noor1s

Rouva
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

About noor1s

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 03/28/80

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Meidän häissä oli sovittu että lapsuudenystäväni laulaa yhden biisin. Ilmoitti kuitenkin heti päivällä että kurkku on kipeä joten ei voi laulaa. Kaikki oli kunnossa kunnes kännipäissään halusikin esiintymään. Sanoja tai nuotteja hänellä ei ollutkaan mukana ja se oli muka rakkaan kaasoni vika. haukkui sitten kaason julkisesti sukulaisilleni ja sanoi että hakkaa hänet. Loppuillan istui ulkona maassa ja itki. Ihmiset jotka eivät tunteneet tätä ihmistä kävivät vähän väliä lohduttamassa ja ihmettelivät miten kaasoni on niin ilkeä. Vaikka ei siis ollutkaan mitään tehnyt. Kotimatkalla tämä henkilö oli vielä rähissyt mieheni sukulaiselle. Häiden jälkeen teki kyllä mieli motata yhtä miehen kaveria joka oli jaellut meidän hääjuomia lähteville vieraille. Sanoi kaikille että hääpari haluaa antaa matkaevästä. Emme tosiaankaan olleet niin sanoneet ja luulimme että häämatkan jälkeen meillä on kotona juomista koko kesäksi. Näin ei siis ollut. Lisäksi tämä mies oli murtanut yhden vieraan nenän jossain tappelussa, tosin vasta meidän lähdettyä. Lisäksi mun sukulaisista neljä ja miehen suvusta yksi jätti tulematta täysin ilmottamatta. Miehen sukulaisella tosin oli hyvä syy, mun ei mitään. No olihan heillekin sitten maksettu ruuat ja heidän paikkansa jäi tyhjiksi. Meillä oli ystäviä joita jouduttiin karsimaan tilanahtauden takia ja nyt he olisivatkin mahtuneet. No näitä ihmisiä näköjään riittää.
 2. Kun töissä kutsutaan, vähän korostaenkin, rouvaksi ja meillä on yhteinen sukunimi eli olemme virallisesti perhe. Ennen avioliittoa olin luvannut miehelleni että yritetään häiden jälkeen lapsen saamista vaikka en ollut ihan varma että olenko valmis. Nyt kuitenkin olen saanut elämäni ensimmäisen vauvakuumeen ja nyt vauvat näyttävätkin mielestäni söpöiltä. Eli kai olen jotenkin aikuistunut.
 3. Vanne piti hyvin puvun ryhdissä ja poissa jaloista eli sillä oli helpompi liikkua. Vessassa en voinut käydä ilman kaason apua kun en tajunnut täällä mainittua kikkaa. Mulla oli yksivanteinen hame ja autoilukin oli ihan helppoa. Tosin meillä oli autona Hummer.
 4. Meidän häihin tuli kolme meidän kaveria ilman lahjaa ja yksi oli unohtanut sen kotiin mutta toimittaa sen myöhemmin. (Asuu ulkomailla) Meidän kutsussa luki ettei lahja ole välttämätön joten en tästä mitään herneitä vedä nokkaan. Vähän ihmettelin kyllä ettei edes korttia tullut. No kaksi näistä auheutti siellä muutenkin vähän hämminkiä.
 5. -En olisi jättänyt matkalaukkujen pakkaamista viime tippaan. Juhlapaikan koristelussa meni edellisenä päivänä niin pitkään että pakkasin häitä edeltävänä yönä n. klo 12. Paljon unohtui, mm. mulle toiset kengät joten matkustin hääkorkkareilla 18h johon kuului kaksi välilaskua. Oli jalat vähän poikki. -Olisin ottanut kampaajan aikaisemmin. Sen jälkeen tuli niin kiire etten ehtinyt edes katsoa peiliin kun olin saanut puettua. Kaikki oli onneksi kunnossa mutta olis ollut kiva vähän hengähtääkin. -Olisin harjoitellut häävalssia. Kylmiltään se meni enemmänkin hitaaksi. Ja hääpuvussani ei voinut tanssia taaksepäin.
 6. Mustat Pradan korkokengät. Tosin valitsin ne itse. Kullalle ostin kellon, sekin hänen valitsema.
 7. Ei kai sillä ole mitään väliä mihin sitä katsoo kunhan pappi kuulee vastauksen.Meillä en edes muista katsoinko mieheeni, pappiin vai vastakkaiseen seinään mutta naimisissa ollaan silti.
 8. Mulla oli melko pitkä laahus jota kannattelin rannelenkillä kirkon jälkeen. Tosin tanssiessa se oli hieman liian pitkä enkä voinut liikkua taaksepäin. Muuten meni ihan kivasti ja ystävän pikkutyttö tykkäsi myös kannella sitä kun näytin kuulemma ihan prinsessalta.
 9. Pussattiin pitkään ja hartaasti. Hääväki jo varmaan ajatteli et eiks noi lopeta ikinä. Pappi antoi pienen merkin kun oli sen aika. Ja kuvissa ja juhlissa jatkettiin samoilla linjoilla.
 10. Täysin tyytyväinen. Tosin itse olen sen valinnut joten miksi en olisi. Ihastelen sitä päivittäin.
 11. Nukuin todella hyvin kuusi tuntia tosin kun ei illalla meinannut tulla uni silmään.
 12. Ei kaduta mutta tykkäsin kyllä tosi paljon vanhasta nimestäni. Se oli ehkä vähän kauniimman kuuloinen mutta nyt ei ainakaan tarvitse tavata sitä jokaiselle uudelle ihmiselle. Molemmat ovat ihan yhtä harvinaisia joten en usko että vieläkään usko että minun koko nimeä tulee kellään muulla vastaan. Tosin olin niin kiintynyt vanhaan nimeeni että vähän kaipaan sitä.
 13. Meille tulee John Denverin Annie´s song. On niin kaunis!
 14. Mäkin kaipailisin tietoa hyvistä kampaamoista Korso-Tikkurila-akselilta jossa myös meikki onnistuu. Onko kellään kokemuksia Tikkurilassa sijaitsevasta Ninuzista?
 15. Meille tulee sisääntuloon Brewerin Marche Heroque tai Melartinin juhlamarssi (Prinsessa Ruusunen) ja poistumiseen Händelin Alla Hornpipe tai Clarken A trumpet voluntary. Vielä ei ole päätetty noista. Meillä ei vielä ole kanttoria joten toivotaan että osaa soittaa noi. Melartinin nyt ainakin osaa. Valssiksi haluaisin John Denverin Annie´s songin.