Jump to content
Naimisiin.info

PaulaS

Aktiivijäsen
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän PaulaS kaikki viestit

  1. Haluaisin mielipiteitä niiltä, jotka ovat kimppunsa kuivattaneet. Onnistuiko taulu ja oliko sen hintansa arvoinen? Täällä vielä kahden vaiheilla mitä omalle kimpulle tekisin... :-/
  2. PaulaS

    Tuusula

    Meillä häät Itämerikeskuksessa 15.9. Huomasin myös emännän vaihtuneen, kun siellä kävin. En sitten tiedä onko se hyvä vai huono juttu... Ei meille ainakaan kukaan ilmoittanut vaihdoksesta. Toivottavasti kaikki ehdot pysyy samana, mistä on jo sovittu. Harmillista että perjantaiksi talo on myös buukattu, joten koristelun pääsee aloittamaan vasta aamulla. > Onneksi ei paljon tarvitse tehdä. Pöydät nättejä jo pelkällä kattauksella.
  3. En minääkään varmaan uskaltaisi kolmen tonnin sormusta pitää. Yhteensä näistä kahdesta sormuksesta tulee noin kaksi tonnia. Ja kyllähän sormuksia varmasti pystyy suurentamaan 20 vuoden päästä jos tarvis. Sanoin näin anoppikokelaallekin, joka huomautti että sormet voi turvota vanhemmiten. :
  4. Me tilattiin kuun alussa ja saadaan varmaan kuun lopussa. Häät 15.9.07.
  5. 5*0,08 maksoi 1210€ alennuksen kanssa.
  6. Mutta jos häät ei ole Helsingissä tms, niin ei Stockmann niitä lahjoja ympäri Suomea ilmaseksi lähetä. Meillä esim häät about 50 km Helsingistä. Lähellä toisaalta, mutta ei tarpeekis. Varmaan laitetaan pokkana tilinumero kutsuun. Aivan sama, jos joku sen takia jää tulematta. Onpahan yksi syöjä vähemmän.
  7. Tämän tilasin tänään viidellä kivellä.
  8. PaulaS

    Ikean tuikkukipot

    Mitä jos vuokraisi tuikkukipot? 0,15 € kappale. http://www.partyrent.fi/tuotteet/?kategoria=kynttilänjalat Löysin idean amoriinin sivuilta. Eihän niillä kipoilla enää häiden jälkeen mitään tee. Onko kukaan kokeillut?
  9. PaulaS

    Teemana punainen

    Olisiko kellään kuvia punaisesta somistuksesta? Yhdistettynä esim. vaaleanpunaiseen.
  10. PaulaS

    Tuusula

    Ne vähän vastas sähköpostiin, että mielellään tekevät itse... Mutta en halua heiltä iltapalaa... Tiedä sitten mitä tekisin... Peruutus ei taida olla enää mahdollista. Tai se maksaa.
  11. PaulaS

    Tuusula

    Tuli tässä vain mieleen, että onko täällä Itämerikeskuksessa jo juhlineita? Saako sinne viedä omat iltapala eväät? En nyt millään kehtaa sinne soitella tuollaisesta asiasta. Olen pitänyt iltapalaa itsestään selvänä, mutta nyt alkoi mietityttämään...
  12. No, kyllähän hän itsekin otti puheeksi puvun hommaamisen. Eli ei kai olisi tullut vesirajahameessa sittenkään häihin. Ajattelin kuitenkin lähteä mukaan varmistamaan millaisen puvun ostaa. Kaasoksi hän oli ainut vaihtoehto. Olisi vähän tyhmää olla kokonaan ilmankin. Kai siitä ihan hyvä tulee....
  13. Me ajattelimme maksaa noin puolet kaason puvusta ja BM:n puvun vuokran. Syynä ettemme halua kaason ilmestyvän vesirajan peittävässä farkkuhameessa ja mustassa topissa häihin. Ja BM:llä tuskin varaa puvun vuokraan opiskelijana.
  14. Löytyykö lisää ideoita? Kuinka hyvin morsiusliikkeistä löytyy matalakorkoisia kenkiä? En ole vielä henkisesti valmstautunut uuteen kierrokseen. Riitti hääpuvun etsintä...
  15. Tuota noin, miksi ette hae henkilökorttia? Itse vähän harkitsin sitä kun kelpaa euroopassa lähes kaikkialla. Tietysti jos lähtee jenkkeihin tai thaimaaseen etc. joutuu hommaamaan passin. Nyt kun passikaan ei ole voimassa kuin viisi vuotta.
  16. Löytäisikö kukaan kuvaa sittä 512 mallista? :-?
  17. PaulaS

    Tuusula

    Kellokoski on valitettavasti varattu jo... :-/ Toivoo sopii, että juhlat onnistuu... Itseäni jäi vähän miettyttämään juuri tuo ruoan kohtalo. On aika haaskausta heittää roskiin kaikki ruoat. Normaalisti ne saa mukaan. Ja vähän tiukkapipoiselta touhulta kuulosti ohjeet oman kakun tuomisesta. Meillä ei vaan paljon ollut vaihtoehtoja. Ei huvittanut Hyrylään ajatuttaa vieraita ja en halunnut samaa paikkaa siskoni kanssa enkä keskellä kylää sijaitsevaa nuorisoseurantaloa. Vihkiminen ei ole Järvenpäässä eikä Tuusulassa. Oliko teillä oma kakku vai juhaltalon vääntämä? Mihin laitoitte juomat kylmään?
  18. Tässä pohdimme valokuvaajan palkkaamista häihin. Te jotka olette palkanneet koko illaksi, oletteko olleet tyytyväisiä, vai onko tullut sellainen fiilis että samoja kuvia on vierailtakin? Hirvittää vähän maksaa noin 1000 euroa pelkästä valokuvauksesta... mutta jos päädytään pelkkiin "virallisiin" kuviin, en tahtoisi katua sitäkään...
  19. PaulaS

    Nightwish Walking In The Air-nuotit

    Sopisiko se todella poistumismusiikiksi?! :oSe on minulla jo soittoäänenä kännykässä. Tuo mukavat lapsuusmuistot mieleen. Ja joka joulu on nähtävä lumiukko!!! ;D
  20. PaulaS

    Tuusula

    Onko tietoa Kallio-Kuninkalan hinnoista ja mitä siihen kuuluu? Siellä on ilmeisesti A-oikeudet, että ei omia viinoja? Entäs sitten Kellokosken juhlatalo? Hintatietoa ja millainen palvelu? Hyvää ruokaa vai ei? Krapi taitaa olla liian kallis. Vieraita ehkä noin 60. Häitä suunnitellaan joko syksylle -07 tai talvi/kevät/kesä -08. Vielä vähän auki. Riippuu aika paljon myös juhlapaikan ja pitopalvelun hinnasta.
×
×
  • Create New...