Jump to content
Naimisiin.info

prinsessa

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän prinsessa kaikki viestit

  1. Me ollaan oltu tosi ajoissa liikkeellä... ostettiin sormukset viime kuussa eli 11 kuukautta ennen häitä. Oon katsellut jo noin kaksi vuotta sopivaa sormusta ympäri Suomea, mutta ei meinannut löytyä oikeata. Mietin jo teettämistäkin, mutta viime kuussa löysimme pienestä liikkeestä Helsingin keskustasta ihanan sormuksen ja saimme 40% alennusta. Sormus on uniikki ja liikkeen oman kultasepän työtä. Onneksi löytyi.
  2. Tuleva mieheni on palomies ja olemme ajatelleet häiden teeman liittyvän hänen ammattiinsa. Teemaväri on punainen. yllätys yllätys. Hääautona paloauto. Nyt kaipaisin vinkkejä juhlatilan koristeluun ja muita teemaan liittyviä ideoita häihin. Tietääkö joku joitakin perinteitä, joita on ollut palomies häissä?
  3. Kävimme katsomassa Hedåsenia 6.5. ja paikka oli ihan kiva. Me päädyimme kuitenkin toiseen paikkaan. Hedåsenin vuokra on pe-su 580e.
  4. Meillä juhlatilan vuokra on 420e. Vuokra-aika on PE klo.12 - SU klo.12. Mielestäni hinta ei ole paha, koska pääkaupunkiseudulla hinnat ovat yleensä paljon korkeammat. Meidän juhlatila sijaitsee Sipoossa. Pitopalvelu tulee suvusta, joten säästämme siinä sitten aika paljon.
×
×
  • Create New...