti ja laitto 'leikit pystyyn' kutsumalla lavalle vieraiden joukosta 12 ilmeisesti ennalta päätettyä henkilöä (koska kaaso luki nimiä lapusta).. siinä sitten kaverin kanssa naureskeltiin kun ihmiset yksi toisensa jälkeen naama punaisena vääntäyty kohti lavaa jolloin kaverini nimi huudettiin mikrofooniin.. siihen minä entistä enemmän hilpeänä naureskelin että "heh heh sinne vaan lavalle.." no, eipä aikaakaan kun toiseksi viimeistä osallistujaa kailotettiin nimeltä ja jouduin ERITTÄIN PUNAISENA kampeemaan itseni sinne muiden punastelevien vieraiden joukkoon ja leikin nimi oli MUNAVIESTI siinä sitten jokainen meistä lavalla olleista kahteen ryhmään jaetuista henkilöistä kantoi raakaa kananmunaa lusikalla suussaan viestikapula periaatteella kädet selän takana (käsiä ei saanut käyttää edes silloin kun viestimuna annettiin seuraavalle). Jos tuona kyseisenä hetkenä olisin voinut päättää oisin jättänyt osallistumatta ja ennemmin naureskellut silmät vesissä sieltä omalta paikalta.. mutta kukapa siinä vaiheessa viitsii olla osallistumatta kun puolet vieraista katsoo sinua kysyvästi että 'etkö meinaa osallistua...' mutta kuten sanottu - näin jälkeen päin - ihan hauska homma.. nyt kun olen itse kaasona, mietin mitä leikkejä kenties omiin häihini joskus toivoisin/ottaisin.. ja yritän sen mukaa miettiä leikkejä tulevana kesänä oleviin ystäväni häihin (ystäväni on kuitenkin aika paljon samanlainen kuin minä ja luottaa paljoltikin minun arvostelukykyyni). sinne nyt ei tule kuitenkaan tuota munankantoa
×
×
  • Create New...